Jump to content

redjohn

Üyeler
  • İçerik sayısı

    6
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

    Yok

redjohn kullanıcısının paylaşımları

  1. redjohn

    En güçlü karakter sizce kim?

    valla gildarts'ın kullandığı kırılma büyüsü dokundugu herseyi büyüleri bile yokediyor. bluenote'u mahvetti. gildarts su anda makarovdan guclu olmasa bıle potansıyel anlamında bence daha guclu :D su anda sorumluluk almayan gezgın bır tıp gorunumunde ama bence durulacaktır. sonucta kızıyla da tanıstı artık :D ve buyuk olasılık yenı master da gıldarts olup makarov'u gececektır dıye dusunuyorum.
  2. redjohn

    Sizce Ichigo'nun en güçlü, sağlam vs. hali..?

    arkadaşlar kafama birşey takıldı sormak istiyorum. bir teori aslında. konu olarak yeri burası mı bilmiyorum ama şimdi ichigo şekilden şekile giriyor demiş bir arkadaş. bir anda bir ampul belirdi kafamın ustunde :D baska bir yerde gormedım bu teorıyı ama soyle olabılır mı acaba? ichigo rakıplerıyle savastıktan sonra hep soyle dıyor:"bana neden saldırdıklarını, neden dovustuklerını, kalplerınden gecenı az cok anlıyorum" ichigo final getsugaya gecmeden once aizen ichigoya soyle demıstı:" hougyoku'nun asıl gucu etrafındakı kısılerın arzularını ısteklerını yerıne getırmek ama bu ıstekler sadece aynı kısılerın yeterlı potansıyelı varsa ancak o zaman gercek olabılır" ondan once ıse tee en baslarda urahara, ınoue ve chad'a soyle bısey demıstı:"ıchıgo'nun cok buyuk bır gucu var. gucunu kontrol edemıyor ve reıatsusu sureklı dısarı sızıyor. sız ıkınızde onun gucunden etkılendınız ve ıcınızdekı gucler uyandı." su konusmalara bakınca ıchıgo ve hougyoku arasında ınanılmaz bır benzerlık var. daha once nasıl dusunemedım bılmıyorum :o acaba ıchıgonun sekılden sekle gırmesının nedenı hougyoku'ya benzer bır gucu olması olabılır mı? cevaplarınızı beklıyor olcam. cok heyecanlandım su anda. bu teorımı destekleyebılecek bı kac bolum geldı sımdı aklıma :D hemen bır gerı donus yapcam. bu forum vallahı ugurlu geldı :D
  3. redjohn

    Güle Güle Bleach

    anime'nin yayınını hong-kong'taki bir televizyon yapıcakmış diye duydum ben de. inşallah animesi devam eder. mangasından takip etcez artık. yeni arc başladı :D
  4. redjohn

    Bleach' ın en karizma karakteri kim ?

    kyoraku shunsei. bu adam 1 numaralı espada'yı bankai demeden yendi. 1 numarada harbiden karizmaydı özellikle kurtların ortaya çıktığı sahnede. ama shunsei tam bankai açıp işi çabucak bitirecekken ukitake araya girdi ve dedi ki: "deli misin sen? senin bankai'ni böyle bir yerde açmamalısın. insanlar zarar görebilir" tarzında konustu tam hatırlamıyorum. ayrıca bişey dikkatimi cekti. ukitake ve shunsei, yamaji'ye karsı savasırlarken ikisi de bankai demedi. ayrıyeten yamaji ve unohana-san da bankai çekmediler daha. urahara kisuke ise ayrı bir hikaye bence :D gelelim zaraki reise :D zaraki kardeşimiz kendine aşırı güvenen ve kimseden korkmayan bir adam(yamaji hariç tabiki) bankai açsa ki bence bankai açtığını hiç görmücez karizmasına bişey diyemem ama en güçlü olabileceğini sanmıyorum. bence zarakiyi ilerleyen bölümlerde içindeki güç arzusundan dolayı hollowlasmıs bir sekilde gorebiliriz. cunku ıchıgoya hep diyordu senle ben aynıyız diye :D ama ne olursa olsun en karizma adam shunsei bence 8) adam bi kere dövüşmeyi sevmiyor,yan gelip yatmayı, içki içmeyi ve karı kıza sarkıntılık etmeyi seviyor :D ama iş savaş oldu mu adam bir anda zafer yolunda hersey mubahtır dıyen karanlık bir adama donusuyor :o kısaca adamda karızma tavan yapmıs. karanlık bir karızma var adamda. sanki iyilik yapmayı gorev edinmıs karanlık bir ruh gibi 8)
  5. redjohn

    En güçlü karakter sizce kim?

    makarov'u bence oylamaya katmamak lazım. usta yani sonuçta ;D gelecekte natsu kesinlikle herkesin toplamından daha güçlü olacağını düşünsem de şu anda kesinlikle gildarts yani. gildarts bence makarovdan bile daha güçlü.
  6. redjohn

    Acnologia

    gildarts'ı göz açıp kapayıncaya kadar mahveden, makarov'un karşısında azcık bile dayanamadığı ve zeref'in kısaca "bu dünyada savaşamıcağın bazı şeyler vardır" diye kastettiği katıksız bir canavar acnologia. tüm ahaliyle dalga geçti resmen. bence natsu zeref'i yenmeden önce acnologia'yı yenecek.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.