Jump to content

KranioTabes

Üyeler
  • İçerik sayısı

    14
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

KranioTabes kullanıcısının paylaşımları

  1. KranioTabes

    Merhaba animeye yeni başladım

    Bence death note u da izlediysen ilk olarak Jojo izlemelisin. en azından ilk sezonu izlesen bile yeterli. ( https://www.turkanime.net/anime/jojo-no-kimyou-na-bouken-tv ) çünkü hem çok güzel hem de diğer animeler çok fazla jojo reference yani jojo göndermesi var. ve bu animeleri izlediğinde onu görüp farkedip gülmek apayrı bir şey. şu anki aklım olsa jojo ile animeye başlardım. sonrasında ise myanimelist'te top 100 deki tüm kısa animeleri bitir. ( https://myanimelist.net/topanime.php ) sonra da populer 100 deki tüm kısa animeleri bitir. ( https://myanimelist.net/topanime.php?type=bypopularity ) artık ortalama üstü bir animecisin :)
  2. KranioTabes

    balon anime'ler ve balon yarışması

    Tokyo Ghoul Overlord Boku no Hero Academia Akame ga Kill şimdilik aklıma gelenler bunlar
  3. KranioTabes

    Herkese Japonya'dan Selamlar!!

    ben de ileride japonya ya gitmeyi ve orada yaşamayı düşünüyorum. şu an üniversiteye gidiyorum. foruma hoşgeldin. bu konularda konuşabiliriz.
  4. Merhabalar herkese. Bazen rastgele kaliteli bir anime seçip izlemek istiyorum. Ancak türkanimeden puana veya beğeniye göre sıralamak oldukça zor. Yani bence kombinasyonlar olmalı. Mesela seçilen türlere ve yıl aralığına bakarak en fazla beğenilmiş veya puan verilmiş animeleri kolayca sıralamak çok hoş olurdu. Bir de bu sitedeki puanlar Türk seyircisinin yorumları. Anime bilgilerini myanimelistten aldığınızı biliyorum. Oradaki puanını da anime bilgileri kısmına eklerseniz aslında animelerin Türkiye'de izlenme-beğenilme oranı ve tüm dünyada verilen puanını karşılaştırabiliriz. Sadece aklıma gelen birkaç fikirdi. Siteyi daha da geliştireceğini düşünüyorum. Hepinize iyi günler.
  5. Evet arkadaşlar. Öncelikle hepinize iyi günler diliyorum. Derdim başlıktaki 3 anime. Bu 3 animenin nedense bir türlü altyazıları gelmiyor veya geç geliyor. Mesela Uchuu Senkan 2202 hala çevrilmedi. Üstelik 2019 yapımı. Hokuto no Ken in de aynı şekilde 2. sezonu sadece birkaç bölüm çevrilmiş şekilde duruyor. Liseyi ilk kazandığımda bu animeye başlamıştım. Şimdiyse üniversite 4 e geçtim hala tamamlanamadı maalesef. Ve Gundam tabii ki. İlk sezonu çevrilmiş olsa da ZZ ve Zeta çevirileri yarım. Bu tarz eski serileri veya onların remake lerini izlemeyi çok seviyorum. Ancak bunlar çok popüler animeler olmalarına rağmen ülkemizde oldukça underrated. Nedeni ise tabii ki çevirilerine ya hiç başlanmaması ya da yarıda kalması. Sorum ve ya isteğim ise şu: Buradan çevirmenlere sesleniyorum. Bu tarz şaheserleri çevirirseniz izleyicilere gerçekten çok büyük yardım etmiş olursunuz. Çünkü gundam kültüründen bile habersiz bir nesil yetişiyor. Ve bunun da önüne geçilmesini istiyorum. Anlayışla karşılayacağınızı umuyorum ve şimdiden teşekkür ediyorum :)
  6. KranioTabes

    Nasıl Anime İndiririm?

    Arşivciler için en iyisi torrent. MkvToolnix ile de altyazı seçme özelliği getirince tadından yenmiyor. Hatta 2 sesli bile yapabiliyorsunuz harika bir şey
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.