Jump to content

Ucanbirkedi

Üyeler
  • İçerik sayısı

    50
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

İletiler bölümüne Ucanbirkedi kullanıcısının eklediği dosyalar

  1. Ohayou_Kerem, Bir saat önce tarihinde yazdı:

    Anladım :D O da kötüymüş ya. Belli aktiviteleri çok sevmen güzel ama bağımlılık çok ciddi bir kelime. Hiçbir şey senden önemli değil o yüzden kendini harap etme hiçbir şey için :) Aileni çok bilmediğim için uyguladıkları yasaklar bir şey diyemeyeceğim ama dozunda olduğu müddetçe hobilerine izin verirler bence ne dersin? :dandyonionplz:

     

    Herkese iyi geceler :bye1-onion-head-emoticon:

    Tabikide aşırıya kaçmadığım zaman istediklerimi yapmama izin veriyorlar.Benimle sohbet ettiğin için teşekkürler ve İyi geceler:dreaming-onion-head-emoticon:.

  2. Ohayou_Kerem, 2 dakika önce tarihinde yazdı:

    İyi akşamlaaarr :D

    Haha :D Sınavlar bittikten sonra gelen o rahatlama hissi... :D İyi iyi sevindim böyle olmana. Aa oyun oynamak niye yasak? Sen de mi bu sene sınava gireceklerdensin yoksa?  

    Yok ben daha yeni liseye geçtim,nasıl anlatayım yaptığım aktivitelerin bağımlısı oluyorum ailemde yasaklıyor ama hiçbir engel beni durduramaz:admire-onion-head-emoticon:(sadece beni daha fazla cezbeder).

  3. pegasusejder, 4 saat önce tarihinde yazdı:

    Günaydınlar herkese, umarım gününüz güzel geçer. :))

     

    Ohayou_Kerem, 21 dakika önce tarihinde yazdı:

    Off bana da bitmeyen tatlı lazım kriz geçircem :D Valla bizde de geçiyor bir şekilde işte, pek tadı yok ama idare ediyoruz. Sen yazana kadar ben uykuya yenik düşmüşüm, ramazan ayındaki tüm uykusuzluğumu çıkardım gece :D

    Günaydın herkese :D 

    Günaydın:relax2-onion-head-emoticon:.

  4. Ohayou_Kerem, 52 dakika önce tarihinde yazdı:

     

     

     

    Günaydın millet :) Umarım gününüz güzel geçiyordur.

     

    Size bir şey sormak istiyorum. Az önce bir öğretmenim, bayram tatilinde de ders yapacağını söyledi. Ben ise tatil olduğu konusunda kendisini uyardım fakat "zaten herkes evde" gibi bir cümle kullandı bana. İnsanlar istediklerini yaptırmak adına sürekli şu cümleyi kullanıyorlar (Sadece okul açısından değil) ve iyiden iyiye can sıkıcı olmaya başladı. Ne demek zaten herkes evde? Ee? İnsanların evde işi gücü yok mu? Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Size de bu argümanı kullanarak bir şeyleri zorlayan birileri oldu mu?

    Günaydın.

    Bizede tatilde ek ders yapabileceğimizi söylenmişti konular fazla olduğu yetiştiremiyoruz diye bahane buldular:schoolplz:bizde birşey diyemedik .Sınavlar başlayacak çalışasım gelmiyor.Senin açındanda zor Allah bizim gibi öğrencilere kolaylık versin:boohoo-crazy-rabbit-emoticon:.

  5. pegasusejder, 1 saat önce tarihinde yazdı:

    Naber?

    İyiyim,boş boş geziniyorum, sen nasılsın abi?

    Caprihorn, 18 dakika önce tarihinde yazdı:

    Akrabalardan kaçış yok. :D

    Ben pek sevmemiştim Radiant'ı neden önerdim ki sana acaba. :3  O an aklıma başka bir şey gelmemiş herhalde. Başka neler önermiştim?  Olmadı şimdi birkaç tane daha yazarım. :cute1-onion-head-emoticon:

    Selam, nasılsınız? :tuzkistrokeplz:

    İyiyim,sen nasılsın Capri?

  6. pegasusejder, 4 dakika önce tarihinde yazdı:

    Ooo tebrikler. :D Günaydın, nasılsın?

    Nasıl gidiyor?

    Hahaha benim alarm titreşimde olsa bile uyanıyorum ben genelde. :D 

    Geceleyin geç yattığıma dediğim şeyleri yaptığım zaman bile uyanamıyorum ama alışınca erken bile kalktığım oluyor.Hmm o zaman en ufak bir sese dahi uyanıyor musun?"Titreşimde  olduğunda bile uyanmak" iyi bir şey mi kötü bir şey mi karar veremedim şimdi.:confused-onion-head-emoticon:

  7. RuviDerler, 3 dakika önce tarihinde yazdı:

    İyiyim de yol aldım mı bilmiyorum sonuçta yeterince erken kalkamadım dersi kaçırdım :')

    Sen nasılsın? 

    Bidahakine dikkat edersin ben bazen alarm kurduğum halde kütük gibi uyuduğum için dersi kaçırıyorum.:sweating-onion-head-emoticon:Fazladan alarm kurmanı ve sinir bozucu bir sesi olmasını tavsiye ediyorum bende işe yarıyor:relax2-onion-head-emoticon: :)Bende iyiyim.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.