Jump to content

Keima

Üyeler
  • İçerik sayısı

    6
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

Son profil ziyaretçileri

525 profil görütülenme

Keima üyemizin başarıları

  1. Demek istediğimi anlamadın . Sen zaten çevirisi devam eden mangaları çevirmeye çalışıyorsun . Yazdığın mangalların cogu çevriliyor hayla :) neyse . Fansub Hayatınızda başarılar..
  2. Yarım kalmışları devam edicez diye not yazmışsın. Ona tepki olarak yazdım . :) çevrilmiş bir seriyi çevirmek Anlamsız bana göre . Türkiye'de Manga yi yaymak istiyorsan . Çevrilmemiş serilere el atman Lazım.
  3. Konnichiwa minna-chan'lar... Neden mi puzzle çeviri grubu? Manga okurken, manganın devamı gelmeyince sinirden kudurup bu işe soyunduk... Yarım kalan mangaları tamamlamak birinci görevimiz. İsteğimiz mangalar yarım kalmasın, millet sinirden kudurmasın... Amacımız kısa sürede seri ve düzenli bir şekilde bölüm vermek. Şimdiden iyi okumalar... Yeni bir grubuz... Not: -Bize katılmak isterseniz editör veya çevirmen olarak daha hızlı yarım kalan serileri tamamlayabiliriz... -Yarım Kalan Manga Önerileriniz... İletişim: -Skype: Alcuarde ____________________________________________________________ Manga Projeleri : Kimi no Iru Machi GE~Good Ending~ LovePlus - Rinko Days Gelicek Mangalar: -Suzuka -Golden Time -Eklenicek -Eklenicek ____________________________________________________________ Anime Projeleri : Kiniro Mosaic ____________________________________________________________ puzzlefansub.blogspot.com Facebook Grubumuz:(Tıkla)
  4. Keima

    1 HAZİRAN 2013 İZMİR KOTO KONSERİ

    skype felan varmı gidecekler oradan konusalım tek gitmek istemiyorm benim arkadaslarda bilmez simdi :D
  5. Keima

    1 HAZİRAN 2013 İZMİR KOTO KONSERİ

    Bulalım bi kaç kisi belirli biryerde toplanalım topluca gidek
  6. Keima

    1 HAZİRAN 2013 İZMİR KOTO KONSERİ

    Ben de gidecem ama yas +17 varsa gitmek isteyn gidek beraber
  7. Amagami SS + plus 8 bölümden devamını türk animede cevirilmis bulamadım onları cevirirmisiniz toplam 13 böl

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.