Jump to content

OnlyAnime

Üyeler
  • İçerik sayısı

    3
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

OnlyAnime kullanıcısının paylaşımları

  1. OnlyAnime

    ( 13 / 13 ) Yami Shibai 8

    Teşekkürler.
  2. Dr Stone 2.sezonu çok güzel bitmedi mi ?
  3. Bence de öyle teşekkür ederim görüşleriniz için dediğiniz gibi elimden geleni yapacağım ?.
  4. İlk başlarda rahatlardım oh be sonunda bitti derdim ama sonra yokluğunu hissederdim gibime geliyor. Strese alışmışım gibi hissediyorum ama biraz ayarında olsa daha iyi olur.
  5. Teşekkürler sağ olun. Aslında yeteri kadar çalışıyorum ama yine de biraz stres oluyor illa ki. Onu da stres olarak değil heyecan olarak nitelendiriyorum.?
  6. Rüyamda birisi bana Niron diye seslenmişti o günden beri lakap olarak Niron'u kullanıyorum kendi kendime kimsenin haberi yok lakap bile sayılmaz aslında sadece ben biliyorum?. İnternete yazdığımda da yatak markası çıktı sadece ☹.
  7. Özellikle de şu üniversite sınavı beni strese sokuyor nedense bilmiyorum☹. hazır okul yazılılarına "isteyenler girecek." diye haber gelmişken iyice ağırlık verdim üniversite sınavına o yüzden rahatladım bu aralar.
  8. Ben o tarz konuşunca kendimi rahat hissediyorum kusuruma bakmayın.? Ben gerçek hayatta da konuştuğum kişilerin çoğuna bu şekilde hitap ediyorum pek bir samimiyetim yok kimseyle ?
  9. Evet ben Niron ?
  10. İyiyim. Dr Stone 2. Sezonu izliyorum. Siz nasılsınız?
  11. Aleykümselam.
  12. İyi geceler herkese burayı sohbet için kullanıyoruz değil mi?
  13. Merhaba ben Niron. Foruma yeni katıldım ama siteyi 2.5 senedir kullanıyorum. 17 yaşındayım. İlk animem Death Note en sevdiğim anime ise Serial Experiments Lain. Umarım iyi geçiniriz.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.