Jump to content

MiracA

Üyeler
  • İçerik sayısı

    18
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Erkek

Son profil ziyaretçileri

Son ziyaretçiler bloğu devre dışı bırakıldı ve diğer kullanıcılara gösterilmiyor.

MiracA üyemizin başarıları

  1. MiracA

    selam

    slm
  2. MiracA

    Boruto Genel Tartışma Başlığı

    Son bölümleri ile mangaya devam etmeye başlayan animedir. 45. bölümlerdeki Momoshiki Arc'ından sonra mangaya devam etmeleri çok güzel olacak. Narutoyu adam gibi seven Boruto'ya katlanabiliridi ama biraz iradesizlik durumu var izleyicilerde sanki :)
  3. Merhabalar arkadaşlar, bu konuda sizlere Konayuki Plus + Wondershare kombosunu göstermeye çalışacağım. Videoyu Arcadia Fansub'taki bir arkadaşımın Konayuki öğrenme isteğiyle benden video istemesi sonucu çektim. İnsanlar da öğrensin diye YouTube'a düzenleyip paylaştım. YouTube'a bakınca Türkçe tek kaynak olduğunu fark ettim. Handbrake ya da sadece Wondershare Uniconverter kullananların işini görmesi için buraya atıyorum. Konayuki Plus + Wondershare kombo videosu: Yorumlarınızı bekliyorum. Hem buraya hem videoya. :)
  4. MiracA

    One Piece

    One Piece gerçekten evren dizaynı olarak villian dizaynı olarak karakter dizaynı olarak mükemmel bir animedir. Pişman olurum diyosun naruto bleach izlemişsin. Bunlardan sonra imkanı yok pişman olmanın çünkü aynı düzeyde bir durum üçü de. Kesinlikle başla derim. Uzun diye uzatıyorlar diye laf edenler var. Eğer uzunsa sağ yön tuşuyla geçebilirsin dimi arkadaşım?!?!?!! Adamlar yorum yapmak için yapmışlar gibi geliyor. Sanki 1. bölümden beri güncelsin de uzatmaları zoruna gidiyor. O kadar bölüm var atla geç sağ yön tuşuyla. Sakın uzun uzun atlamalar yapma bölümü izle ama atlayarak izle. 10 dan 11 e atlama 10 u hızlı izle yani. İzleyince pişman olmayacaksın derim. Pişman olacağın tek şey animede güncele gelmiş olman olacaktır :)
  5. MiracA

    Boruto

    Anime normalde naruto kalitesinde olabilecek bir anime ve bence potansiyeli de çok yüksek ama animeyi para için fillerlarla doldurdular. Fillerlar biterse güzel bir anime olacak diyeceğim ama anime canona geçse öncesindeki 100lerce filler ne olacak? Anime sakat kaldı biraz. Mangasını okuyabilirsin ama. Ben manga sevmediğimden dolayı borutoya da bakmadım ama mangasındaki konu naruto gibi.
  6. MiracA

    Genç Erkeği Seslendiren Kadın

    Kanka eğer ki bu dediğin sorun efsane büyük başyapıtları izlemene engel oluyorsa, üstüne gitmen daha iyi olacaktır. Sana iyi gelmiyorsa izleme durumu olmayacak seriler bunlar. Örn: Naruto, One Piece. Sana iyi gelmiyorsa üstüne gidip kırabilirsin bence. Özellikle bu 2 animede karakterler savaş sırasında fazlasıyla erkeksi seslerle bağırıyorlar bence. Takılmak yerine çocuk, ergen karakterlerin sesinin ince olduğunu düşünmen daha iyi olur. Şimdi sana örnek olsun diye bakayım dedim ve buna denk geldim: https://www.youtube.com/watch?v=7hTK-Vq0O4Q Bu videodaki kişiler çözüm olabilir belki dinlersen.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.