-
Content Count
85 -
Last visited
About Yavuz_zzY
-
Rank
Level 1
- Birthday 09/04/2001
Profil Bilgileri
-
Recent Profile Visitors
The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.
-
Yavuz_zzY reacted to a post in a topic: Çocuğunuza İsmini Vermek İstemeyeceğiniz Anime Karakterleri
-
Ucanbirkedi reacted to a post in a topic: Meraba
-
Yavuz_zzY reacted to a post in a topic: Merhaba yeniyim
-
merhaba kanka konuşmak istersen konuşabiliriz discord kullanıyorsan ℕ𝕖𝕫𝕦𝕜𝕠«延珠»#9463 ekleyebilirsin olmazsa sen bana atarsın ben eklerim
-
hoş geldin kanka
-
İlk defa manga alacağım yardım gerek
Yavuz_zzY replied to SasakiNeKanekiOlcakO's topic in Tamamlanmış Seriler
aynen şuanlık bulmak biraz zor ancak ilerki zamanlarda belki kolaylaşabilir başka ülkelerde oturmuş sayılır çoğu yerde bulunabiliyor -
Yavuz_zzY reacted to a post in a topic: Bir basketbol takımı kursanız hangi anime karakterlerini alırsınız?
-
Yavuz_zzY reacted to a post in a topic: Boku no Hero Academia Anime Sonrası
-
Yavuz_zzY reacted to a question: Anime ve Manga eşyaları
-
umutyilmazkurt reacted to a post in a topic: Selamlar Ben Umut :)
-
Yavuz_zzY reacted to a post in a topic: ( 12 / 12 ) Mahou Shoujo Lyrical Nanoha ViVid
-
hoşgeldin bende yavuz m.o
-
hoşgeldin kanka bende yavuz m.o
-
Yavuz_zzY reacted to a post in a topic: Spartacus (Arthur Koestler) Kitap İncelemesi
-
Sitonyum reacted to a post in a topic: Şu animeyi ben yapsaydım şu ismi verirdim
-
kuroko no basket = ultili basketbol
-
mesela ben kendimce animeyi daha çok seviyorum japonca seslendirme olsun dövüş sahnesi vs. sahnelerinin oynatılması olsun bana göre animeyi daha güzel yapıyor manga okursun anime izlersin hangisi sana daha çok zevk verirse o senin açından daha iyi olur kişiden kişiye değişen birşey kanka mangada sevdiğin seri yarıda kalmaz hayal gücünlede kendince o karakterleri canladırırsın falan filan değişen bir durum ayrıca alt yazılı anime izliyorsan farklı çeviren kişi bilmediğin bir kelime koyar yeni kelimelerde öğrenebilirsin bir nevi kitap okuma işlevide görebilir
-
hoşgeldin kanka yavuz ben m.o
-
İlk defa manga alacağım yardım gerek
Yavuz_zzY replied to SasakiNeKanekiOlcakO's topic in Tamamlanmış Seriler
türkiyede manga bulmak için biraz araştırma yapman lazım diğer ülkelerin aksine -
kanka kitle en çok nasıl seviyorsa ona göre yapıyolar yani iyilerin kazanmasına