Jump to content

Takoyakisama

Üyeler
  • İçerik sayısı

    9
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

3 Takipçi

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Erkek

Son profil ziyaretçileri

Son ziyaretçiler bloğu devre dışı bırakıldı ve diğer kullanıcılara gösterilmiyor.

Takoyakisama üyemizin başarıları

  1. Takoyakisama

    Çağrışım Oyunu

    Lise - 200iq - Üniversite - Evlilik - Doktor Karakterin hayatının özetledim bence. (200iq ve evlilik yeterdi sanki)
  2. Bu aralar kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Bir iki yıldır böyleydim zaten sanırım ve tekrar toparlanacağız derken yine eskiye dönüyoruz. Sağlığımla ilgili endişe duyuyorum çünkü sağlığım kötüye gitmeye başladı. Hayatta her şey istediğim gibi olmasa da hiçbir şey istediğim gibi olmuyor sanki. Valla önceden yazılım öğrenmekle falan uğraşıyordum fakat sınavlar gelince onu da bıraktım ama aklımda hala c++ öğrenmek var ama zor gibi gözüküyor . Bu arada Japonya falan yalan oldu galiba :D hedeflerim biraz değişti şuan aklımda daha çok norveç veya danimarka gibi kuzey avrupa ülkeleri var (finlandiya da olabilir.) . İlk önceliğim gelecekte para kazanabilmek ve gezmek (eğer başarabilirsem tabii :D ). Bu aralar sadece ders çalışıyorum hem sınavlar geldi hem de 12 de sınava hazır olabilmek için erkenden çalışmaya başladım. (hem de mezuna bırakmak istemiyorum). Korona yüzünden okulları ve üniversiteleri kapatıyorlar ama kafeler açık ?! Cidden ne yapmaya çalışıyorlar hala anlayamıyorum.
  3. Haklısın, olması gereken de bu ama istemsizce kendimi sorumlu hissediyorum. Umarım işlerini sorunsuzca halledersin. Bu zamanda da gezmek pek bir riskli oluyor çünkü
  4. @Pseudohomophylus İyi sayılırım :) yani iyi olmaya çalışıyorum. Şuan anlatabileceğim şeyler de var ama artık anlatasımda gelmiyor. Peki siz nasılsınız ? (Bu arada, haftada bir yokluyorum forumu ondan biraz geç gördüm mesajını kusura bakma)
  5. @Gorkito Başın sağolsun ;( Senin adına üzüldüm umarım her şey gönlüne göre olur. Sağlıcakla kal kendine dikkat et.
  6. Hatırlanmak güzel bir şey ☺️. Böyle küçük şeyler bile insanı mutlu ediyor. Hepinize teşekkürler. Hepinize nice seneler dilerim ☺️.
  7. @Sejiuku Teşekkürler :)
  8. @Pseudohomophylus Belki sonra çünkü şuanlık bir şey konuşabileceğimi sanmıyorum ama en azından size ulaşabileceğim bir adres olmasını isterim. @Sejiuku Olur neden olmasın.
  9. @Real-Men-Frrranky Yaşamak dediğin çokça tartışılabilir bir şey. Sana göre biyolojik yaşımı doldurmaya çalışmalıyım sonuçta hepimiz öleceğiz ama biyolojik yaşamı neyle doldurmalı insan ? Yüzlerce şey yaşayıp mutlu olamıyorsan 50 yılın yaşadığın 20 yıldan ne farkı kalır. Dünya pek bilinmez bir deniz boşa atılan kulaçlar sadece boşa uğraştır. @Pseudohomophylus Evet desem bile ne konuşacağız ki ?
  10. Takoyakisama

    Anime İstek ve Önerileri

    91 days dışında hepsini izledim teşekkürler. Ayrıca maceracı loncasında falan geçen. Overpowered karakterleri olan bir anime önerebilir misin? Isekai şart değil.
  11. Takoyakisama

    Anime İstek ve Önerileri

    Ana Karakteri kötü yada acımasız olan Overlord Youjo Senki(tam hatırlayamadım) benzeri anime önereblecek var mı ?
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.