Jump to content

ErkutTR

Üyeler
  • İçerik sayısı

    5
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Erkek

ErkutTR üyemizin başarıları

  1. ErkutTR

    Çevrilmesini İstediğiniz Animeler

    Mobile Suit Gundam ZZ https://myanimelist.net/anime/86/Mobile_Suit_Gundam_ZZ
  2. ErkutTR

    En Sevdiğiniz "Final Yapmamış" Animeler

    Hajime no Ippo
  3. ErkutTR

    Nasıl Anime İndiririm?

    Mobil tarafında Aniwa ve Telegram gruplarından anime indirebilirsiniz. Bilgisayar tarafında programsız indirmek isteyen eskiden kullandığım taktik öğeyi denetle yapıp Network kısmından videonun kaynağını bulup yeni sekme de açıp farklı kaydet ile indirirdim ama bu yöntem her zaman işe yaramıyor , bazı video oynatıcılarda yarıyor. IDM indirmek en iyi seçenek gibi ,fazla uğraştırmıyor ve hızlı yükleme yapıyor.
  4. ErkutTR

    Neon Genesis Evangelion

    Neon Genesis Evangelion u 2 kez izlemiş, teorilerini okumuş biri olarak kendimce "kısa" bir özet geçeceğim.... Dünya ya Adam ve Liliht olmak üzere iki tohum gönderiliyor. İki tohum bir arada olamadığı için yanında iki Longious Mızrağı (her tohumun gerektiği anda özünü imha etmek üzere sahip olduğu kendini yok etme mekanizması veya silahı diyebiliriz) gönderiliyor ama Liliht dünya ya çarparken mızrak hasar görür ve Lilith uyanır ve İnsan soyunu yaratır... Adam bulunur, insanlığın bir sonraki evrimi için deneyler yapılırken mızrak çıkarılır ve ikinci darbe dediğimiz patlama gerçekleşir (İki tohum bir arada olamaz...) melekler uyanır amaçları Adam ı bulmaktır... 23-24 Bölümleri Aralığında Gerçekleşen Olaylar: Rei-ıı kendisini ve Eva-00ı Shinji yi kurtarmak adına feda eder. Bu olaydan sonra bizim gördüğümüz Rei aslında Rei-ııı’tür. Öyle ki Rei-ııı tüm Lilith ruhuna tamamen sahiptir... Son melek olan 5. Çocuk Kaworu Adamın ruhu için bir araçtır (Aynı Reinin Lilith için olduğu gibi). Kaworu insan bedeniyle insanları tanır Shinjiyle aşk yaşar... Nervin zindanlarına iner Kaworu... Karşısında Adam ı beklerken Liliht i bulur... Liliht in soyuna (İnsanlara) çok ısınan Kaworu Melekler yerine insanlık yaşasın be ! diyip Shinji ye kendini öldürtür... Shinji babası Rei/Liliht den üçüncü patlama dediğimiz İnsanlığın evrimi içinde olsa aslında Yui İkari ( Shinji nin annesi) ye yeniden kavuşma arzusu yatmakta olan patlamayı başlatmasını ister ama Liliht senin kölen olmayacağım der ve bu seçim şansını Shinji ye bırakır. 25 ve 26 bölümlerindeki olaylar: Fark ettiyseniz Shinji hep 25 ve 26 parçaları dinliyor... 26. bölümün sonunda farklı paralel evrenlerden bahsetmişti...seri boyunca Shinji kendini bulma çabasında... ve biz bir çok olasılıktan birini izledik... 25 ve 26. bölümlerde sıkıştık... Shinji yeni bir dünya yaratıp her seferinde kendisinin karar verdiği noktaya geldi... 26. bölmün sonunda kendi ile barışıp bu döngüden kurtuldu... ( Neon Genesis Evangelion Rebuild serilerinde 27. parçaya geçtiğini görüyoruz...döngü kırılmış ve End of Evangelion sonundaki denizlerin kırmızı olması Neon genesis evangelion rebuild serilerinde de devam ediyor ) Serinin yaratıcısı Hideaki Anno: Hideaki Anno bu seriyi yaratırken çok bunalımlı bir dönemdeymiş ve neon genesis evangelion sonları doğru bu bunalımlı döngüyü kırmış... bence bu durum Neon Genesis Evangelion un sonuna çok etki etmiş... ve bize koca bir döngü anlatmış... Bu benim Neon Genesis Evangeliondan ne çıkardığımdı... Yanlışım olduysa kusura bakmayın... Neon Genesis Evangelion u yüzde yüz anlayamayacağız hiçbir zaman ...
  5. ErkutTR

    Neon Genesis Evangelion

    Rei ve Evalar Liliht den yapıldığı için Rei Eva00 ve Eva01 i kullanabiliyor... Rei ruhsuz kontrol ettiği için diğer Evalara göre daha uyumsuz ve Eva-01 i Shinji siz de kullanabiliyor. En azından ben böyle çıkarım yaptım.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.