Jump to content

kafadandarbe

Üyeler
  • İçerik sayısı

    20
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

kafadandarbe kullanıcısının paylaşımları

  1. 7. ova 18 şubatta japonyada 55. ciltle beraber piyasaya sürülecek.sanırım bir süre daha ovalarla devam edilecek seriye. 8. ovanında yayınlanması muhtemel bir olasılık. manga ile çıkan son ova arasında uçurumlar var. Eğer seriye yeniden başlayacaklar ise ovalarla arayı bir az daha kapatıp seyirci kitlesi oluşturuyorlar diye düşünüyorum. İşin sonunda anime serisine ara vereli seneler oldu. Her neyse 7. ova fragmanı sizlerle:
  2. Bir uzun aranın ardından kenichi 4. ve 5. ova ile karşınızda. 18 eylülde 53. cilt ile beraber piyasaya çıkacaklar. takip edenler için mutlu bir haber :) benim kendi düşünceme gelirsek yeni bir sezonun 2014 yılında çıkması olası gözüküyor. umarım devam eder. ayrıca fragmandan anlaşılacağı üzere hem bir kaç değişiklik olmuş hemde bir kaç süpriz hikaye bizleri bekliyor.
  3. Arkadaşlar biraz geç oldu farkındayım ama 16 kasımda 3. bölüm ovayı yayınlamışlar. şu an çeviren birisi veya bir gurup olup olmadığını bilmiyorum ama şimdiye kadar bir ses çıkmadı. umarım en yakın zamanda çevrilir. bu arada 3. bölüm fragmanını buradan veriyim lakin epey bir uzun fragman spoilerda bol haberiniz olsun.
  4. Yakushiji Ryoko no Kaiki Jikenbo Diğer İsimleri: Ryoko Case File Yılı:2008 Türü:TV Serisi Bölüm Sayısı:13 Kategoriler:Bilim-Kurgu, Dedektif, Fantezi '' Ryoko Yakushiji isimli bir araştırmacının japonya'da geçen doğa üstü olayların üzerine gitmesiyle başlayan olaylar serisini konu alır. Ryoko, yardımcısı ve karşılıklı bir türlü itiraf edemediği aşığı olan muromachi ile çeşitli olayların saklı yüzlerini açığa çıkartır ve peşi sıra maceralar başlar. '' Alıntı: anime.web.tr Arkadaşlar benim oldukça ilgimi çekti yapım olarak benim hayranı olduğum '' Black Lagoon '' u anımsatıyor.Oldukça güzel bir anime. Anisekai'ye rica sonucu ''BuDa'' arkadaş çeviriyi SexyKimono encode,düzenleme vb. konularda yardımcı olmayı kabul etti. Onlarada ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum. Sanırım yakın zamanda çevirye başlanır. Tüm anime severlere hayırlı olsun.
  5. valla ben beğendiklerimin numarasını yazdım, en azından onu yapın :D
  6. kafadandarbe

    GİNTAMA 6. sezon başlıyor

    hadi ya, aslında onunda devamını beklerdim ama mangaya bile ara verdiyse ya biter yada deli gibi istek gelir yeni biriyle eski usul devam eder ama bence ikinci şık oldukça uzak seçenek :( aman canım gintama devam etsinde ayrıca sadece komedi değil aksiyon olarakta karakterlerin sağladığı çok büyük bir avantaj var her an farklı bir format olarak değişip ve eski haline geri dönebiliyor
  7. kafadandarbe

    GİNTAMA 6. sezon başlıyor

    benim tahminimce eğer çıkan film tutar ve yeni sezondanda istenen reyting alınırsa bir 6. sezonun ardından 7. sezonu görürüz gibime geliyor :) hatta 8' e bile uzar inşallah gerçi sket dance buna biraz engel olur ama işin ucundaki gintama ve ne yapacağı hiç belli olmaz her bittiğinde eksikliği hissedilip yeniden başladı
  8. kafadandarbe

    GİNTAMA 6. sezon başlıyor

    inşallah böyle giderde bleach'in de devamını yaparlar nede olsa ucu açık kaldı :D onuda izleriz
  9. kafadandarbe

    GİNTAMA 6. sezon başlıyor

    olabilir, çünkü ben bir sene ara verildi gibi bir şeyler duymuştum ve daha bir senenin bitmesine epey zaman var.
  10. kafadandarbe

    GİNTAMA 2. FİLM

    benim beklentim amanto ve samuray savaşı ile ilgili bir bölüm olmasından yana. Eğer öyle olur, gintoki, zura ve takasugi'nin savaşını gösterirlerse dadından yinmez.
  11. kafadandarbe

    GİNTAMA 6. sezon başlıyor

    Bende hiç beklemiyordum ama güzel süpriz oldu
  12. '' Animede ve Mangada komedinin taçsız kralı Gintama'nın haftalık Shonen jump dergisine göre 2. filmi 2013 te yayınlanacakmış. Filmin senaryosu, gintama'nın mangakası olan Sorachi Hideakiye ait olacak.'' animelegance uzun zamandır aldığım en iyi haberi aldım umarım en kısa zamanda çıkar ve süprizlerle dolu olur.
  13. Benim hayranı olduğum ve izlerken gülmekten karnıma ağrılar giren gintama tekrar kaldığı yerden devam ediyor, yeni sezonu 4 ekimden itibaren yayınlanmaya başlayacak. Hadi hayırlısı olsun...
  14. Evet uzun bir aradan sonra ova'nın 2. bölümüde gösterime giriyor mangada 47. sezonun çıkmasıyla birlikte çıkıcak olan 2. bölüm, Türkiye'de ne zaman yayınlanır bilmiyorum ama ben şimdilik 2. bölümün fragmanını yayılıyorum. Herkese iyi seyirler ve maalesef iyi bekleyişler.
  15. Devamını çevirecekmisin acaba ? Epey takipçisi var ama, 5. bölümde kaldık. Çeviriyi tamamlarsan çok iyi olur, şimdiden teşekkürler.
  16. Tahminimce güzel bir anime olacak, paylaşımdan dolayı teşekkürler.
  17. Arkadaşlar kapanış ve ovanın içinden bir sahne izlemek isterseniz yayınlıyorum ama merak edip ovayı beklemek isteyenlerin izlemesini tavsiye etmem. Fakat şunu söyleyebilirim mükemmel bir ova bizi bekliyor :) http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=HtYOthA_a2k http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=VNgtjrgLKTg
  18. History’s Strongest Disciple Kenichinin ovası sahneye çıkıyor. İlk gösterim tarihi 14 mart olarak belirlenmiş. OVA iki bölümden oluşacak. İlk bölüm, manganın 46. cildini konu alacak. İkinci bölüm ise 47. cildi konu alacak. Çok uzun süredir beklediğim bir seriydi, umarım 2. sezonunuda çıkarırlar. fragman
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.