Jump to content

Amaterasu6

Üyeler
  • İçerik sayısı

    4
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

Amaterasu6 kullanıcısının paylaşımları

  1. Hocam bu aralar bölüm beğenemez ve izlediklerime ekleyemez olduk , saat gece 2 de deniyorum aynı hata saat gece 2 de neyin yoğunluğu olabilir abi ya bide aşırı istek flood var ayrı çile bölüm izledim like atıp izlediklerime ekliyicem aşırı istek diyor 1 tane şeye bastım altı üstü nasıl flood olabiliyor . Rastgele oluyomus gibi hissediyom bazen oluyor bazen olmuyor bazen flood diyo bazen diyo ki pasif mod bu bana mı özel size oluyo mu var mı bi cözümü falan
  2. Agam eskiden bir kere disqus hesabına giriş yaptıktan sonra hep logged kalıyordu yeni sayfaya geçince bile direk yorum yapabiliyordunuz,şimdi her seferinde yeniden giriş yapmak lazım ve ekran görüntülerini yoruma koyamıyorum bana özel bi sorun mu yoksa genel mi nasıl çözülür.Facebook,gmail den giris yaparken hata veriyor illa disqus la giris yapman gerekiyor face ten neden giris yapmıyoruz?
  3. Çok teşekkürler böyle birşey lazımdı geceleyin gözlerim rahatladı artık
  4. Amaterasu6

    Koyu tema için site güncellemesi

    İcchi bu gece modunu pc de eklenti olarak kurdum ama FORUM ANİMELER HABERLER ... kısmı beyaz görünüyor o kısmı ayarlamak mümkün mü?
  5. Türk Anime TV de geceleri izlerken gözümüzün yorulmaması için koyu tema isteyen çok kişi vardı.Geçenlerde bunun üzerinde çalışıldığını ve site güncelleneceği zaman geleceği yazıyordu.Siteye ne zaman güncelleme gelecek belirli bir tarih var mı yoksa geleceği zaman önceden haber edilecekmi?
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.