Jump to content

XsaianX

Üyeler
  • İçerik sayısı

    9
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

XsaianX kullanıcısının paylaşımları

  1. XsaianX

    En Çok Sevdiğiniz Anime veya Animeler?

    1-Naruto 2-Death Note 3-Attack on Titan 4-Demon Slayer (Ama 2. sezonla birlikte yükselicek gibime geliyor.) 5-Bleach (5. olmasının kişisel sebepleri var pls. Bleach hayranları kızmasın.)
  2. XsaianX

    Merhaba dostlar.

    Rica ederim. O zaman beyblade zevkimiz biraz zıt ben burst serisini gerçekten sevmiyorum, bakuten serisini seviyorum fakat onu da çizimlerinden dolayı izleyemiyorum. Ben 19 yaşındayım ve ben de beyblade izlemeye senin yaşlarında ya da biraz daha küçükken başlamıştım, galiba doğru yoldasın. İyi forumlar.
  3. XsaianX

    Merhaba dostlar.

    Hoşgeldin Oğuz. Eminim forumda çok eğleneceksin. Hangi beyblade serisini seviyorsun.(Ben metal serisine bayılırım)
  4. XsaianX

    anime izleyicileri

    Selam. Öncelikle animeleri sevip izleyebildiğin için çok şanslısın. Bu zevki yaşayamayanlar için üzülüyorum. Yazdıklarından anladığım kadarıyla senin etrafındaki insanların düşünce yapıları sabitleşmiş ve dünyaya bakış açıları dar insanlar. Yeni ve nitelikli kişilerle tanışmanı tavsiye ederim. Mesela benim çevremde animeleri seven insanlar da var sevmeyen insanlarda var. Hatta benim çevremdeki bazı insanlar animelerden nefret etmelerine rağmen benim fikrime saygı duyuyor ve benimle anime muhabbeti bile yapıyor. Ben neden sevdiğimi, o neden sevmediğini anlatıyor. Herkese iyi forumlar.
  5. Death Note - AOT gibi animeler çok fazla profesyonel bence biri anime izlemeye bu animelerle başlarsa diğer animeleri izlemekte zorlanabilir. Bence ilk başlayanların Demon Slayer, Akame ga Kill, ve Tokyo Ghoul gibi animelerden başlaması gerekir. Bir de Naruto, One Piece, Bleach gibi animelerden başlarsa diğer izlediği bütün animeleri bunlara göre yorumlayıp daha az zevk alabilir.
  6. Arkadaşlar selamlar; önümüzdeki zamanlarda gelecek olan mugen train filmi hakkında son çıkan trailer'da filmin 2021'de geleceği yazıyor fakat türkanime sitesindeki ve benim önceden gördüğüm bazı haberlerde filmin bu sene ekim ayında geleceği söyleniyor. Bu konu hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mi? Şimdiden teşekkür ediyorum. İyi günler.
  7. XsaianX

    Son Harfinden Başlayan Bir Anime Yazın!

    Overlord
  8. Arkadaşlar selamlar; 19 yaşındayım ve 4-5 senedir anime takip ediyorum manga okumayı sevmem. Forumda yeniyim ve buralarda kaybolmamak için ne yapmalıyım, tavsiye varsa alırım. Herkese iyi günler.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.