Jump to content

Shuryuken

Üyeler
  • İçerik sayısı

    8
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

Shuryuken kullanıcısının paylaşımları

  1. İlk dönem sınav olmadıysan zor olacaktır.2.dönem sınavlarıyla ilgili tam bir bilgim yok ama onlarla çakışırsa eğer baya yoğun bir dönem geçirebilirsin şimdiden kolaylıklar ve başarılar diliyorum.
  2. Her ne kadar programa uymasam da yüksek ihtimal hiç programım olmasa tamamen bomboş geçirirdim.Program olunca habire programa uymadığım dürtüsü bana vicdan azabı yaşatıyor :D Bu arada manga editörlüğüne çalışıyordun galiba.İlerleme kaydedebildin mi? Ben hiç bu tarz işlerle uğraşmak istemediğimden yapanlarada büyük saygı duyuyorum açıkçası.
  3. Hayatım boyunca çalışmayınca.Normal olarak bir türlü oturmuyor. Belirli bir saat çalışmıyorum bana pek uymuyor ama şöyle bir planım var.(Hiç uygululayamıyorum gerçi :D) Matematik hocası kitap aldırdı her gün ondan 4 test Fizik her gün 2 test Edebiyat her gün 2-3 test Arada bir de extradan diğer dersler de var ama onlar fazla olmadığından tek bitirimlik. Benim yaptığımı söyleyeyim.(3 günde gün başına) 8-9 test matematik 5 test fizik Türkçeden tüm tatil 5 test çözdüm o yüzden onu yapmayı bıraktım. Bir de extralar.
  4. Hoşbuldum,iyiyim.Yine çalışma düzenimi bozdum ve 3-4 gün hiçbir şey yapmadım.Her hafta başı böyle oluyor sonradan son 3 günde yapmam gerekenin 2 katını yaparak tamamlıyorum. Sen nasılsın?
  5. Uzatmanın gerekli olduğunu düşünmüyorum :)
  6. Benim aklımda direk Esra Erol gelmişti :D
  7. Şimdi fark ettim de kendimi pazarlamış gibi olmuşum :D Özellikle en son erkeğim kısmıyla. Bu arada senin de sıfatlarını öğrenmek isterim @animesevmeyenyok
  8. iyi geceler. Gerçek adımın pek önemli olduğunu düşünmüyorum.(Bu arda bu normal hayatta da geçerli isimler değil sıfatlar önemlidir.) O yüzden sıfatlarımı söyleyeyim:Üşengeç ama çalışması gerkince çalışan,Açık sözlü,Akademik anlamda başarılı,5 yıllık karateci,Arkadaşı olmayan (her ne kadar sosyal açıdan bir sıkıntısı olmasa da ve sunum yapmak,münazara yapmak gibi şeylerden keyif alsada) Erkeğim
  9. Aslında pek bir nedeni yok ama konuşma tarzın(daha doğrusu yazış tarzın),çocuğa biraz zorbalık etmen Bana erkekmişsin havası vermişti ama tabi ki düşünmedim acaba erkek mi kız mı diye.Konuştuğum kişinin erkek veya kız olması benim için pek bir şey değiştirmiyor açıkçası. Herkese karşı tavrım ve duruşum aynıdır.
  10. Konuşmalarından dolayı seni erkek olarak düşünmüştüm,ufaktan şaşırdım ama pekte önemli değil. Bu arada ben Shuryu(gerçek ismim değil tabi ki) Memnun oldum.
  11. O kadar küçük çocuğuda zorlama belki zorla izlettiriyorsun diye animelere kin falan besler,bence bırak ne ile keyif alıyorsa onu yapsın büyüyünce de animenin varlığından bahsedersin izleyip izlememek ona kalmış. Not:Biraz noktalama işareti kullanırsan cümlelerin daha anlaşılır olur.
  12. Yani aslında direk ders çalışmak da değil pek kitap okuma alışkanlığımda yok hatta küçükken şaçma bir şekilde karşı çıkardım,okumamayı savunurdum. Genel olarak yazı işlerine uzağım bu da odaklanmamı etkiliyor diyebilirim.Ayrıca Sağol :)
  13. Görüşürüz İşte tam o anda özgüven ve ego arasındaki ince çizgi çok önemli oluyor ama hayattan öğrendiğim en değerli şeylerden biri eğer sen kendine güvenmiyorsan ya da kendini rahatça ifade edemiyorsan fikirlerinin veya başarılarının hiçbir önemi olmuyor.Müzakerelerde bunun için yapılıyor.
  14. Çalışma düzeni şu anlık iyi gibi ama hiç belli olmaz birden patlayıp art arda 3 gün boş da durabilirim. Önceleri pek çalışmamanın eksileri galiba,keşke dediğim şeylerden biri.
  15. Sen tutumunu koruyup sakıncalı laflar söylemediğin sürece kimsenin zorbalık edeceğini düşünmüyorum eğer ki zorbalık edecek olsak bile en kötü ihtimalle forumdan ayrılırdın. Egoya kaçmadığı sürece özgüvenli olmak gerektiğini düşünüyorum.
  16. Hoş buldum,iyiyim günlük çalışmalarımı bitirdim bir göz atayım diye gelmiştim. Genelde bu saatlerde aktif kişi olmazdı.Neyse böyle olması daha iyi :) Sizler nasılsınız?
  17. Tam olarak ne yaptığını ve ne kadar zor olduğunu bilmesem de(Pek manga okuyan birisi değilim.Direk kitap,novel okur veya anime izlerim) Sana Başarılar Diliyorum :)
  18. Hoşbuldum,iyiyim. Şu sıralar 2 gün durmadan ders çalışıp 2 gün tamamen yatıyorum bir türlü dengeyi otutturamıyorum. Sen nasılsın?
  19. İyi geceler
  20. Biraz geç oluyor ama bu aralar tam çalışma düzenimi oturttum diye düşünürken Fate serisine başladım ardından Kara no Kyoukai filmlerini izledim 2-3 gündür hiç bir şey yapmıyordum. En azından bitirdim de yeniden çalışma düzenime dönebildim. Bu arada herkese iyi akşamlar.Keyfiniz yerindedir umarım.
  21. Hoş buldum,iyiyim. Sen nasılsın?
  22. İnsanların önündeki en büyük engel ne diye sorsalar cevabım üşengeçlik olurdu. Her ne kadar aile,ortam,imkanlar,yetenekler de insan başarısını etkileyen faktörlerde olsa başarılı olan insanlara baktığımız zaman hepsinde bir ortak nokta var üşenmemek. Ne kadar yeteneklide olsan,ne kadar imkanında olsa bir şeyler başarmak üşenmeyip çalışmaktan geçiyor. Umarım ikimizde bu engeli aşarız ve o başarılı insanların arasına katılırız. :)
  23. Tek kelime ÜŞENGEÇLİK :) Sana da kolay gelsin.
  24. Aslında amacım çok da erken bitirmek değilde masaya oturmak benim için biraz zor oluyor bende oturmuşken çözebildiğim kadar çözüyorum. Sağol. Nasılsın bu arada ?
  25. Bu arada profilindeki her şeyi değiştirmişsin önceki gifin hoşuma gidiyordu :)
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.