Jump to content

aLiMCe

Üyeler
  • İçerik sayısı

    13
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Erkek

Son profil ziyaretçileri

Son ziyaretçiler bloğu devre dışı bırakıldı ve diğer kullanıcılara gösterilmiyor.

aLiMCe üyemizin başarıları

  1. Merhabalar, İki hafta öncesine kadar çok normal bir biçimde odnoklassniki oynatıcısı ile anime izleyebiliyordum ama artık sıkıntı çıkarmaya başladı. Ne zaman odnoklassniki oynatıcısını açsam, play tuşuna kaç kez basarsam basayım videoyu bir türlü başlatmaz oldu. Eskiden bu sıkıntıyı sadece telefondan yada tabletten izlerken yaşıyordum ama şimdi bilgisayarımdada yaşamaya başladım. Her animede türlü türlü oynatıcı bulunmuyor ne yazıkki. Odnoklassniki kullanarak hem kaliteyi ayarlayabiliyordum hemde telif yemediği müddetçe açılmasında bir sıkıntı yaşamıyordum. Bu sıkıntı düzeltmenin bir yolunu bilen yada aynı sıkıntıyı yaşayan arkadaşlar varmıdır acaba? Belki tarayıcıda sıkıntı vardır diye 3 tane tarayıcıda da denedi. Crome, Firefox, ve Safari. Ne yazıkki aynı sorunu çıkardılar. Okuduğunuz için teşekkürler
  2. Ellerinize sağlık..:)
  3. Resimleri sadece ben mi göremiyorum acaba? Tamda Hakuneku'nun nasıl kullanılacağını öğrenecekken... Resimlerde problem varsa düzeltebilir misiniz?
  4. aLiMCe

    Monogatari serisi devam edecek mi

    Light novel olarak devam ediyor, hatta bu senede bir kitap çıkardı diye hatırlıyorum. Birde Araragi'nin büyümüş, polis olmuş ve Senjougahara ile beraber aynı evde yaşarken, yaşadığı olayları anlatan bir anime çıkartılacağını okudum bir yerlerde. Büyük ihtimallede devam edecektir seri zaten, iptal edileceğini düşünmüyorum.
  5. aLiMCe

    Nasıl Anime İndiririm?

    Animekalesi gibi başka site bilen varsa önerebilir mi? İnternetimin iyi olmaması ve kısıtlı olması yüzünden anime indirirken fazla sıkıntı yaşıyorum. Tek tek ve düşük kalitede indirmek işimi kolaylaştırıyor. Bilen varsa önerirse sevinirim..:)
  6. Prison School animesini izledikten sonra mangasından devam ettim. Son bölümde Peki bundan sonra ne oldu ? Kiyo hangisini seçti? Bir bilgisi yada teorisi olan varsa yazarsa sevinirim. Okuduğunuz için teşekkürler..:)
  7. Animedeki bazı üstü kapalı hikayeler: Çılgın Profesör Dede Annesine olanlar : Rea'nın Üvey Annesi İlk sezoda olması gereken final Ova bölümünde gözüken baykuşlu kız: Asıl final ve benden bir kaç ekleme
  8. Merhabalar. Geçenlerde Sankarea animesini izledim. Muhteşem bir hikayesi vardı, ama animedeki boşluklar ve gizemler beni deli etti. Bu yüzden mangasına başladım ve bütün gizemler açığa kavuştu. Bir tanesi hariç. Mangasını okuyanlar varsa yardım edebilir mi ? Eğer bu gizem dışında bilmediğiniz, yada öğrenmek istediğiniz animedeki üstü kapalı gösterilen gizemleri kendi bilgi daracılığımla size söyleyebilirim. Okuduğunuz için teşekkürler, aLiMCe
  9. Fragman en fazla ilk 4 bölümü gösteriyor. 4. arc da olacakların 95% yok denilebilir. Hiç heyecanlanmaya gerek yok.
  10. Spoiler için üzgünüm. Bu daha attığım ilk soru. Düşünemedim, affedin.
  11. Spoiler için üzgünüm. Bu daha attığım ilk soru. Düşünemedim, affedin.
  12. Geçenlerde Netflix den Devilman Crybaby animesini izledim. Beni etkileyen garip bir animeydi. Sonra öğrendim ki eski çekim versiyonuda varmış. İkisi arasında hikaye farklılığı varmıdır acaba? Yeni yapılmış olanın sonu manyak bir şekilde bitti.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.