Jump to content

Ulfric

Üyeler
  • İçerik sayısı

    8
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

Ulfric kullanıcısının paylaşımları

  1. Yapsalar çok iyi olur.League of Legends'in çok hoş bir evreni ve güzel karakterleri var.Çeşke evrendeki olayları ve karakter hikayelerini oyuna (gameplay) dahil etseler ama bunun yerine bu güzel hikayeleri bir kenara atıyorlar.
  2. Ulfric

    Berserk

    Berserk'e başlamak istiyorum.Manga,anime ve filmleri hangi sırayla okumalıyım/izlemeliyim ?
  3. Ulfric

    DRAGON BALL

    Dragon Ball'a 2-3 ay başlamıştım.Bitirmedim,yaklaşık 50 bölüm izledim ama daha fazlasına dayanamadım.Anime kötü demiyorum sonuçta 1986 yılında çıkmış ama yok 2020'de izlenmez.
  4. İlk animem (çocukken izlediklerimi saymazsak) geçen yıl izlediğim One Punch Man.Bir arkadaş önermişti onu kırmamak için açtım izledim.Ama beklediğimden çok farklı bir şeyle karşılaştım.Adeta büyülendim ve düzenli olarak anime izlemeye başladım. Animelerin sevdiğim yanlarından biri karakterlerdir.Normalde film/dizi izlerken genelde sadece 1,2 karakter ilgimi çeker ama animelerde farklı,çoğu animede bir sürü ilgimi çeken, yaratıcı bulduğum karakter var. Başka bir yan ise görsellik.Eski animeleri sırf görsel olarak kötü,yavan geldiği için izleyemem.Anime izlerken pek çok kez durdurup uzun uzun sahneleri izlemişliğim vardır.Görsel yan ne kadar kuvvetliyse animenin üzerimdeki etkisi o kadar artar. Onun dışında hikaye,karakter gelişimi,müzik gibi şuan aklıma gelmeyen pek çok etken var.
  5. Boku no Hero Academia bence başlangıç için gayet uygun.Animeler hakkında genel bir izlenim elde edilebilir.Death Note,Attack on Titan,Evangelion gibi animeler özgün olduğu için diğer animelerden de bu tarz şeyler bekleyebilir.Uzun serilerde insanın soğutur gözünü korkutur.Boku no Hero Academia uzun değil,kötü değil,çok iyi değil çok özgün de değil izleyen kişi animeler hakkında genel bir izlenime sahip olabilir.
  6. Ulfric

    Anime İstek ve Önerileri

    İzlemeyenler için Serial Experiments Lain'i öneririm.Türkler arasında çok bilindik bir anime değil.İlgi çekici bir konusu var,adı gibi deneysel ilginç bir anime.
  7. Sword Art Online'ın 1.sezonunun ilk yarısı ve Alicization güzel sayılabilir ama geri kalan kısımlar aşırı derecede bayıyor.Aslında 1.sezonun ilk yarısında direk final verseydi veya o kısımlar daha uzatılıp (çok hızlı geçti) final verseydi başarılı bir seri olurdu.Çok zorladılar,uzatmaya çalıştılar ama beceremediler (Aslında Alicization güzeldi ama War of the Underworld ile onu da bozdular).
  8. Ulfric

    Merhaba

    Teşekkür ederim :)
  9. Uzun zamandır bir anime topluluğuna girmek istiyordum.Normalde bu siteden anime izliyordum bir baktım forum kısmı da var hemen girdim,kayıt oldum.Umarım güzel zaman geçiririm.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.