Jump to content

beyazlotus

Üyeler
  • İçerik sayısı

    8
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

beyazlotus kullanıcısının paylaşımları

  1. beyazlotus

    Öldürme Sanatı ? (Manga Spoilerı İçerebilir)

    Animeden sonra manga çok gazlı biçimde iyi güzel gidiyo ama kafama takılan bir nokta var. Bu Aizen sama hougyoku sayesinde shinigami-hollow sınırını aştı, üstüne 2-3 level daha atlayıp çok çok aşırı bir güç kazandı. O hâlindeki reiatsusunu filan İchigo dışında hiçkimse hissdemiyordu filan. Peki Aizen bu kadar güçlüyken neden Zero Divison ortaya çıkmadı. Aizen o gücüyle şu anki Quincy kralını (jaha bach mı ne) çok rahat ezer. Yani Aizen'den daha güçsüz biri için Zero Division ortaya çıkıyor. Nerdeydin şimdiye kadar. Madem o kadar aşırı güçlüydünüz neden millete Arrancarlar karşısında rezillik çektirdiniz.
  2. beyazlotus

    Sizce Ichigo'nun en güçlü, sağlam vs. hali..?

    Ichigo'nun vasto lorde hâline şöyle bir açılama yapabilirim: evet bu formu vasto lorde formudur. Çünkü Ichigo'nun içindeki hollow Orihime'nin ilginç gücü ve hougyoku sayesinde evrim geçirerek espada seviyesinde bir hollowa dönüşmüştür. Ve bu espada gücü Ichigo'nun bankaisiyle birleşince Vasto Lorde olmuştur Ichigo. Mugetsu hâli ise Vasto Lorde hâlinden çok daha üstündür. Çünkü şöyle bir şey var; Vasto Lorde hâli sonuçta hollow ve shinigami karışımıdır. Fakat Mugetsu aynı Aizen gibi shinigami ve hollowlardan birkaç katman yukardadır. Herhangi bir hollow veya shinigami Aizen ve Mugetsu'nun reiatsusunu hissedemez. Çünkü artık onlar aşmıştır. Basit bir örnek olarak şunu verebilirim: Vasto Lorde Ichigo elini açar ve siyah zangetsu eline gelir (bu bir tekniktir bleach wikiden okuyabilirsiniz) ve o anda Ichigo'nun arkasında bir dalga misali toprak kalkar. Fakat Mugetsu aynı kılıç savuruşuyla bir dağı yerle bir ediyor :o Basit olarak bu bile bir kanıttır.
  3. beyazlotus

    Sizce en etkileyici en hareketli anime müzik'i ?

    Bleach Hell Chapter müzilerinden Incantation da bayağı iyi müzik.
  4. beyazlotus

    Fairy Tail Sona Eriyor!

    Önce Bleach, şimdi de Fairy Tail gidiyor <_< Seneye mart ayında da One Piece yada Naruto durdurulursa hiç şaşırmam artık :mellow:
  5. beyazlotus

    animedeki adamın gucüne sahip olmak

    Byakuya'nın gücü de çok iyi. Hem sahibine mutlak defans veren koruyucu çemberi var, hemde çok iyi atak özelliği var. Ayrıca kido kullanma sanatıda soul society'nin en iyilerinden. Bankai, Senbonzakura Kageyoşi (burayı cool bi ekilde söylüyoruz :D ) Ardından yapacağımız birkaç saldırıdan sonra gelen atağı Bakudo No Hacucu İcci : DAN KU diyerek durdurduktan sonra, Hado No Sanjuu San: SO KAT SUİ diyerekten rakip devredışı bırakılır.
  6. beyazlotus

    Güle Güle Bleach

    Heryönden çok iyi bir animeydi. Özellikle çizimler ve efektler konusunda çok az anime bunun seviyesinde. Emin misiniz kesin bittiğine? Bence 1 yıl ara verdiler gibi duruyor ama? En sonda completed değilde görüşmek üzere diyor. 280 ve sonraki bölümlerdeki çizimlere aşığım. Aizenin hapisten çıkmasıyla son bir arc oluşturup bitirmesini isterim. Fullbring arcından sonra bir arc olacak diye biliyordum. Bu da bitmediğini destekler nitelikte. İnşallah bitirmemişlerdir. Şimdiye kadar gördüğüm en iyi dövüş kareografileri bu animedeydi. Çok artistik kılıç hareketleri filan oluyordu. Umarım son bi ana arc daha yapıp bitirirler.
  7. beyazlotus

    Yachiro Kusojiji

    Yachiro, Nel (eski 3.espada) ve Ukitake,Kyoraku ve Yamamoto'nun güçleri açıklanmıor. Bunu önceki mesajlarda belirtmişsiniz zaten. Şu 3 Kaptanın bankaisi ve Kenpachi'nin bankai'ye ulaşamamasının sebebi, animeyi direk bitirecek olması olabilir. O 4 kaptan da bi bankai açsa, sadece reiatsu baskısından dolayı olacakları hayal bile edemiyorum. Aizen savaşında bankai açmış olsalardı Kubo konuyu bağlayamazdı. Olay bu bence. Aşırı güç hikayeyi hemen bitirdiği için bazı kişilerin özelliklerini tam göstermiyorlar. Benim düşüncem bu. ::)
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.