Jump to content

Beyond Birthday

Üyeler
  • İçerik sayısı

    110
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

Beyond Birthday kullanıcısının paylaşımları

  1. Hayat ilginçleşiyor ^^

  2. Söz konusu Death Note'un yapımcılarıysa her şey beklenir. Merak etmeyin derim ben. Eminim çok güzel bir şey çıkaracaklardır. Kim bilir? Belki Beyond Birthday'den bahsederler??
  3. Beyond Birthday

    Bleach'e Uzun Bir Ara

    Hiç şüphe yok, final yaklaştı. 5 sene - 10 sene sürmez. Ama yinede 5-6 ay gidebilir.
  4. Beyond Birthday

    Haziranda da Fiiller bizi bekliyor.

    Filler bölümlerin Kishi ile alâkası yok'tur. Adam manga'nın telif haklarını satıp gerisini TV Tokyo'ya bırakıyor. Gayet normal böyle olması. Ben olsam bende biraz kendi düşüncelerimi eklerdim şu seri'ye. Ayrıca gidişi böyle oldu ama dönüşü tam bir katliam yaratacak. Madara'mız geliyor Madara'mız ! :D
  5. Beyond Birthday

    Fan Fiction Yazarken.

    Şunu belirtmek isterim gördüğünüz üzere başlıktata Fan Fiction yazarken. Diyor. Fan Fiction kuralları yazmıyor. Yukarıda bahsetmek istediğim olay şu. Örneğin Beelzebub bitmiş bir anime o animenin konusunu ya devam ettirirsiniz yada karakterlerin isimlerini ve animenin ismini değiştirerek başka bir hikaye yazabilirsiniz. Naruto bilmem ne FF derseniz dediğim gibi o Fan Fictiona girmez kurgusu size ait değil zaten yaratılmış birşey. Blg Tek bölümlük hikaye yazabilirsin. Eğer Cinsel içerikler süreklilik gösterirse ozaman müdahale edilir. Araya koyarsan birşey olmaz. Fan Fiction evet ''Hayran Kurgusu'' demektir. Fakat Kurguyu sadece hikaye sananlar var sende sanırım onlardansın. Kurgu herşeydir. Karakterler mekanlar hikaye bunların hepsinin 1 adı vardır Kurgu. Şimdi sen gidipte One Piece Fan Fiction yazsan onun neresini devam ettiriceksin bitmedi zaten ? Sen o animeden birkaç karakteri çıkarıp birkaç kişi ekleyince o sana Fan Fiction olmaz. Ama bitmiş olan bir animenin Finalini beğenmedin diyelim. Onu kendi hayal gücünle devam ettirmek istiyorsun. İşte bu Fan Fiction olur.
  6. Beyond Birthday

    Katsudou Cosplay Partisi

    Keşke kolay yapılabilen birşey olsada 3 büyük Şehirde gerçekleşebilse. (İstanbul, Ankara, İzmir)
  7. Bence hiç alakası yok ayrıca Kyuubinin Chakrası 10 kuyrukluya yakın değil. 9 Kuyrukluları toplasan (Kyuubi hariç). Hepsi grup olsa Kyuubiyi yenerler. Ama Juubi yani 10 kuyruklu Mangada şöyle anlatıldı: Dağları delen, Okyanusları yaran, Kıtaları ayıran, Tanrı veya herneyse. Rikudou Sennin'de Rinnegan vardı. Tobide Rinnegan var. Nagatodada Rinnegan vardı. Naruto Rinneganlı birisinin gözünü oyup ondan Rinneganı çalacak kadar aşşağılık ve acımasız biri değil. Ayrıca ona Rinnegan verecek arkadaşı yok. Kendiliğinden Rinnegan gelirse ? Derseniz. Kendiliğinden Rinnegan gelmesi için. Eternal Mangekyou Sharingan + Senju DNA = Rinnegan Madara böyle açtı. Çünkü Rikudou Senninin 1. oğlu Uchiha 2. Oğlu Senjuydu ve kendisinde Rinnegan vardı.
  8. Beyond Birthday

    En Sevdiğiniz / Unutulmaz Anime Replikleri

    DAAAAABBBUUUUUUU !!! Beelzebub
  9. Beyond Birthday

    Naruto Sona Yaklaşıyor.

    bedomendo'ya kesinlikle katılıyorum sanki Narutonun ölmeyeceği kanunlaşmış gibi hiç kimse Naruto ölür demiyor nerden biliyorsunuz ? Ana karakterler ölmezmi sanki ? Hem 4. Büyük Ninja Savaşı bitmek üzere Manga okuyanlar bilirler.
  10. Beyond Birthday

    Naruto Sona Yaklaşıyor.

    Ulaşamıyorum bu aralar internet bir garip oldu [email protected] eklede ordan ulaş sen :D
  11. Beyond Birthday

    Naruto Sona Yaklaşıyor.

    Bitecek kabullen dediğim gibi adam süpriz final demiş Naruto Hokage olmayabilir.
  12. Beyond Birthday

    Naruto Final

    Zamanında Tsubasa bitti daha böyle anime gelmez dedim Dragon Ballı keşfettim Dragon Ball bitti Pokemon Beyblade One Piece Naruto Bleach Fairy Tail derken derken sen benim sözüme inan gerçekten dehşet animeler gelecektir kesin söylüyorum Narutoyu bile gölgesinde bırakacak animeler gelecektir mutlaka önümüzde daha uzun uzun yıllar var umudunu yitirme Naruto benim içinde özeldi özellikle Sasuke ve özellikle Sasukenin Mangekyou Sharinganı.
  13. Beyond Birthday

    Naruto Sona Yaklaşıyor.

    Bleachede öyle demiştik her an herşey olabilir kubo vazgeçebilir diye 27 Mart 2012 tarihinde Bleach pert :D
  14. Beyond Birthday

    Naruto Final

    Tepki vermem Naruto gibi nice animeler gelir merak etmeyin :D
  15. Beyond Birthday

    Naruto Sona Yaklaşıyor.

    Sasukeden bahsediyorsun hadi diyelimki o dediğim gibi olmayacak. Eeee neden süpriz oysaki Narutonun finalini herkes Naruto vs Sasuke kaybeden Sasuke olacak dünyaya barış huzur gelecek diye tahmin ediyordu peki neden süpriz dedi bu adam eğer bir Mangaka süpriz final dediyse özellikle Narutonun Mangakası dediyse ben ya Sasukeden yada Madaradan birşeyler beklerim.
  16. Beyond Birthday

    Naruto Sona Yaklaşıyor.

    Ve bu arada Betiye katılıyorum sizin aslında üzülme sebebiniz Narutoyu hiç bitmeyecekmiş gibi izlemeniz birgün One Piece finale yaklaşıyor diye bir haberde göreceğiz kabullenmek gerek böyle şeyleri. Bu arada şaka maka Fairy Tail Dünya 2. si olacak Naruto biterse B)
  17. Beyond Birthday

    Naruto Sona Yaklaşıyor.

    Sasukeden herşeyi beklerim yaptıklarından sonra. Kampüsten arkadaşlarla bu haberi ilk gördüğümüzde buluşup Sasukeye tezahurat yağdırdık.
  18. Beyond Birthday

    Naruto Sona Yaklaşıyor.

    Bence burdaki herkes Naruto Sasukeyi öldürecek diyor ya işte benim kafamdaki süpriz son Sasuke aynı İtachinin Kendi klanını yokettiği gibi Konohayı yokedecek.
  19. Lise 2'den beri hayatımın en mutsuz anlarında bile beni keyiflendiren bir mucize ilaç'dır anime o olmasaydı çok büyük kaybım olurdu.
  20. Beyond Birthday

    One Piece Bölüm İsimleri

    Alıntı olsa dahi yinede ellerine sağlık araştırmışsın hemde bölüm isimleri Türkçe :) + rep
  21. Beyond Birthday

    Bleach

    Öncelikle laflarını 2-3 kez okuyup sonra yaz ben bu forumun normal üyesi değilim bir takım yetkilerim var. Ve ayrıca Shonen Jump dergisini bildiğini sanmıyorum böyle konuştuğuna göre bilmiyorsan ben söyleyeyim. Shonen Jump dergisi her hafta animelerin satış rakamlarının, Mangakalara yapılan röportajların buluduğu resmi anime-manga dergisidir.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.