Jump to content

erdemcicek

Üyeler
  • İçerik sayısı

    11
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

erdemcicek kullanıcısının paylaşımları

  1. erdemcicek

    Bleach Hakkında

    topu topu 200 bölüm seyrediyorsun çok uzun değil ama kesinlikle değer. 109 dan devam ediyosun ve 110. bölümde en güzel arc başlıyor. 120. bölümde başlayan savaş animenin son bölümündeki savaş dışında en güzel ikinci savaş. En güzel savaş ise yıllar boyunca tüm bleach izleyenler arasında yer edinmiş kötü olmasına rağmen kalplerimizi fethetmiş bir karakterin ichigo ile savaştığı bölüm yani 161
  2. erdemcicek

    Bleach Hakkında

    kanka zaten 166 bölümü filler yani 166 bölüm atlicaksın. Mesela 63. bölüm bitince direk 109. bölüme atlıyorsun. ve okadar bölüm atlamana rağmen kaldığın yerden sadece bir gün falan geçmiş şekilde devam ediyorsun. Yani o bölümleri İzlersen boşuna izlersin hikayeyle bi alakası olmayan farklı konuların işlendiği geçici düşman karakterlerin geldiği sahneler.
  3. erdemcicek

    Bleach Hakkında

    Bleach olayların çok yavaş ilerlediği bir seri. ilk 20 bölüm sadece animenin girişi bize shinigamileri hollowları vb şeyleri anlatıyor. bikaç bölüm izleyip direk 15. bölüme falan atlasan fazla bişey kaybetmezsin çünkü bir olay yok. 21. bölüme kadar ordan oraya koşturuyorlar. 21. bölümden itibaren anime başlıyor tüm karakterleri en güçlüleri tanımaya başlıyoruz. Bol kanlı savaşlar izliyoruz. antrenman dövüş sürekli bunlarla geçiyor 54. bölüme kadar. Ama güzel dövüşler. Ha arada bir flashback (geriye dönüş) falan giriyor ama hikayeyi anlamamız için gerekli. 60. bölümle anime çok daha üst bir noktaya çıkıyor. (en güçlü düşman)'ın kim olduğunu söylemeyeceğim ama onunla animenin asıl hikayesi başlıyor. Bundan sonra ana karakterimiz güçlenmek ve kendinden çok daha güçlü olan düşmanları yenmek için çalışıyor ve kendine şunu ilke ediniyor: "Kazanmak istediğim için savaşmıyorum, kazanmak zorunda olduğum için savaşıyorum!"
  4. erdemcicek

    One Piece

    one piece çok güzeldir fakat animesi mangasının yanında bayaği kötüdür. Mangadaki orta parmak hareketleri veya vücudun kan içinde olması gibi pek çok detay animeye konulmamıştır. Kalite olarak da manga animeden çok daha güzeldir. Benim tavsiyem renkli mangasını okuman. Animesini izlersen benim gibi keşke mangasını okusaydım diye pişman olabilirsin.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.