Jump to content

Evrensel12

Üyeler
  • İçerik sayısı

    15
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Erkek

Son profil ziyaretçileri

Son ziyaretçiler bloğu devre dışı bırakıldı ve diğer kullanıcılara gösterilmiyor.

Evrensel12 üyemizin başarıları

  1. Evrensel12

    Animelerde iyilerin kazanması

    önerin için teşekkürler. (HxH ye pek bilinmeyen seri demekte ne bilim :P)
  2. Evrensel12

    Animelerde iyilerin kazanması

    Zaten jojo izliyordum teşekkürler İyi kötü olarak düşünmek işleri kolaylaştırıyor bence.
  3. Evrensel12

    Animelerde iyilerin kazanması

    one piece spoiler 1-luffye zehir işliyor 3-franky ye tren çarptığı zaman çocukluğu o çocukken robot değildi düz insandı tren çarpınca o yaralı haliyle hurdalarla cyborg yaptı kendini tek başına benim saçma bulduğum noktada bu iz ile ilgili haklısın. [Not:iyilerin kazanması konusundan nerelere geldik :D]
  4. Evrensel12

    Animelerde iyilerin kazanması

    Dikkat one piece spoilerları gene Luffy nin fiziksel güç kaybetmemesi şeytan meyvesi ile açıklamak zor.Çünkü şeytan meyvesi onu daha güçlü yapsada karşılaştır 20 yaşında luffy mi güçlü 80 yaşında luffy mi? Cevap 20 yaşında luffy daha güçlü.Bu ömrünü kısaltan hormonlar onun vücudunu eskitiyor yani yaşlandırıyor.Luffy her hormon aldığında yada gear second açtığında hayatından feda ediyor daha çabuk yaşlanıyor.Şimdi 3 tane hormon basınca yaşlılıktan yatalak olmasını beklemiyorum ama en küçük bir gerileme bile yok düşünsene luffy 80 yaşında ama 20 yaşındaki hali kadar çevik. Beyazsakal da aynı beyazsakal 20-30 yaşında rahatlıkla tüm marineford u tek başına yıkardı banamısın demezdi ama adam 90 yaşına geldiği için zar zor bir deprem yaptı. Brook konusu biraz karışık çünkü o iskelet doğal olarak onda yaşlılık söz konusu değil. Yara konusunda sandığından çok yara alıyorlar dayanıklı oldukları doğru ama sencede aşırı değilmi? 1-alabasta:luffy nin karnından crocodile'nin değişik kancası geçti 2-gökyüzü adasında sanji ve usopp YILDIRIM yedi (usopp timeskip öncesi ne kadar dayanıklı olabilir?) 3-Franky çocukken tren tarafından ezildi (onu iyileştirecek bir doktor yada chopper yoktu hatta tıbbi ekipmanı bile yoktu sadece hurda metal...) 4-Enies lobby de sanji çok pis pataklandı zoro ÇOOK pis pataklandı (zoroyu kesen adam (zürafa meyvesi olan) duvarı kesiyordu sen düşün) 5-Arlong park herkes güzelinden dayak yedi ve o zaman chopper yoktu [devam edemiyorum daha güncele gelmedim o yüzden ama sen kaptın fikri umarım.] Haksız olduğum nokta varsa çekinme söyle :D
  5. Evrensel12

    Animelerde iyilerin kazanması

    Dikkat one piece spoilerları Ace nin ölümünü unutmadım oraya (1 kayıp var ama neyse) diye kimi yazdım sence? Zoro konusunda haklısın aslında :D Luffy nin ömrü 110 yıl diyelim bu senin hesaplaman kendisi 15 yaşında diyelim ömrü 50 yıl gitti geriye 45 yıl kaldı AMA geriye kalana bakmamalıyız luffy 50 yıl ömrü gitti yani fiziksel olarak ciddi bir gerileme olması gerekir yanılıyormuyum?Ama luffy o ömür kısaltıcı saymaya üşendiğim eylemlerden hiç olumsuz etkilenmedi sence luffy ömrünün %60'ını doldurmuş biri gibimi fiziksel anlamda?Eğer onun meyvesi var normal insanlarla karşılaştırma diyorsan her hormon 10 yıl götürüyor luffy impel down da 1 marineford da 2 tane hormon kullandı topla 30 yıl yani %20-%25 gitti ömründen ama fiziksel anlamda %1 lik bir kayıp bile olmadı (güçsüz düştü ama o yaralardan dolayıydı yaraları iyileşince o hormonları basmadan önceki halinden farkı yoktu. Son kısımla ilgili harbi neden sakat bırakmasınlar one piece te yaralar MUCİZEVİ şekilde iyileşiyor chopper doktor tanrı değil yaraları sarar ilaç yapar ama onun doğa üstü gücü hito hito meyvesi ve o meyve iyileştirmede avantaj sağlamaz chopper ın iyileştirme kapasitesi gerçek hayattaki modern teknolojiden ÇOK DAHA DÜŞÜK olmalı.Ama bakıyoruz tada yara iyileşti noldu chopper naptı bandaj sardı ilaç verdi bitki ilacı.Bu seni tatmin ediyor olabilir ama bana göre mucizevi birşey olacaksa en azından bir açıklama olmalı mantıksız olsada. Mesela adamlar deseki one piece ta bilmemne tepesindeki bilmemne otu her yarayı iyileştirir eyvallah.Ama animede sanki çok normal gibi tüm yaraların hızla iyileşiyor.Eğer doğa üstü birşey olacaksa onun doğaüstü olduğunu belli edersin normalmiş gibi lanse etmezsin.One piece dünyası normal düntadan tabiiki farklı olacak ama en azından bu yaralarla ilgili bir açıklama en azından ipucu olmalı bence bilmem anlatabildimmi?
  6. Evrensel12

    Animelerde iyilerin kazanması

    Öneriler için teşekkürler. (yamulsalarda devam ediyorla kastım yenilmelerine rağmen ilerde hiçbirşey olmamış gibi hayatlarına devam etmeleri kalıcı bir kayıp olmuyor şahsen bu beni rahatsız ediyor onca yaranın büyülü bir şekilde iyileşmesi bir dövüşte mesela luffy kolunu kaybetse anime sonuna kadar bir kolu eksik dolaşsa olmuyor nası dayak yerse yesin ölmüyor aldığı yaralar iyileşiyor fedakarlık yapıyor gibi görünüyor ama hiçbirşey kaybetmiyor.Bu seni rahatsız etmiyor olabilir ama beni AŞIRI rahatsız ediyor.) Tam olarak düşündüğüm şey işte.
  7. Evrensel12

    Animelerde iyilerin kazanması

    Dikkat one piece spoiler aokiji falan dedin ama nedense hasır şapkada hiç kayıp yok robin donduruldu ama şuan gül gibi yaşıyor. mihawk zoro'yu ikiye ayırdı adeta ama zoro gül gibi yaşıyor. Marineford savaşında yüzlerce kişi öldü dediler ama herkesin yarası sarıldı ana karakterlerden ölen olmadı (1 tane oldu ama neyse) Yani yamultamadıkları oldu ama bunun animeye çok etkisi yok yamulsalarda devam ediyorlar birşey yok gibi. Doflamingo konusuna katılıyorum.Peki bu eli öpülesi doflamingo animede ne kadar gözüküyor? 20 dakika? 50 dakika? 100 dakika? peki anime kaç dakika? Luffy vücudunu zorluyor sınırları zorluyor havadan gelen powerup değil demişsin o konuda gear second gear third ve şu kocakafalının bilmemne hormonu onu çoktan mahfetmiş olmalı o zaman?En az 40-50 yıl kısalmalı ömrü (o hormonların her biri 10 yıl gear second ları falan ekle birde birde aldığı yaralar falan) Big mom fight ına gelmedim wano ya falanda gelmedim o yüzden oraları yorumsuz bırakmam gerek.(animeyi izlede gel o zaman deme 900 bölüm 3 günde bitmiyor bizimde hayatlarımız var :D) Yorumun için teşekkürler.Ben karakterlere bağlanamayınca animeyi sevemediğim için bu konuyu normalden fazla önemsiyorum sadece. dikkat one piece spoiler O kadar tokat yiyor tek yumrukta seriliyor diyorsunuz ama hiç ölmemesini hayatını kalıcı olarak etkileyen yaralar almamasını sorgulamıyorsunuz nedense?(akainu belki kalıcı yara bıraktı ama cidden çokta etki etmiyor bence yarayı alınca süründü ama HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ artık turp gibi)
  8. Evrensel12

    Animelerde iyilerin kazanması

    Yorumun için teşekkürler.
  9. Evrensel12

    Animelerde iyilerin kazanması

    Birde insanlar anime çizgi film değildir HER YAŞ KİTLESİNE hitap eder diyorlardı...
  10. Evrensel12

    Animelerde iyilerin kazanması

    Dikkat one piece spoilerları Ne zaman kazanmadılar? Dövüşlerin %90 ı arkadaşıma laf etti arkadaşımı aşağıladı arkadaşıma saldırdı diye başlıyor tüm dövüş bu nami için bu robin için bu zoro için diye geçiyor. Ha kalan %10 luk kısım amaçlar uğuruna (zoro en iyi kılıç ustası olmak adına mihavk a meydan okuyor mesela)
  11. Evrensel12

    Animelerde iyilerin kazanması

    Eğer iki taraf varsa iki tarafta iyi bir amaca sahipse ve bu amaç uğruna savaşıyorsa burada sıkıntı yok. Çoğu animede bir taraf tamamen iyi kanatsız melek bir taraf insanlıktan nasibini almamış aşağılık.Şimdi hangi taraf iyi hangi taraf kötü diye düşünmeye gerek yok. Keşke biraz daha iyi kötü kavramından çıkan anime olsa (tamam var ama sayıları çok az).Mesela Light ve L arasındaki gibi (ben yinede light'ı kötü sayıyorum ama o konu dışı)
  12. Evrensel12

    Animelerde iyilerin kazanması

    DİKKAT ONE PİECE SPOİLERLARI One piece in çoğunu izledim (600 bölüm) ve hep kötü karakterler dediğim gibi saçma amaçlar uğruna savaşıyor ve kaybediyorlar.(buradan sonra one piece spoilerları var dikkat) Mesela Enel daha ne olduğunu tam olarak bilmediği bir yere gitmek için insanları köle olarak kullanıyor eğlence için tüm adayı batırmaya çalışıyor. Mesela Balıkadam adasındakiler (Hody) önüne geleni doğruyorlar ama bunu neden yaptıklarını kendilerine bile açıklayamıyorlar senaryo gereği 1-2 cümle sallıyorlar o kadar. İyilerin kazanmasıda kim hasır şapkalarla papaz olsa yamuluyor.Hiç hasır şapkaların kaybettiğini gördünmü?(alabasta gibi arclarda yenilselerde ölmüyorlar ve geri dönüp baş kötüyü yeniyorlar aynı yani) Birde hep birbirleri için dövüşüyorlar bu sanji için bu zoro için arkadaşıma yaptığını ödeteceğim falan.bi 200 bölüm hoşuna gidiyor sonra sıkıyor.
  13. Artık bıktım şu hep iyilerin kazanmasından.Bir defa iyiler kaybetse kötüler kazansa olmuyormu.Özellikle fairy tail one piece gibi animelerde ultra gıcığıma gidiyor. 'arkadaşlığın gücü' ile herkesi yenmeleri son anda birden güç kazanmaları kötülerin hep ezilmesi falan.Tamam kötülerin kazandığı animeler var ama sayıları çok az.Birde kötü karakterler her zaman aşağılık kişiler olur bir defa azcık düzgün olmazlar.Kötü karakterlerin doğru dürüst amaçlara sahip olduğu ve kazandıkları yada yenilirlerse doğru dürüst yenildikleri anime yok denecek kadar az.Hep aynı şey arkadaşlık falan sıktı artık.Death note'taki gibi düzgün bir kötü karakter olmaz hiç hep aynı kötü karakter şablonu.Aşağılık herkesi aşağılayan dalga geçen zeki olmayan karakterler.Siz ne düşünüyorsunuz?
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.