Jump to content

neufmillimetres

Üyeler
  • İçerik sayısı

    5
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

Kişisel Bilgiler

  • Web Sitesi
    https://sickkedits.tumblr.com/

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Erkek

Son profil ziyaretçileri

1161 profil görütülenme

neufmillimetres üyemizin başarıları

  1. Yanlış hatırlamıyorsam mangaya bağlı değil. Yukarıda yazmışlar Light Novel üzerinden uyarlanıyor anime, light novel'e bakman daha iyi olur.
  2. Yanlış hatırlamıyorsam Kimi to Boku no Saigo no Senjou, Aruiwa Sekai ga Hajimaru Seisen serisi vardı, kontrol edebilirsin.
  3. @admin43Black Clover serisini önerebilirim sana, istediğin gibi aynı. Bir bak derim.
  4. Çok tatlı oldu şu an, özellikle böyle bir sitede gitar eğitimleriyle karşılaşmak şaşırtıcı. Üç gün önce başlamıştım iyi denk geldi hahah, teşekkür ederim.
  5. neufmillimetres

    One Piece bu saatten sonra başlanır mı ?

    Başlanır, tereddüt bile etmene gerek yok. Yaklaşık bir buçuk hafta önce başladım ve şu an 76. bölümdeyim hala devam ediyorum izlemeye, sıkmayan hoş bir havası var. Karakter kurguları ve evreni fazlasıyla tatlı ve güzel. Şu an animenin asıl konuları dönmüyor bile fakat kendisine çeken hoş bir havası var, izlemeni öneriyorum kısacası. Tabii shounen seviyorsan, sıkabilir de.
  6. neufmillimetres

    the god of highschool

    Sıfırdan başlamana gerek yok aman aman pek bir fark yok. Artık şu mangaya ilerlemedi modundan çıkın arkadaşlar. Şayet ben mangasını okumadan direkt animeye başladığımda çok beğenmiştim. Yeterli artık, daha fazla şu tarz ithamlarda bulunmayın. Ha bu arada 130. bölümlerden falan başlayabilirsin.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.