Jump to content

Agyieus

Üyeler
  • İçerik sayısı

    3
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Erkek

Son profil ziyaretçileri

Son ziyaretçiler bloğu devre dışı bırakıldı ve diğer kullanıcılara gösterilmiyor.

Agyieus üyemizin başarıları

  1. Kısa ama eğlenceli net Kaguya-sama. 1. Sezon: https://www.turkanime.net/anime/kaguya-sama-wa-kokurasetai-tensai-tachi-no-renai-zunousen 2. Sezon: https://www.turkanime.net/anime/kaguya-sama-wa-kokurasetai-tensai-tachi-no-renai-zunousen-2 (Güncel)
  2. Agyieus: Yolların, sokakların, meydanların tanrısı olarak Apollon'a ithaf edilen isim.
  3. Agyieus

    Anime İstek ve Önerileri

    "Atarım her zaman her skilli" tanımını pek anlayamadım fakat güçlü anakarakter olarak varsayarsak, güçlü anakarakteri olan ve harem içeren anime olarak Trinity Seven önerebilirim. Ayrıca forumda birbirinden ayrı bir şekilde güçlü anakarakterli anime önerilerinin ve harem önerilerinin yapıldığı konular var. Bu konularda yapılan önerileri incelersen ilgini çeken bir anime bulabileceğini düşünüyorum. Güçlü anakarakterli anime önerileri olan konu: Harem önerileri olan konu:
  4. Mahouka Koukou no Rettousei başlığa tam anlamıyla uyuyor. Çok güçlü olmasının yanında aşırı derecede kusursuz ve yenilmez olması şahsen bir süre sonra aşırı yapmacık hissettirse de OP ana karakter ihtiyacını en çok bu animenin karşılayacağını düşünüyorum. Ecchi sorun olmaz diyorsan Rakudai Kishi no Cavalry de aynı şekilde güçlü ana karaktere sahip bir anime. Çoğu ecchi animesinin aksine anlamlı bir konusu var ve ecchisi konuyu bozmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.