Jump to content

Chikatto

Üyeler
  • İçerik sayısı

    3
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Erkek

Son profil ziyaretçileri

Son ziyaretçiler bloğu devre dışı bırakıldı ve diğer kullanıcılara gösterilmiyor.

Chikatto üyemizin başarıları

  1. Chikatto

    JoJo Part 6 Stone Ocean Çeviri Durumu

    Ben bulamadım hepsi yarım kalmış. İngilizcen varsa ingilizce oku ben şu an part 8'i okuyorum. He bir de, part 6'nın daha haberi yok ama 4 nisanda olacağına dair çok büyük bir teori var.
  2. Direkt konuya gireceğim. Geçen gün instagramda gezerken çok güzel bir evangelion t-shirtü gördüm ve tam alacakken fark ettim ki baskı sonradan photoshop ile eklenmiş. Büyük hayal kırıklığına uğradım. Şöyle uygun fiyata, güzel baskılı anime kıyafetleri satan bir mağaza falan var mı?
  3. İyi günler, bu yazıda bol bol Mirai Nikki spoilerı yazacaktır. İzlemeyen lütfen okumasın. Değinmek istediğim konu şu, mesela en son olaylardan birini ele alalım. Yuno ve Yukiteru başkanın belediye binasını basıyorlar ve onu ve korumaları orada öldürüyorlar. Ama sonraki gün sanki hiçbir şey olmamış gibi hayatlarına devam ediyorlar. Bahsettiğim şey ne kadar ruhsuz oldukları değil, polis bunları yakalamaya niye gelmiyor, gerçekte böyle bir şey olsa tüm dünyada terrörist ilan edilirler ve tüm dünya peşlerine düşer. Bunu düşünürken aklıma Murmur'un zamanı bükmek gibi yetenekleri olduğu ve 1. Dünya'daki Yuno'nun yardımcısı olduğu geldi ama yine de bu "rahatlık" olayı animede hiçbir şekilde açıklanmıyor. Aklımdaki bu sorulara cevap arıyorum, çok beğendim animeyi ancak bu düşünceler beni animeden aşırı soğutuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.