Jump to content

Mileydi

Forum Admin
  • İçerik sayısı

    4291
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

  • Kazandığı günler

    72

Mileydi kullanıcısının paylaşımları

  1. Mileydi

    Kulak Tırmalayan Replikler

    Kurosaki-kunnnnnnn
  2. Hımm HImmm Hııımmmmm...

  3. Zaten belli olan bir eşleşme ile başlayayım, Jujutsu dan Gojo, Naruto dan Kakashi bu ikisinin yanına Yuri on İce dan Victor u ekleyip üstüne çikolata sosu döküp yemek lazım Belach den Grimmjow ve Nanatsu dan Ban Fairy den Makarov, Naruto dan Jiraiya ek olarak HxH Netero Kimetsu dan Zenitsu, BNH dan Bakugo Naruto Tsunade, yanına FMA dan Olivier Mira eşantiyon olarak SNK dan Hange Zoë Daha çok çıkar da şimdilik bu kadar yeterli
  4. Mileydi

    Banlanan Üyeler ve Ban Sebepleri

    @jesustod7 özelden üyeleri rahatsız etmek.
  5. Güzel konu emeklerine sağlık Özkanım, PC başına geçince bu konuya detaylıca yazacağım
  6. Mileydi

    Banlanan Üyeler ve Ban Sebepleri

    @usesler 5 uyarı sebebi ile ban.
  7. Mileydi

    Minik Haberler Anime/Manga

    Haber niteliği taşıyan konular buraya aktarılmıştır. Ayrı konu açmamanız rica olunur.
  8. Mileydi

    Shingeki no kyojin 4.sezon 14.bölüm

    Koyun can derdinde, kasap et derdinde. Kilit.
  9. Mileydi

    anime çeşitleri

    Bakınız, Google amca Kilit.
  10. Mileydi

    Mutlu Yıllar Nones!!

    İnci tanesi, bitanesi hepyybörtdeytuyuuuuuu
  11. Mileydi

    Banlanan Üyeler ve Ban Sebepleri

    @DorothyUnsworth 3 uyarı ve ban.
  12. Bugün uyarı alan zilyontane kişi için 18.03.2022 tarihine kadar yasaklama uygulanmıştır.
    Bundan sonra her uyarıya 1 hafta uzaklaştırma 3 uyarıya ban üyelerin bilgisine.
    Foruma kayıt olurken forum kurallarını okudum kabul ettim kısmını onaylıyorsunuz aslında uyarı bile vermeden banlamak lazım.

    1. quincy

      quincy

      ahh nerede o eski üyeler...

    2. Mileydi

      Mileydi

      Eski üyelerden ziyade adap bilen üye demek daha doğru olur, nice eski olan berbat üye gördü bu gözler:fan_by_pineapple_soup-d8ryy5z:

    3. Pseudohomophylus

      Pseudohomophylus

      @Vega eline sağlık^^ ---2022 O.o toplam 53 hafta yani 

      Geçmiş olsun diyeyim bari bundan sonra paylaşımda bulunmadan önce düşünürler mi ı-ıh sanmam yine aynı hataları tekrarlamaya devam ederler. Kolay gelsin :dunno-crazy-rabbit-emoticon: 

      @kinist geçmiş olsun, her oyunun bir kuralı olduğunu biliyorsundur. Kuralına göre oynamadığın her oyunda da doğal olarak ceza verilir. Bana niye ceza verdiler demek yerine ben bu cezayı neden aldım diye düşünmeye başlarsan belki zilyontane insandan bir farkın olmadığını anlarsın.  İyi forumlar:sigh-crazy-rabbit-emoticon:

  13. Merhaba arkadaşlar Anime önerisi istiycektim
    Konusuna yazan herkes uyarı alıp 18.03.2022 tarihine kadar banlı olup, konulara cevap yazamazlar.
     

  14. Mileydi

    Banlanan Üyeler ve Ban Sebepleri

    @Flonex Kuralları okumadan forumda ileti atmaya devam hemde 3 uyarıya rağmen.
  15. Mileydi

    sa

    Kuralları okuyunuz. Kilit ve uyarılarınız verildi.
  16. Kilit. Şuan musait değilim ama müsait olduğum an kurallara uygun olmayan konu içine ileti atmaktan hepinize uyarı vereceğim ve süreli ban atacağım bilginize.
  17. Hafifçıplaklık olan bir Romantik Komedi Animesi Önerirmisiniz?
    kurallara aykırı değilmiş gibi ileti girdiğiniz için aldınız arkadaşlar uyarıları. 10 kişi civarı olduğunuzdan özel mesaj için profile girince bunu okuyup beni yormadan çıkış yapınız, teşekkürler.
    Eola-sama copy paste tenkyüüü :big-eye-onion-head-emoticon:

    1. Önceki yorumları göster  %s tane daha
    2. Mileydi

      Mileydi

      Çünkü güdümlü füze gibiler, akıllarında sadece o şey var, başka bir şeylere bakmadan, uyarıları,  ikaz ışıklarını görmeden hemen gidip aklında olanı yapması lazım. İşi çok acil ve hayat memat meselesi konusu açıp cevabı hemen almalı. Zaten diğer konular bir işe yaramaz onun aklındaki soruların cevabını veremez araştırıp neden vakit kaybetsin dimi :bird-onion-head-emoticon: Birde bunların Türkçe yazmayı beceremeyen türleri var, onlarda ayrı bir araştırma konusu :schoolplz:

    3. pegasusejder

      pegasusejder

      Benim birde anlamadığım, orada konunun yanlış açıldığını ve yorum atmanın da yanlış olduğunu belirtmeme rağmen ısrarla ileti atmaya çalışanlar. Yani ne bileyim hadi kuralları okumayı es geçtin ve yanlış açılmış konuya yorum yaptın ama konunun içinde uyarı yapılmasına rağmen ileti atmaya devam edenleri hiç anlamıyorum. :ballerina-crazy-rabbit-emoticon:

    4. Eolo-sama

      Eolo-sama

      Ahahahshdh rica ederim abla

  18. Konu tarafımca kilitlenmiş olup cevap yazan üyelere uyarı verilmiştir. Forum kurallarını okuyunuz ve uyunuz.
  19. Yok yawf ne özrü herkes düşüncelerini belli çerçeveler içerisinde paylaşmalı sen sevmiyorsan elbet vardır itici gelen bir tarafı yargılamıyorum burada?
  20. Konuyu kilitlemek için içeriye daldım ve kilitledim sonra admin izni var ellemeyin uyarısını görünce konuyu tekrar açtım ? Okudum okudum buraya kadar geldim bari cevap yazayım değil mi? Konu sahibi forumdaşın da dediği gibi kendince, yeni başlayanlara öneriler, bunun ışığında yermek değil tavsiyede bulunmak lazım, illaki yerecekseniz de bunu üslubuna uygun ve açıklayıcı yapalım ki sözlerimizin bir ağırlığı olsun. Anime izlemeye yeni başlayacaklar için "bence" uzun soluklu seriler, Naruto, Bleach, One Piece gibi animelereden ziyade daha kısa soluklu ve birazda hayatın içinden, hele ki uzak doğu kültürüne yabancı biri için biraz daha o kültüre alıştırıcı seriler tavsiye etmek de fayda var diye düşünüyorum, konu sahibinin önerileri bu yönde oldukça da başarılı. Ve diğer forumdaşların dediği gibi öneriler karşımızda ki kişinin özelliklerine göre değişiklik gösterebilir. Misal ben, Gin no Soji kafadan önereceğim ilk animedir. Karşımdaki kişiye göre değişmez de? Sonrasında sıralama gözetmeksizin, Arslan Senki Barakamon Ore Monagatari Hal (movie) Gakuen Babysitters Şöyle bir listeme baktımda ilk başlayanlar için önerecek hafif gider tarzında hiç seri izlememişim?
  21. Katılan herkese ve onca yoğunluğuna rağmen üşenmeyip anketi hazırlayan Amygirl admine teşekkürler. Gerçekten liste için söylenebilecek çok şey var, yukarıdaki yorumlar güzel ve önemli noktalara zaten parmak basmış üstüne pek bir laf etmeye gerek yok ama ama ama Levi için anti yorumları pek anlamıyorum açıkcası belki Amygirl adminin dediği gibi popüler olan antipatik olabiliyor bakış açısı geçerlidir. Snk da en sevdiğim karakter Levi olup tıpkı Narutodan Kakashi sensei, Fairy Tailden Laxus, Tengen Toppa Guren Laganndan Kamiya gibi bu animeye ağır gelen ve değeri tam verilmeyen bir karakter olduğunu düşünüyorum. Diyebilirsiniz ki ne tam verilmemiş bir değer, adam bir numara ama burada ki bir numara değerlendirmesine bile sıcak bakmayan bir kitle mevcut, gücü karakteri, yaşadıkları, olaylara bakış açısı ve bir çok özelliği ile bence Levi bir numara olmayı hak ediyor. Elbette hepimizin sevdiği karakterler en üstte olsun, yukarılardan hiç düşmesin isteriz ama popüler kültürde maalesef bizim birincimiz belki de daha tanınmıyor bile o yüzden bilindikler arasında en azında hak edilen bir başarı diye düşünüyorum. Kadın karakterlere söz bile söyleyemem o kadar vasat neyse ki Robin, Erza ve Violet varda azıcık mutluyum. Birde türler kısmı sürpriz oldu, ecchiyi ilk 3 de kesin görürüm diyordum ki bu insan gözlerim şaşkınlıkla açılıp kaldı?
  22. Mileydi

    TürkAnimeTv Genel İzleyici Anketi

    Doğaüstü türü karşılık gelir. Evettt oyumuzu verdik hayırlı uğurlu olsun
  23. Solo Leveling kimse yüzüne bakmıyordu, mangası çıktı değerlendi. Jujutsu millet ıyk diye dolanıyordu animesi çıktı değerlendi. Tokyo Revengers mangasına kimse bakmıyor, animesi gelecek yakında millet oooo diye takılır peşine ahanda yazıyorum şuraya, 

    Ryuuguuji

    Spoiler

    (nam-ı diğer Draken kendisi enişteniz olur ona göre)

     veya Manjirou

    Spoiler

    (nam-ı diğer Mikey)

    diye dolanan milleti görüyor gibiyim :onion_emo_2_by_theg_force:

    1. Önceki yorumları göster  %s tane daha
    2. Caprihorn

      Caprihorn

      Tokyo Revengers'ın mangası güzel olmuş umarım animeside güzel olur.

      @Barış D. Baryshx Öyle deme ya.:boohoo-crazy-rabbit-emoticon:

    3. Mileydi

      Mileydi

      @Barış D. Baryshx genel izleyici kitlesinin animasyon kalitesini umursadığını pek sanmıyorum. Kavga dövüş hor gür olsun yeter onlara birazda fan servis ekle hopp işte bir numarasın...

    4. Mileydi

      Mileydi

      @Gallardo Son dönem okuduğum en serilerden biri bana göre, fazla uzatmadan, mantık sınırlarını absürd bir şekilde darman duman etmeden tadında bıraktı mangaka, hele ki ana katakteri beni benden aldı Manjirooo yok Tanjiroo :evil-smile-onion-head-emoticon:

  24. Mileydi

    merhabalar hepinize

    Burası adı üstünde tanışma alanı, tanışmanın bir adabı vardır. Bilmiyorsanız araştırıp öğreniniz. Tanışma konusunun içeriği ve atılan iletiler ile ilgili kurallarımızı okuyunuz. Konunuzu uygun bir şekilde düzeltmeniz rica olunur. Belli bir süre düzeltilmediği takdirde uyarınız yapılacak ve konunuz silinecektir. Konu altına konu dışı ileti atan üyerlerde aynı şekilde uyarılacaktır. Alakasız iletiler tarafımca silinmiştir.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.