Jump to content

Ari01

Üyeler
  • İçerik sayısı

    38
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

  • Kazandığı günler

    1

Ari01 kullanıcısının paylaşımları

  1. Olabilir. :D Ne kadar az insan o kadar iyi sonuçta. :D Yani benimkilerde o civarda bir şey. Hayır yazmayı seven biri de olduğum için istediğimde bir oturuşta 1500 kelime bile yazdığım oluyor ama konu hiç alakamın olmadığı bir şey. :/ Benim de vaktim yok aslında ama yine de yapıyorum. :P Çalışmıyorum sonra niye çalışmıyorum diye üzülüyorum üzülünce çalışasım kaçıyor yine çalışmıyorum. Yakında kırarım ama döngüyü ben. Aynı böyleyim desene: Yardım çağırın forumun ponçiğine. Ya ama ailem diyor ki, "Sen buraya gelmek için çok uğraştın tembellik senin de hakkın." :D Tabii biraz abartmış da olabilirim. Ama merak etme toparlarım ben yakında. Teşekkür ederim.
  2. Üniversite ortamı ya :D Her yer insan falan kaynıyor ben de hayatta kalmaya çalışıyorum. Ovv seninki de fenaymış ya kolay gelsin valla, kaç kelimelik raporlardan bahsediyoruz? Bana da burada bir tembellik geldi ki anlatamam. Haklısın malesef ki :D Senin de iyi olmana çok sevindim. :) Var mı bir haber başvurulardan? Ben de iyiyim, etrafım ödev ve proje kaynıyor. Pazartesiye 3 ödev, 2 haftaya da 3 makale ve finaller... Ama onları yapmayıp tembellik yapıyorum bu aralar. Öyle işte bende durumlar.
  3. Buranın "bizi unuttun herhalde" muhabbetlerini özlemişim ya Gördüğün gibi buradayım işte Nasılsın? Haha olur mu hiç öyle, sadece ortama alışmaya çalışıyordum ve bu aralar biraz yoğun gibiyim: Pazartesiye 3 ödevim ve 2 hafta sonraya yazmam gereken 3 makalem var, ayrıca finallerim kapıya dayanmış durumda. Ama şu nedense hiç takasım yok onları İyi olmana sevindim bir de (ya da hala hayatta olmana, hangisi bilemiyorum. :D)
  4. İki kere gönderdi
  5. Ben iyiyim teşekkürler, sen nasılsın konuşmayalı?
  6. Ben iyiyim teşekkürler, sen nasılsın konuşmayalı?
  7. Selaam :D
  8. Yalnız bir ressam bile bu kadar iyi çizemezdi beni, nasıl başarabildin bunu? :D Ya ama diyorum ya bööö diyerek önüme atlamıştı bir anda...
  9. Bir kere zaten örümcek @Gorkito gibi gıcıksa 1 saniye düşünmeden atardım onu. :D Benimle arkadaş olmak istediyse neden bir anda bööö diyerek önüme çıktı ki, sakin sakin dursaydı bu kadar korkmazdım zaten. Bugün dersimiz yok, o yüzden tekrar görür müyüm bilmiyorum o kızları, ayrıca malum arkadaşımla buluşmaya ayıracağım bugünü. Yani telefon numaralarımızı falan verdik birbirimize ve hafta içi bir ara buluşup sohbet etmeyi kararlaştırdık
  10. Olmayıversin böyle arkadaş Hayır dışarı atacak cesaretim de yok her an bakınıyorum nerede diye. Ama bugün derste birileriyle arkadaş olmuş olabilirim, yani iyi göründüler gözüme. :)
  11. Bir yerde okumuştum ben de. Bence de iyi fikir.
  12. Oluur Aa ne güzel. Tahmin et ben neyle uyandım: Selam. Nasılsın?
  13. Aynen öyle , teşekkürler, amin :)
  14. Ben de senden büyüğüm diyeceğim ama buna da bir bahane bulursun sen İyiyim ben de, hangi kulüplere katılsam diye düşünüyorum bu 2 gündür. Arkadaş edinmenin en kolay yollarından biri, değil mi :D Bilgisayar kulübüne katılmak istiyorum dedim bile, umarım katılabilirim. :D Teşekkür ederimm
  15. Aman aman nasıl vereceğimi bi bilsem.
  16. Tek başına konuşmak derken? :D :D Teşekkürler :) Animeyi çok sevdiğim için buradakilerle konuşmak benim için cidden çok eğlenceli oluyor, seninle uygun olduğumuz zamanlarda bolca sohbet ederiz umarım. İyi geceler Kolay gelsin şimdiden.
  17. Nasılsın? ^^ Haha, ay çok mutlu oldum ya Ne ara o kadar çok yazmışım ki? :) Ya ama şimdi de ben kötü yollarla geçirmiş gibi oldum. :D İyi akşamlar herkese :) Nasılsınız?
  18. Bir yere de uyanamayan bir Ari'cik çizelim :) Haha merhaba :D
  19. Rica ederim. İnşallah :) İyi geceler diyeyim o zaman Ay bu gifi görünce benim de yatasım geldi. Buradan bahsediyorsun değil mi? :D
  20. Haha, yolun açık olsun o zaman. :D (Böyle demem garip olmadı değil mi? ) Hadi bakalım dewamke
  21. Çoğul konuşmuş ama, harem kurman lazım. :D
  22. Anladım. Sadece 1 ders yüzünden 1 sene daha okumuş olman biraz korkutucu, umarım benim öyle bir şeyim olmaz, ama hayata atılmadan senin için son bir dinlenme olmuş, o iyi.
  23. Haha üniversite delikanlılığıdır o. :) Hmm, en azından o iyi olmuş. O zaman sen üniversiteyi bir seme uzattın değil mi, doğru mu anladım?
  24. Vay canına ne yapmışsın ya Oley o zaman, çünkü bayağı uğraşıyorum
  25. Hay hay ^^ Teşekkür ederim, teşekkür ederim, teşekkür ederim Biraz fazla gibi ama haftada 12-16 saat dersimiz var o yüzden yaparım gibi bence de. Sınavlar için de güzel not çıkardığımı düşünüyorum, tamamen yeterli olmasalar bile işimi kolaylaştıracaklardir. :)
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.