Jump to content

Kemankech

Üyeler
  • İçerik sayısı

    5
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

  • Kazandığı günler

    15

Kemankech kullanıcısının paylaşımları

  1. Deli drama dönüyor demek. İyi iyi seyirlik seyranlık güzel olur. Karışmadıkça tabii. Aman dikkat et vay benim falancama niye filanca baktın diye seni de sokmasınlar gümbürtüye. Sakallılara iyi bak sulak yerde yetişmiş dwarf kızı olmasın. Abi dersin kırarsın gönüllerini :D Sakallı sokuyorlar mı ya okula. Favoriler uzamaya başladıktan sonra müdür yardımcısıyla akraba olmuştum neredyse :D Sınırları kapat, sıkı yönetim ilan et, ateş atanı engelle, selam vereni döv. Bayramınız mübarek olsun!
  2. Alışırsın ya. Ne tartışması oluyor be? 12'leri de çok dert etme, sınavları yaklaştıkça yusuf yusuf olurlar iyicehem sakallı adamlar yerine sakallı kadınlar gelseydi daha korkutucu olurdu :p Seni ne diye atmışlar itiraf sayfasına?
  3. Hayır, olamaz. Olamaz!! Ehlen ve sehlen ya bibi. Şükran ale külli hal. Aman şey hatlar karıştı. İyiyim, sen nasılsın? Liseye alışma işi nasıl gidiyor, kurabildin mi ortamını?
  4. Netflix evimden kaçırdı beni. Anca kurtuldum. Peşimdeler yardım edin. Vay beeeee. Hemen isviçreli bilim adamlarına söyleyeyim de ar-ge'ye başlayalım Hakikaten bir ara isviçreli bilim adamları vardıher şeyi araştıran. Ne oldu acaba onlara. İki haftadır hiç oyun oynayamadım. Her boş vaktimde uyuyorum. Valla tuttuysa ne güzel. Otykenin müzik tarzı bana hiç hitap etmiyor. Yine dinlemeyi denemiştim bir ara ama yok, acı çekiyorum sadece.
  5. Buyrun efe'm buyrun. Yeni çay koymuştum ben de. Vayy, sonra yüz nakliyle ustanın tipini giyip çağatayla mı yatıyor? Nedphilips ya bu. O sıra da osmanın eski sevgilisi çaycı dayı tanıtılıyor herhalde :D Yabay ne yabacak da kurtaracak siteyi? Sohbet datalarıyle besleyib turk anime forum'un ruhani personasını mı vücuda kavuşturacağız? Engage olduğu düşman birliklerini mi kontrol ediyor, yoksa bütün orduyu mu? Biraz kurcalamam lazım ya. Yurd gezmeye götürdü bizi, ölmedem dönebilirsem biraz kurcalayacağım. Arka plan müziklerini nereden buldunuz yaw. Ötyken pop grubundan mı aldınız?
  6. Ne rolüyle peki? Çok değil günde iki saat çalışmak istiyorum. Vallahi çok değil ya. Forumun muhtemel sonu. Bir bakmışız böyle bir site bulunmamaktadır diyor. Ben baktım da galiba statik olarak siteyi indirmemiz gerekiyor wayback machine için. Bunun uygulamaları vardı sanki ama ben nasıl yapıldığını hatırlamıyorum hiç. Hakans war manager'i indirdim. Birliklerin savaşırken aniden geri çekilmeye karar vermesi ve liderlerin neye göre atandığı gibi bazı mekanikleri anlayamadım. Yarın öbür gün açık kafayla tekrar bi deneyeceğim bakalım.
  7. Bilmiyorum. Stres belki? Burnout? Metal yorgunluğu? Rock bunalımı? Vallahi bilmiyorum. Kan değerlerime de baktırdım, normal çıktı. Kurtulamıyorum tembelliğimden. Hakikaten ya. Wayback machine'ye de en son 2016'da yüklenmiş bu forum. Nasıl yükleniyorsa tekrar yükleyelim de çoluk çocuğa anı kalsın.
  8. Çağatay yok da bizim osman var, o olur mu? Vakit var, enerji yok. Bir süredir yamulmuş durumdayım. Bütün rafine zevklerim işkenceye dönüştü. Ah beeeee. 2011 facebook. Annem hâlâ ağlayarak okuyor bu postları.
  9. O kadar mı kötü ya. Bak laz mütahit, çaycı, ergenlikten yeni çıkmış izmirli ve ince traşlı stajyer üçlüsü yaoisinden bahsediyorum. O kadar da kötü değildi. Bu arada crige dayanıklılık eşiğim çok düştü son zamanlarda. Hiç gelemiyorum kalitesiz işlere. - Evladım şu foruma bakarmısın bozuldu galiba. +Pega dayı, forumda bir sıkıntı yok. Çalışıyor. - Peki öyleyse neden kimse foruma yazmıyor?..
  10. Çay içmiyan adam isterse kenefin daşuna girsun. Biz istemezuk. Valla mail attım netflikse, artık film mi basarlar evimi mi basarlar bilmiyorum.
  11. Çay içmekten ölümden kaçar gibi kaçan sörvayvırlar olacak. Onların hikayesini de ben oyunlaştıracağım. Adı da the lazs of us olacak. Bir gün adamın biri evinde oturup popkornunu yerken, lazlaşmış komşuları "ula sen niye çay içmisen" nidalarıyla evi basacak. Adam lazların elinden kızıyla beraber kaçmaya çalışırken, kızın üstüne bir kamyon soğuk çay dökülmesi suretiyle kız da laza dönüşecek.beş yıl sonra lazların elinden kurtulan sörvayvırlar bir kızın çay bağımlısı olmasına rağmen burnunun uzamadığını keşfetmesiyle her şey değişecekti. Netfiliks beni bulsun. Buradan şikagoya laz ve gaza sesleniyorum. Beni bulun. Holivud bolivud ayağını denk alsın.
  12. Çay içmeyenler laza dönüşmez ama profesör! Dünyadaki çay içen sayısını göz önünde bulundurursak, bu durumun çay içmeyenler için kadar zor olabileceğini düşündünüz mü hiç? Ben böyle bir zalimliğe ortak olamam! Netfilix e satsan çekerler. Hit bile olurlar. Mühendis Habible çaycı Selim abinin arasındaki amansız aşk. Heyt bee. Boğazın üstüne drone'larla reklam da verdiler mi taman, sırtları yere gelmez artık. Allah daha iyilerini versin. Aaaa hayırlı olsun. Abla niye acı çekiyorsun yahu, evlilik; mutluluk, huzur değil miydi?
  13. Bizim bodrumdaki labda virüs hazır. Suya karıştırıyorum o zaman. İhtiyar babanneler de avradpunktan çıkma, yarı cinci yarı şaman bir şeyler olacak ama. Dikkatli karar ver. Netflixde çıkacak zaten. Yandan da sahibindenden hisse almış bir müteahhit sokarız. Orda tren, aman şey, aşk üçkeni yaparlar.
  14. Herkes laz olduktan sonra her yer karadeniz olacak tabii. Gerçek karadeniz ise sadece 7 büyük sülale tarafından girilebilen devasa bir apartmanın ortasındaki bir bahçe olarak korunacak. Çoğu fütüristik fataziyyada bulunan dev ülke-gökdelen gibi düşün. Ortasında yeryüzünün görülebildiği hali. Binalarıda dünyanın onda dokuzunu kaplayan diğer binaların üstüne yapacaklar. Devasa kıta binaların üstünde yine devasa ülke binalar, onun da üstünde diğerleri kadar devasa olmayan devasa şehir binalar olacak. Ceo veya ceonun oğlu değil hocam, düz torpilli bu. En fazla çaycı dayıyla aşk yaşar. Meh meh meh.
  15. Steampunk, lazpunk, dizelpunk, cyberpunk.... Bence de keyifli olurdu ya. Düşünsene herkes değişik değişin edevat icad ediyorlar, bir yandan cin düğünleri falan kozmik horhor da var. Ruslaz mucitler çok güçlü artifactla diğer çok güçlü artifactı birbirine vurarak dünyayı yok edeyazıyorlar. Afrikalazlar çok güçlü horon teperek evrenler arası sınırdan geçiyorlar vs. Daha çok şu şekilde olmuştur gibime geliykr (İnsan kaynakları gelir) -bakın bu ceo'nun oğlunun arkaadaşının uzaktan kuzeni. Bundan sonra burada backend yazacak (Hiç bir halt bilmediği ve öğrenmediği için savrulur savrulur, en sonunda server-system-web-cloud admin olaraka çalışan dayıların arasına düşer. Burada da hiç bir iş yaptırılmıyor diye şikayet ettiği için dayılar en kolay işi ona verir. Godaddy faturalarını ödemek) Sonrası brlli zaten.
  16. Buradayız be buradayız! Peki siz nasılsınız sayın adminim. Hayat istediğiniz renkte gidiyordur umarım.
  17. "Ve o gün karadeniz şemsuyya lab'larından kaçan lazlaştırma virüsü bütün ülkeye yayılmaya başlamıştı..." Hakikaten ne oldum değil nasıl bir malım diyeceksin. Vallahi hönkürerek güldüm, ama kendime dönüp bakınca tam benlik bir mallık gibi geliyor. Ne düşüneceğimi bilemediğim bir olay. Arka planda ne döndü acaba.
  18. Eywallah eywallah. Laz olunacak değil doğulacak bir şey. Tabii ki doğru seçeneği biliyorum. Tabii tabii. O üst mercilerle onlar arasında. Yarın gittiğimizde "sen benim kuluma neden zulmettin" denilmeyecek kadar iyi bir insanım. En azından o seviyede olduğumu düşünüyorum. Allah taksiratımızı affetsin. Aaaa trart.org patlamış galiba, açılmıyor. Baktım nft sitesi çıktı trart.io diye. İsim üzerinde anlaşmaşmazlık mı çıktı acaba.
  19. Sağırlık mı sığırlık mı bilemiyorum artık hocam. Tek bildiğim hiç bir şey bilmediğim, bi de paramın olmadığı. Raswberry0 aldım. Sömürdü cüğerime kadar. Hmm kabul edilebilir bence. Burnumun ağzına yaklaşmasından iyidir. Yav geçen onu da satacaktım vicdanımın yanında ama bizde geçer akçe değil diye almadılar. Dün de ruhumu sattım bizim şeytan Mamada. Çok para da vermedi ama zor zamanlar (dolarla purosunun ucunu yakıp derin bir nefes aldıktan sonra) her kuruşa ihtiyacımız var. O inanç problemlerinden dolayıdır. Eksik bakiye gibi düşün. Normalde geçmiyor ama nakit makit bir şekilde işi görülsün, o da müslümandır diyoruz.
  20. Güzel türkçemize "para dinli" olarak geçen kapitalistlere anlat bunu. Şu an dilimi burnuma değdiremiyorum. Eğer bu burnumun aşağı doğru süğeceğine dair bir kehanetse bence daha önce şaşıracaklar demektir :P Meh meh meh tabii tabii. Lan, pis çırak! Şu egomu getir de biraz altında gölgelenelim. Taşıyamazsın ama.. Ney? Ne demek lan, hafifmiş içi boş herhalde!?!?!!! Şükür yaw. Düşünsene atayizsin, sadece paradinlilere emanetsin. Ve yapabileceğin hiç bir şeyin yok. Dine girmek için yeterli değildir belki ama dinden çıkmamak için yeterli bir sebep.
  21. Hmmm ne hayal kuruyorum.... Para! Paranın hayalini kuruyorum ben. Zengin karu aman hamfendiler ehe ehe, beni bulun. (buraya feysbuk dayılarının tek bildiği uzunluk miktarı gelecek) Şükür valla. "Artık dilini burnuna değdirmen yasak. Eğer değdirirsen ölürsün." tarzı keşfedilmemiş bir hastalığa yakalanmadıysam hasarsız atlattım demektir. Tabii. Herkezzz haddini bilecek. Belki Allah değiliz, ama karşıki dağın yanan kısmı benim. Ben burada zaten pis ölümlüler beni yağ içinde görsün de kendi zavallı varlıklarını bir nebze olsun temiz hissetsin diye kaportacılık yapıyorum. Değilse benim bacanak vergi dairesinde memur. Sabah sekiz akşam beş ben mesai yapsam bu melunlar var ya, çıldırır bak sana söyleyeyim. Hep iyiliğimden. Elbet gelimli gidimli dünya da, ulan öbür tarafa bi gidecez "bakayım, c98 kodlu faruk... aferim gerizekalı ot gibi yaşayıp bir de vay arkadaş çanımıza ot tıkadılar diye biteviye ağlamışsın. Cennet ama önce kavurun iyice, cennetin çayları iyi demlensin meh meh meh" diyecekler diye çok korkuyorum. Kabul Umut Sarıkaya zebanisi yoktur öbür tarafta ama insan korkuyor işte "elimden geldiğini sandığım çok da verimli değilse" diye.
  22. Haha, Allah nasib etmesin derdim ama benimki daha kötü geçiyor sanki. Ne istemediğimi de bilmiyorum. Bir şey öğrenemiyorum da. Ya ne su sıcaktı, yerler yosunluydu, su yeşildi, duş zaten derbeder bir haldeydi. Allah affetsin paramla rezil olacaktım, neyse ki "vay girelim de girelim" diyen arkadaşa kitlemiştiim hesabı :P Aynen mirim aynen. (kaynamış motor yağından bir yudum alır) Bu duruken saçma sapan bi şeylere boşa para yediriyollar. Geçen baktım elinde kahıttan bardak var, önceliğnan kahıt dadını salar keyfini gaçırır. Sonralığnan vayıt çoklat mayt deyi bi şey içiyo. Bu şey af bıyır suya kireçnan torpag garıştırmışlar gibi bir şey. Ahiren buna çuvallan para saymış bi de. Ben de bunu dövdüm tamam mı, belki akıllanır bi daha yapmaz diye. Hayır garımın 400 orisbiyle boğazda alem yabarken çocuğumun tedavisi bahanasıynan sattığım tarlaların bütün parasını yediğimi duyunca beni dımdızlah ortada goyub gittiğini hatılamamla öfkelenib de döğmedim yani tamam mı. Gabul böyle bi olay yaşandı ama ondan döğmedim çocu. Sonraki gön gelmedi. Neymiş iki bacağını da gırmışım. Nolcek gırmışsam? İş galacak yaw! Ben de govdum hergeleyi. Bara da virmedim. Sigorta da yabmıyodum zati, meh meh meh. Vallahi sağlık olsun, ne yapalım sağlık olsun dışında bir şey diyemiyorum. Sonunda umarsızlık denilen illete, her türk gencinin düştüğü gibi, düştüm ben de.
  23. Haha, en azından boş yılın olmamış. Tabii. Oylatın ılıcaları rezaletti ama. Allahtan hastalık kapmadım. Şelalesini görüp kaçmak lazımmış. Tabii mirim öle öle. LAN **************** *********** ÇOCUĞU NEREDE KALDI BİZİM ÇAYLAR ************* ************, DAHA GECİKİRSEN AYLIĞINDAN KESERİM ************. Gençlerin eli yavaş bir de. Ben hiç öyle değildim.... İnsanlar şimdi çok mu biliyor sanki faydalanmayı. Para kazanan anca vergi kaçırarak, dolandırıcılıkla, itlik kopukluk hergelelikle kazanıyor. Delikanlı gibi iş modeli kuralım, bilim yapalım, atom parçalayalım, üretim, endüstri, ilim, irfan diyenler numunelik. Onların da kafasına vurup susturuyorlar zaten.
  24. "ne istemediğini öğrenmek" için 4 yıl biraz fazla sanki ya :D Ota börtü böceğe doyduydum diye hatırlıyorum. Hele oylat diye bir yere çıktık, harika dostum. Aynen öyle biz burada meslek öğretiyoruz (çay koydurup yerleri süpürtüyor sadece) onların bize para vermesi lazım. (hayır o kadarı da başıma gelmedi. Belki gençlerin başına gelmiştir ama :P) Dediğim gibi analarımızın dualarının yüzzü suyu hürmetine yürüyor ülkede işler. Şimdiki nesil neuzübillah nedir ne anlama gelir bilmiyor daha. Bunlar büyüyünce ülke batacak. Ama çalışmadıkları için değil, Allah-ü teala rahmetini ve bereketini üstümüzden çektiği için
  25. İnsan üzülüyor elbette ama her platform doğar büyür ve ölür, kimi zaman öylece bırakıverirler ölüme, kimi zaman indiriverirler şarteli. Zalim olanlar son yedeği de yakar, kimi unutulmasın diye eski resimlerini wayback makinaya atar. Oysa herkes öldürür sitesini. Keşke çevirilmiş animeler arşivlense de çeviri ekiplerinin binlerce saatlik emeği heba olmasa.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.