Jump to content

Mileydi

Forum Admin
  • İçerik sayısı

    4291
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

  • Kazandığı günler

    72

İtibar Etkinliği

  1. Harika
    Mileydi got a reaction from Gallardo in Farklı Serilerden Yakıştırdığınız Karakterler (Romantizm, Bromance, Arkadaş Grubu vs.)   
    Zaten belli olan bir eşleşme ile başlayayım,

    Jujutsu dan Gojo,  Naruto dan Kakashi bu ikisinin yanına Yuri on İce dan Victor u ekleyip üstüne çikolata sosu döküp yemek lazım 
    Belach den Grimmjow ve Nanatsu dan Ban 
    Fairy den Makarov, Naruto dan Jiraiya ek olarak HxH Netero 
    Kimetsu dan Zenitsu, BNH dan Bakugo 
    Naruto Tsunade, yanına FMA dan Olivier Mira eşantiyon olarak SNK dan Hange Zoë 

    Daha çok çıkar da şimdilik bu kadar yeterli 
  2. Teşekkür
    Mileydi got a reaction from Gallardo in Farklı Serilerden Yakıştırdığınız Karakterler (Romantizm, Bromance, Arkadaş Grubu vs.)   
    Güzel konu emeklerine sağlık Özkanım, 
    PC başına geçince bu konuya detaylıca yazacağım
  3. Beğen
    Mileydi reacted to Gallardo in Farklı Serilerden Yakıştırdığınız Karakterler (Romantizm, Bromance, Arkadaş Grubu vs.)   
    Bu konuyu forumdaki benzerlerinden ayıran, karakterlerin farklı serilerden olması. Karakterlerin aynı evrende yaşadığını düşünün. Animeler de bir nevi o evrenin dizi, film projeleri. Buradan yola çıkarak ''gerçek hayatta çok iyi anlaşırlardı'' diye düşündüğünüz veya yakıştırdığınız karakterler var mı? Varsa hangileri?
    Mesela;
    -Guts (Berserk) ve Teresa (Claymore) iyi bir çift olurlardı.
    -Yang Wen-li (Ginga Eiyuu Densetsu), Wolfgang Grimmer (Monster) bu ikisi çok sağlam muhabbet döndürürler diye düşünüyorum. Hatta General İroh'un Ba Sing Se'de ki gibi bir mekanı olsa, orada takılsalar, İroh da aralarına katılabilir hatta katılır. 
     
     
  4. Beğen
    Mileydi got a reaction from Ellen in Shingeki no kyojin 4.sezon 14.bölüm   
    Koyun can derdinde, kasap et derdinde.
    Kilit.
  5. Beğen
    Mileydi got a reaction from _Angel_Dremmur_ in Shingeki no kyojin 4.sezon 14.bölüm   
    Koyun can derdinde, kasap et derdinde.
    Kilit.
  6. Teşekkür
    Mileydi reacted to Amygirl in Mutlu Yıllar Nones!!   
    TürkAnime Çeviri Ekibi Yetkilisi, şimdiye kadar bir çok animede emeği geçmiş ve geçmekte olan @Nonesimizin bugün doğum günü!
     
    Kendisine emeklerinden ötürü teşekkür eder mutlu yıllar dileriz 
     
    İyi ki doğdun iyi ki varsın arkadaşım 
     
     

  7. Harika
    Mileydi reacted to Nones in Mutlu Yıllar Nones!!   
    Aaaayy kuzuuuum çok mutlu olduuum. Özellikle de Kuroo detayına bayıldııımmm. (Hemen de indirdim resmi) Çok teşekkür ediyorum canım benim. Seviyorum seni  @Amygirl
     
    Çok teşekkür ederiiim  @pegasusejder 
     
    Zezeeemmm canııımmm. En kısa sürede yamacına geliyooom  Ay Kuro krizim tuttu yine. Öldüreceksiniz siz bugün beni  Seviyorum seniii  @Vega
  8. Beğen
    Mileydi got a reaction from Nones in Mutlu Yıllar Nones!!   
    İnci tanesi, bitanesi hepyybörtdeytuyuuuuuu 

  9. Teşekkür
    Mileydi got a reaction from pegasusejder in Hafifçıplaklık olan bir Romantik Komedi Animesi Önerirmisiniz?   
    Konu tarafımca kilitlenmiş olup cevap yazan üyelere uyarı verilmiştir. Forum kurallarını okuyunuz ve uyunuz.
  10. Teşekkür
    Mileydi got a reaction from Kidemo in Hafifçıplaklık olan bir Romantik Komedi Animesi Önerirmisiniz?   
    Konu tarafımca kilitlenmiş olup cevap yazan üyelere uyarı verilmiştir. Forum kurallarını okuyunuz ve uyunuz.
  11. Beğen
    Mileydi reacted to Gallardo in Yeni Başlayanlar İçin Yeni Başlayan Birinden Anime Önerileri   
    Güzel bir konu. Öneri içeriğine katılırım katılmam, ama ''One Piece, Naruto, Bleach...'' gibi bilindik serilere eleştirel bir yaklaşım yapman ve farklı önerile sunman güzel olmuş. Eskiden Türkanime chatinde biri yazardı ''animelere başlamak istiyorum - animelerde yeniyim öneriniz nedir'' ve genel ilk cevap ''Naruto izle'' bu olaya bir 8-10 defa şahit oldum bir yerden sonra komedi gelmeye başladı. Öneriler kişiden kişiye değişebilir ve başlangıç için önerilebilecek animelerin pek ucu bucağı da yok. 
    Gerçek hayattan animelere geçişi kolaylaştıracak, fazla animevari olmayan (mesela Key animeleri fazlasıyla animevaridir içinde hayli masalsı karakterler vardır Charlotte'da ki Yuu'nun kızkardeşi, Clannad'dan Nagisa, Little Busters'da ki Kudryavka vs) yapımlar iyi bir seçenek olabilir. Mesela adam ilk başta Japonca'ya alışamaz bu durumda Türkçe dublajı olan bir anime işe yarayabilir. Basilisk ve Hellsing'in Türkçe dublajı var.
    Bunun dışında hafif bir seri önerip ''beğenmezsen'' diye biraz olgun bir 2. bir seçenek önerebilirsiniz. Atıyorum ilk seçenek hafif bir shoujo 2. seçenek Nana.
    Animelerden esinlenen filmler iyi bir araç olabilir. ''Senin favorin İnception'ın aslında Paprika diye bir animeden esinlediği kısımlar var'', ''Matrix'in Ghost in the Shell ve Serial Experiments Lain'den esinlendiğini biliyor muydun. Wachowski kardesler animelerle oldukça içli dışlı.'', ''Cowboy Bebop Keanu Reeves'n favori animesi hatta zamanında Live Action'ı çıkarsa Spike rolü için çok hevesliymiş.'', ''Firefly zaten Cowboy Bebop'ın dizi versiyonu gibi birşey'', ''Bu Shingeki geçen sene Game of Thrones'un batırdığı zamanda bir parladı falanca bölümü İMDB'de 10 tam puan aldı adamlar Ozymandias'ı bile geçtiler yani animeler son 1-2 yıldır hızla popülerleşiyor ve Shingeki'nin bunda payı büyük. Anime deyip de geçme yani.'', ''Kanka sana bi resim gösteriyim al Karl Urban ve Viggo Mortensen :D''
    Tüm bunları yazıyorum ama animelere yeni başlayacak birine öneride bulunurken genellikle bir acemilik çekiyorum. Çünkü her zaman şaşırtabiliyorlar :D Bir genç vardı ee hangi serileri seviyorsun? (film kitap) falanca falanca. Hard diskimden birkaç anime attım buna. Adam bir Death Note'u sonuna kadar izlemiş Steins Gate'i yarıda bırakmış Monster'e başlamamış bile. Muhtemelen animelerle ilişkisi kısa olacak. Umrumda da değil zaten.
    Bence biraz da kafaların sarması lazım. O zaman öneriler kendiliğinden çıkıyor. Ama nerde o şans. Çoğu zaman saçma sapan tepkiler veriyorlar :D Ama sardı mı da, önerdiğim bir serinin o kişiyi yakaladığını hissettim an acaip zevkli :D Zamanında bir tane oda arkadaşım vardı canı sıkılmış sende bir şeyler var mı dedi. Verdim buna hard diski. Sabah çıkıyorum bir anime akşam giriyorum başka bir anime :D Adam benim en azından 1 hafta - 10 günde izlediğim animeyi 2 günde bitirdi :D Hatta öner dese önermeyeceğim bir Kore filmini gayet beğenerek izledi :D 
  12. Beğen
    Mileydi got a reaction from Amygirl in TürkAnimeTv Genel İzleyici Anket Sonuçları!   
    Katılan herkese ve onca yoğunluğuna rağmen üşenmeyip anketi hazırlayan Amygirl admine teşekkürler.
    Gerçekten liste için söylenebilecek çok şey var, yukarıdaki yorumlar güzel ve önemli noktalara zaten parmak basmış üstüne pek bir laf etmeye gerek yok ama ama ama Levi için anti yorumları pek anlamıyorum açıkcası belki Amygirl adminin dediği gibi popüler olan antipatik olabiliyor bakış açısı geçerlidir. Snk da en sevdiğim karakter Levi olup tıpkı Narutodan Kakashi sensei, Fairy Tailden Laxus, Tengen Toppa Guren Laganndan Kamiya gibi bu animeye ağır gelen ve değeri tam verilmeyen bir karakter olduğunu düşünüyorum. Diyebilirsiniz ki ne tam verilmemiş bir değer, adam bir numara ama burada ki bir numara değerlendirmesine bile sıcak bakmayan bir kitle mevcut, gücü karakteri, yaşadıkları, olaylara bakış açısı ve bir çok özelliği ile bence Levi bir numara olmayı hak ediyor. Elbette hepimizin sevdiği karakterler en üstte olsun, yukarılardan hiç düşmesin isteriz ama popüler kültürde maalesef bizim birincimiz belki de daha tanınmıyor bile o yüzden bilindikler arasında en azında hak edilen bir başarı diye düşünüyorum. Kadın karakterlere söz bile söyleyemem o kadar vasat neyse ki Robin, Erza ve Violet varda azıcık mutluyum.  
    Birde türler kısmı sürpriz oldu, ecchiyi ilk 3 de kesin görürüm diyordum ki bu insan gözlerim şaşkınlıkla açılıp kaldı?
     
  13. Teşekkür
    Mileydi reacted to Amygirl in TürkAnimeTv Genel İzleyici Anketi   
    Merhaba arkadaşlar!
     

     
     
    TürkAnimeTv'nin izleyici profilini oluşturmak adına sizlere bir anket hazırladık. Geniş anime ve manga platformlarının ve birçok mecranın genel liste ya da senelere göre liste oluşturduğunu görmüşsünüzdür. Binlerce izleyicisi olan TürkAnimeTv'nin de neden böyle bir etkinliği olmasın dedik.
     
    Bu etkinliğe göre izleyicilerimiz anketi doldurarak favori anime türlerini, en çok tercih ettiği anime içeriklerini, en sevdikleri ilk 10 animeyi, erkek ve kadın karakterleri seçecek.
     
    Sizler de anketimizi doldurarak TürkAnimeTv genel izleyici profilini oluşturmamıza destek verin!
     
    Anket için buraya tıklayınız!
     
     
    Anketimiz 10 Şubat 2021'de sona erecektir. En kısa zamanda da sonuçlar duyrulacaktır. Anketle ilgili soru ve önerilerinizi konu altına yazabilirsiniz.
    İyi eğlenceler!
     

  14. Beğen
    Mileydi got a reaction from Pseudohomophylus in Forum Kuralları (Güncellendi-11.06.2020)   
    Kimselere sormadan kurallara ekleme yaptım neden?
     
    Girdiğim bir konuda bangır bangır çalan bir müzik yüzünden, sayın üyemiz üşenmemiş imzasına müzik eklemiş insanda azcık akıl olur, kimsenin aklına gelmemiş böyle bir şey ben yapayım da harika olayım mı dedi acaba ama beynini azcık kullansa,  bu forumda bilmem kaç üye var neden kimsenin imzasında müzik yok acaba bir sebebi mi var diye düşünür, hadi bunu düşünemedi diyelim, o zaman ya bu insanların hepsinin imzasında müzik olsa girdiğim konuda hepsinin aynı anda çalması nasıl olurdu ben ne hissederdim empatisi dahi yapamamış, aklından geçirmemiş, uzatmayayım zaten imza ebatlarına uymayanları toplasak buradan aya köprü olurdu bir de bunlar çıktı  <_< Neyse zaten benim de işim gücüm yoktu herkesin profiline girip teker teker bu müzik kimden geliyor diye bakmak çok iyi geldi  :smile_artiz:
     
    Kurallara da yazamadığı sürece ne yaparsak kabuldür mantığını bırakmadığınız sürece bu maddeler azalmak yerine çoğalacak sonra ayy bu kurallar çok katı diye hayıflanırsınız işte  -_-
  15. Beğen
    Mileydi got a reaction from dexdalow in Banlanan Üyeler ve Ban Sebepleri   
    Sadık Altun
    4 uyarı ile rekora doğru koşarken ayağına taktığım çelme ile düşürekten kendisini banlı evrenin tozlu rafları arasına uğurluyoruz. Hadi kal sağlıcakla...
  16. Beğen
    Mileydi got a reaction from dexdalow in Banlanan Üyeler ve Ban Sebepleri   
    Admine ve üyelere hakaret ve kışkırtmaktan sözlü ve yazılı olarak verilen uyarıları dikkate almadığı için
     
    Furkiş
     
    adlı üye banlanmıştır, yar saçların lüle lüle, hadi sana güle güle... 
  17. Beğen
    Mileydi got a reaction from qriunex in Forum Kuralları (Güncellendi-11.06.2020)   
    İmzalar küçülmedi dikkat ederseniz sadece yan kısım daraldı üst kısım biraz daha uzadı (anlatabildim mi  :ph34r:  ) 1.kural için mesela ben leyynn kelimesini kullanıyorum burada daha çok kullanım amacı bizim için önemli samimiyetten dolayı kullanılan bazı kelimeler vardır misal benim için leyynn ya da velet kelimesi gibi, bunun dışında kavga amaçlı, aşağılayıcı vs.vs kısaca ortaya kötü bir durum çıkartabilecek kelimeler yasaktır. Azcık da olsun o kadar bir noktaya kadar müsamaha göstermek gerekiyor sadece konu başlığına uygun bir sohbet beklemek biraz ütopik olurdu normal zamanlarda bile konu konuyu açar muhabbetimiz vardır ki bu aşırıya kaçmadığı zaman bence göz yumulabilir. Zaten bu gibi durumlarda iletileri silip yada taşıyıp gerekli önlemleri aldığımızı düşünüyorum.
     
    Adminler astığım astık kestiğim kestik değildir elbette esnettiğimiz durumlar mevcut her ne kadar siz üyeler pek anlamasanızda emin olun bir çok şeyi görmezden geliyoruz, ancak siz de iyi niyetimizi kullanarak işin boyutlarını değiştirmeyin.
     
      
    Tanışma konusu için ileti zorunluluğunun olmayacağını ayrıca belirtmek mi gerekiyor biraz mantıklı olunsa zaten o konuyu kapsamadığı anlaşılır. Neyse dediğiniz gibi olsun ayrıca belirtelim.
  18. Beğen
    Mileydi got a reaction from qriunex in Forum Kuralları (Güncellendi-11.06.2020)   
    Forum kurallarımız güncellenmiştir, lütfen kuralları okuyup uymak için özen gösterelim.
  19. Beğen
    Mileydi got a reaction from Kutatgu in Seinen FC - Kulübümüzün camiaya hizmetleri durmaksızın devam ediyor!   
    Bende geldim 
    Monster
    Mushishi
    3-gatsu no Lion
    Rainbow: Nisha Rokubou no Shichinin
    Kiseijuu: Sei no Kakuritsu
    Phantom: Requiem for the Phantom
    Hanada Shounen-shi
    Jormungand
    Gungrave
    Saraiya Goyou
    Hoozuki no Reitetsu
    Sidonia no Kishi
    Aoi Bungaku Series
    ACCA: 13-ku Kansatsu-ka
    Yomigaeru Sora: Rescue Wings
     
    Listemi bıraktım gidiyorum
  20. Beğen
    Mileydi got a reaction from pegasusejder in Forum TürkAnimeTV Fan Fiction Yarışması 2020 Katılan Hikayeler   
    YOO Minnaaaaa!
     
     

     
    Yarışma başvurularımız bittiğine göre sıra geldi oylamaya, bundan sonra iş değerli jürimize kalıyor. Kolay gelsin onlara...
     
    Yarışmaya katılan FF leri okumak için aşağıda linkli listeyi paylaşıyorum. Katılan arkadaşlara emekleri ve katılımları için çok teşekkür ederiz. Kaleminize sağlık.
     
    Katılmak isteyen ama bir sebepten dolayı katılamayan arkadaşlarda üzülmesin elbet bir gün yine yaparız ama ne zaman bilinmez...
     
    Fan Fiction yarışmasına katılan hikayeler;
     
     
    6 Saniye
    Aşk Uğruna  Bahardan Sonra  Bilinmeyenin Hikayesi Butterfly Corona'ya Saldırı Erratic Simian İsimsiz JJ: Ushinawareta Karanlığın Elçileri Lanetli Sur Mr. ans Mrs. Walker Multi-Player Ruh Bağı Scout Bar Sessiz Çığlık Soul of The Little Flower Stardust Sunset Süper Deney YN: Yeni Dünya
    *Okumak için fare ile üstüne tıklamanız yeterlidir, sizi konuya götürecektir.
     
    Keyifli okumalar, yorumlarınızı bırakmayı unutmayınız.

  21. Beğen
    Mileydi got a reaction from Amygirl in Forum TürkAnimeTV Fan Fiction Yarışması 2020 Katılan Hikayeler   
    YOO Minnaaaaa!
     
     

     
    Yarışma başvurularımız bittiğine göre sıra geldi oylamaya, bundan sonra iş değerli jürimize kalıyor. Kolay gelsin onlara...
     
    Yarışmaya katılan FF leri okumak için aşağıda linkli listeyi paylaşıyorum. Katılan arkadaşlara emekleri ve katılımları için çok teşekkür ederiz. Kaleminize sağlık.
     
    Katılmak isteyen ama bir sebepten dolayı katılamayan arkadaşlarda üzülmesin elbet bir gün yine yaparız ama ne zaman bilinmez...
     
    Fan Fiction yarışmasına katılan hikayeler;
     
     
    6 Saniye
    Aşk Uğruna  Bahardan Sonra  Bilinmeyenin Hikayesi Butterfly Corona'ya Saldırı Erratic Simian İsimsiz JJ: Ushinawareta Karanlığın Elçileri Lanetli Sur Mr. ans Mrs. Walker Multi-Player Ruh Bağı Scout Bar Sessiz Çığlık Soul of The Little Flower Stardust Sunset Süper Deney YN: Yeni Dünya
    *Okumak için fare ile üstüne tıklamanız yeterlidir, sizi konuya götürecektir.
     
    Keyifli okumalar, yorumlarınızı bırakmayı unutmayınız.

  22. Beğen
    Mileydi got a reaction from rei_hino in ( 12 / 12 ) Deca-Dence   
    Beklediğim serilerden biri, bizim ekibin alması ayrı bir güzellik oldu. Emekleriniz için şimdiden teşekkürler. 
    PV sini de bırakayım ön bilgilendirme olur.
     
     
  23. Beğen
    Mileydi got a reaction from Nones in ( 12 / 12 ) Deca-Dence   
    Beklediğim serilerden biri, bizim ekibin alması ayrı bir güzellik oldu. Emekleriniz için şimdiden teşekkürler. 
    PV sini de bırakayım ön bilgilendirme olur.
     
     
  24. Beğen
    Mileydi reacted to Nones in ( 12 / 12 ) Deca-Dence   
    Anime Adı: Deca-Dence
    Anime Türü: Aksiyon, Bilim Kurgu, Macera
    Bölüm Sayısı: 12 / 12
    Yapım Yılı: 2020
    Çevirmen: rei_hino
    Düzenleme: Nones
    Özet: Bilinmeyen bir yaşam formu olan Gadoll’un aniden belirlemesi ve insanlığın yok olmanın eşiğine gelmesinden bu yana uzun yıllar geçti. Hayatta kalan insanlar, kendilerini Gadoll tehdidinden korumak için inşa ettikleri 3000 metre yüksekliğindeki seyyar kale Deca-dence'de yaşamaktadır. Deca-dence sakinleri iki gruba ayrılmıştır; her gün Gadoll ile savaşan savaşçılar Teçhizatlılar ile savaşma becerisi olmayan Tankçılar. Bir gün, Teçhizatlı olmayı hayal eden bir Tankçı kız olan Natsume, Deca-dence'in zırh tamircisi olan asık suratlı Kaburagi ile tanışır. Birbirinin tam zıttı, hayallerinden asla vazgeçmeyen iyimser bir kız ve hayallerinden çoktan vazgeçmiş bir realistin bu şans eseri karşılaşması bu dünyanın seyrini değiştirecek.
     
      Klasör Linki
    This is the hidden content, please Giriş yap veya Kayıt ol TAÇE Discord Sunucusu


     
     
     
  25. Teşekkür
    Mileydi reacted to samet_419 in Honzuki no Gekokujou 2nd Season ( 12 / 12 )   
    Yirmi Altıncı Bölüm | Final İyi seyirler...
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.