Jump to content

Chairo

Üyeler
  • İçerik sayısı

    18
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

Chairo kullanıcısının paylaşımları

  1. Chairo

    tanışalım

    Tabii, özel mesaj attım. Nereden bakacağını biliyor musun ?
  2. Chairo

    tanışalım

    Merhaba sen de hoşgeldin
  3. Chairo

    tanışalım

    Merhaba hoşgeldin. Forumu kullanmaya çalışırken zorlanabilirsin biraz. Ben de yeni katıldım ama yardım etmeye çalışacağım. Şimdi özelden mesaj atacağım. Aktif olduğunda geri dönüş yaparsan bildiklerimi anlatabilirim.
  4. Chairo

    Hadi En Geyik Takımı Oluşturalım! (LOL)

    Çok harika olur, yapılırsa gelirim. Her yerde oynayabilirim, feedlerken bile eğleniyorum. Oyuncuları susturayım yeter. Ayrıca @bilemedim kardeşimiz de oynuyor, gergin olsa da prelerine iyi davranır.
  5. Chairo

    Merhabalar

    Çok teşekkür ederim, forumu çok güzel ve samimi buldum. Umarım iyi geçiniriz :)
  6. Chairo

    tanışalım

    Merhabalar, hoşgeldiniz. Ben de katılalı çok olmadı. Ayarlara alışması zor olabiliyor ama ortam gerçekten hoş. Umarım iyi vakit geçirirsiniz.
  7. Chairo

    Merhabalar

    Teşekkür ederim, yaptığın işte başarılar.
  8. Chairo

    Merhabalar

    Selam, nasılsın ?
  9. Chairo

    Merhabalar

    Çok teşekkür ediyorum bir sürü gifi olan hanımefendi. Sabahtan beri dolaşıyorum gayet güzel ve samimi bir platformmuş, kontrol ettiğin için teşekkürler.
  10. Chairo

    Merhabalar

    Teşekkür ediyorum.
  11. Chairo

    Merhaba :)

    Sakin ol şampiyon :D İstediğin yerde oynayabilirsin. Benim için problem değil birlikte feedleyebiliriz! Mutlaka haber vereceğim. Tanıştığıma çok memnun oldum.
  12. Chairo

    Merhaba :)

    Çok isterim fakat şu an oyuna girecek kadar müsait değilim. 1-2 saat içinde müsaite düşeceğim, istersen sana mesaj atarım sen de uygun olursan o zaman gireriz. Bu arada Xayah oynuyor musun ?
  13. Chairo

    Merhaba :)

    Ah kalbim... Bildiğim çoğu kişi dramı gereksiz buluyor ya da sevmiyor. Ama sana katılıyorum ana tür ne olursa olsun içinde dramda bulunmalı. Çok mutlu oldum böyle düşünen biri tanıdığıma. Evet en sevdiğim şampiyon, benim küçük tavustavuğum.
  14. Chairo

    Merhaba :)

    Bana da aynı şekilde :D Ama bir yandan sempati duydum. Pek tarzım olmasa da ben de bu aralar romantizme takığım.
  15. Chairo

    Merhaba :)

    Merhaba Emre, hoşgeldin! Romantizm ve dram favorisi olan bir erkek ilk kez görüyorum. Ama bunu duymak beni mutlu etti. Umarım iyi vakit geçirirsin forumda.
  16. Chairo

    Merhabalar

    Çok teşekkürler :)
  17. Chairo

    Merhabalar

    Günaydın, teşekkür ederim :)
  18. Merhaba, birkaç gün önce foruma katıldım. Bana Chairo diyebilirsiniz. Yaklaşık 7 senedir anime izliyorum. En çok psikolojik, fantastik, shounen ve ecchi türlerinden animeleri izlemeyi severim. Manga okumayı da çok severim ve koleksiyon yapmaktan hoşlanırım. Yıllardır anime izlememe rağmen çok fazla seri bitirdiğimi söyleyemem. Sanıyorum 70-80 bitmiş serim vardır. Bazen işlerim bazen ruh halim dolayısıyla anime izlemeye çok vakit ayıramam. Buna rağmen bir hayran olduğumu söyleyebilirim. Anime izlemek dışında okumayı, çizmeyi ve dinlenmeyi severim. Ben bir yazarım bununla beraber başka bir meslek dalında iş bulabilmek adına okuyorum. Gerek durgun biri oluşum, gerek biraz sert ve ciddi oluşum nedeniyle pek tercih edilen bir arkadaş değilimdir. Burada da tanıştıktan sonra pek çok insanın yakınlık kurmak istemeyeceğini tahmin ediyorum. Ama insanlarla yakınlık kurduktan sonra iyi bir dost olduğumu düşünüyorum. Bu sıralar biraz yalnız hissediyorum bu yüzden şayet gerçekten arkadaşlık kurmak isteyenler olursa bu beni mutlu eder. Arkadaş olup hem bu platformda hem başka platformlarda iletişim kurmayı, birlikte anime izlemeyi çok isterim. Umarım bu kısa yazı beni tanımanıza yardımcı olmuştur.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.