-
Last visited
-
Days Won
72
Reputation Activity
-
-
Mileydi got a reaction from Pseudohomophylus for a status update, Bugün uyarı alan zilyontane kişi için 18.03.2022 tarihine kadar yasaklama uygulanmışt
Bugün uyarı alan zilyontane kişi için 18.03.2022 tarihine kadar yasaklama uygulanmıştır.
Bundan sonra her uyarıya 1 hafta uzaklaştırma 3 uyarıya ban üyelerin bilgisine.
Foruma kayıt olurken forum kurallarını okudum kabul ettim kısmını onaylıyorsunuz aslında uyarı bile vermeden banlamak lazım.
-
Mileydi got a reaction from pegasusejder for a status update, Merhaba arkadaşlar Anime önerisi istiycektim Konusuna yazan herkes uyarı alıp 18.03.2
Merhaba arkadaşlar Anime önerisi istiycektim
Konusuna yazan herkes uyarı alıp 18.03.2022 tarihine kadar banlı olup, konulara cevap yazamazlar.
-
Mileydi got a reaction from pegasusejder for a status update, Bugün uyarı alan zilyontane kişi için 18.03.2022 tarihine kadar yasaklama uygulanmışt
Bugün uyarı alan zilyontane kişi için 18.03.2022 tarihine kadar yasaklama uygulanmıştır.
Bundan sonra her uyarıya 1 hafta uzaklaştırma 3 uyarıya ban üyelerin bilgisine.
Foruma kayıt olurken forum kurallarını okudum kabul ettim kısmını onaylıyorsunuz aslında uyarı bile vermeden banlamak lazım.
-
Mileydi got a reaction from Kutatgu for a status update, Hafifçıplaklık olan bir Romantik Komedi Animesi Önerirmisiniz? kurallara aykırı değil
Hafifçıplaklık olan bir Romantik Komedi Animesi Önerirmisiniz?
kurallara aykırı değilmiş gibi ileti girdiğiniz için aldınız arkadaşlar uyarıları. 10 kişi civarı olduğunuzdan özel mesaj için profile girince bunu okuyup beni yormadan çıkış yapınız, teşekkürler.
Eola-sama copy paste tenkyüüü
-
Mileydi got a reaction from Eolo-sama for a status update, Hafifçıplaklık olan bir Romantik Komedi Animesi Önerirmisiniz? kurallara aykırı değil
kurallara aykırı değilmiş gibi ileti girdiğiniz için aldınız arkadaşlar uyarıları. 10 kişi civarı olduğunuzdan özel mesaj için profile girince bunu okuyup beni yormadan çıkış yapınız, teşekkürler.
-
Mileydi got a reaction from Caprihorn for a status update, Hafifçıplaklık olan bir Romantik Komedi Animesi Önerirmisiniz? kurallara aykırı değil
-
-
-
Mileydi got a reaction from esmaderdi for a status update, Yeni keşfim Ama okumak için biraz biriksin Omniscient Reader's Viewpoint Noveli bitmi
Yeni keşfim
Ama okumak için biraz biriksin
Omniscient Reader's Viewpoint
Noveli bitmiş incilişçe bilen forumdaşlar okusun ama
-
Mileydi got a reaction from Barış D. Baryshx for a status update, Türk Anime Forum Seinen 5 ini seçiyor... Lütfen buraya ve buraya bakınız. Bekleriz.
Türk Anime Forum Seinen 5 ini seçiyor... Lütfen buraya ve buraya bakınız. Bekleriz.
-
Mileydi got a reaction from DrClover for a status update, Level atlamak adına ileti atan bir kitle olduğunu düşünüyorum, böyle giderse ya o üye
Level atlamak adına ileti atan bir kitle olduğunu düşünüyorum, böyle giderse ya o üyelerin level atlamalarını kaldırır yada forumda tüm level sisteminin kaldırılması için pankart açarım. Daha kolayı var aslında unutmuşum ileti sayılarını sıfırlarım
-
Mileydi got a reaction from Toprakezgi for a status update, Level atlamak adına ileti atan bir kitle olduğunu düşünüyorum, böyle giderse ya o üye
Level atlamak adına ileti atan bir kitle olduğunu düşünüyorum, böyle giderse ya o üyelerin level atlamalarını kaldırır yada forumda tüm level sisteminin kaldırılması için pankart açarım. Daha kolayı var aslında unutmuşum ileti sayılarını sıfırlarım
-
-
-
-
Mileydi got a reaction from BURUN for a status update, Level atlamak adına ileti atan bir kitle olduğunu düşünüyorum, böyle giderse ya o üye
-
Mileydi got a reaction from pegasusejder for a status update, Level atlamak adına ileti atan bir kitle olduğunu düşünüyorum, böyle giderse ya o üye
-
-
-
Mileydi got a reaction from pegasusejder for a status update, Sayın forum sakinleri, uyarı verirken gerek görülmesi halinde üye şu kadar süre ileti
Sayın forum sakinleri, uyarı verirken gerek görülmesi halinde üye şu kadar süre ileti göndermesin diye bir seçeneğimiz var. Sonra ben neden ileti gönderemiyorum falan demeyin. Kullandığınız dile dikkat edin. Öyle gider yeni üyelik alır gelirim diye hinlik düşünmeyin.
-
Mileydi got a reaction from BURUN for a status update, Sayın forum sakinleri, uyarı verirken gerek görülmesi halinde üye şu kadar süre ileti
Sayın forum sakinleri, uyarı verirken gerek görülmesi halinde üye şu kadar süre ileti göndermesin diye bir seçeneğimiz var. Sonra ben neden ileti gönderemiyorum falan demeyin. Kullandığınız dile dikkat edin. Öyle gider yeni üyelik alır gelirim diye hinlik düşünmeyin.
-
Mileydi got a reaction from yumulonely for a status update, Sayın forum sakinleri, uyarı verirken gerek görülmesi halinde üye şu kadar süre ileti
-
Mileydi reacted to Gallardo for a status update, Millet izleyecek anime bulamaz ben listedekileri nasıl bitireceğimi düşünürüm.
Millet izleyecek anime bulamaz ben listedekileri nasıl bitireceğimi düşünürüm.
-
Mileydi reacted to veritas for a status update, Uzun zaman sonra üye olduğum bir siteyi hatırlayıp üyeliğim silinmediği için giriş ya
Uzun zaman sonra üye olduğum bir siteyi hatırlayıp üyeliğim silinmediği için giriş yapınca ben: