Jump to content

Songena

Üyeler
  • İçerik sayısı

    2141
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

  • Kazandığı günler

    18

İletiler bölümüne Songena kullanıcısının eklediği dosyalar

  1. Merhaba. Böyle bir konu açıp zaman ayırdığın için çok teşekkür ederim.

    Ben üni. resim öğrencisiyim, 2. sınıfım. Grafik tasarımda illüstrasyona(özellikle çocuk kitapları için), ve kitap kapak tasarımına ilgim var sadece. 

    Okulun ekolünden dolayı illüstratif işler resim hocaları tarafından hoş karşılanmıyor. Soyut ve kavramsal sanata yönelmemizi istiyorlar. Böyle işler yapmanın illüstrasyon alanında beni geliştireceğini pek düşünmüyorum. Bu yüzden bölüm değiştirip grafiğe geçmeyi düşünüyorum. Özellikle kitap kapağı tasarımları için. Yalnız logo, broşür tasarımı, tipografi gibi alanlara pek ilgim yok. Grafiğe geçersem bu derslerde ve bölümde zorlanmaktan korkuyorum. Bu yüzden kararsızım. Grafik tasarım okumadan, kitap kapağı, illüstrasyon alanında kendimi geliştirebilir miyim? Yoksa bölümde olmamanın verdiği dezavantajlar çok olur mu? 

    Birde internette araştırdığım kadarıyla röportajlarda illüstratörler,  sadece çocuk kitapları illüstrasyonları yaparak genelde geçimin sağlanamadığını, ek iş olarak grafik alanında başka işler yaptığını anlatıyordu. Bu alanda iş olanaklarıyla ilgili grafik öğrencisi gözünden ne düşündüğünu merak ettim.

    Çok yüksek olmayan ama ortalama bir para kazanabilmek için grafikte diğer alanlara da hakim olmam gerekli mi?

    Okulda grafik bölümünde tanıdığım olmadığı için çok cahilim. Gomeen.?

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

  2. Live actionlar genelde animesinden kotu olur ya...

    Heh işte Nobunaga' da tam tersi. İlk bolumlerinde dizisini kesfetmistim. Bi' dizinin ilk bolumlerine baktim bir de animenin... Arada dunyalar kadar fark var, iyiki de var.

    Bir dusunun yuz ifadelerinin bir insanda anime karakterinden daha cok olmasi mumkun mu? Tamam Oguri Shun mikemmel bir oyuncu olabilir ama ana karakter cidden cok duygusuz mimiksiz duruyo animede. Ana karakteri gectim digerleri de oyle. Animede ışık ve renkler cok basarili. Yuz ifadesi olmayinca mekanlara gozum kaydi.

    Ana karakteri animede firlama buldum. Kadin ana karakter de cok sümsük. -.- Olaylar hemen oldu da bittiye geliyor. Zaten animede bi yere kadar tahammul edebilmistim. :D sonradan anime ne kadar toparliyor onu bilemem.

    Dizisinde anakarakteri asiri saf ve iyi kalpli yapmislar. :D Ayrica Japonya' nin tarihini ondan iyi bildigimi gorunce bi' acayip hissetmistim. Öhm- konuya doneyim, cok saf ama komikligiyle ve oyuncunun basarisiyla kurtariyor.

    Gecmise dustugunde kendini savasin ortasinda bulan, kendini tarihi film cekiminde sanan karakterden bahsediyoruz. Aushshdfg Sirf bu sahnesi icin bile diziye sans verilmeli. :D

    Film de ins. dizi kadar eglenceli olur. Rootfop Prince' ten beri zaman yolculugu komedilerini cok seviyorum. Boyle bir komedi izlemeyeli de uzun zaman oldu. Gerci Nobunaga' nin komedisi ilk bolumlerindekaldi ama olsun. Ozledigim şapşiği. :(

  3. Kinuyu gordum aciktim, neyse iftara az kaldi. :D

    Bana Gintoki yemek yapsin. Abi-baba yemegi. :D

    Hijikata otede oynasin, mayonez sevmiyorum diye o yemegin icine tukurur o. :mellow:

    Naruto' dan ramen yemek isterdim. O kadar sevdigi yemegi yapmasi bir baska olur. ^^

    Mogami Kyoko da yapsin yemek. Yetenegini merak ettim. Koz mangada- Neyse spo. Yoook.*-*

    Kaien-dono' dan da yek istiyoru- Adam evli of. :(

    He bir de Zoro gibi sert karakterlerden lezzetli yemekler yemek ilginc olurdu. :D

  4. Bende bakmıştım daha önce de, fazla amerikanvari gelmişti bana, disney yapımlarını çok andırıyor :wacko:

    Sirf arena bile o hissi veriyor. Canavarlar da oyle. :( Yine de cizimleri cok hos. Cok animede yok bu dogallik. :D Birbirinin tipa tip aynisi jelibon yuzler rahatsiz ediyor artik. :/ Sevimliligi seviyorum ama de yeter. Ozellikle ecchi/erkeklere htap eden animelerde boyle. Oyle yuzleri gorunce hic okumadan gectiklerim oldu, pisman degilim. :P

  5. Bakemo No Ko çizim olarak ilgimi cekti. Karakterleri ruhsuzlastiran pariltilarla dolu artik cogu anime. Cok dogal duruyor. Fragmanda Kyuta da ilgimi cekti. Ama konu yuzeysel olmaz umarim. Zaten cok fazla yuzeysel anime izledim, daha derin seyler ariyorum artik.

    İlginc gelen animeler var. Tarihili shoujolu animeyi de merak ettim. :D

  6. İki yorum da bildi. Ahagshdh Yandere diyene ayri sasirdim.

    Matsumoto. Kisaca abla karakterler. *-*

    Resmi yorumi editleyip ekleyecegim telefonda yavas oluyor, arada yorum kaynamasin. :D

    Edit:

    Matsumoto-Rangiku-rangiku-matsumoto-8946

    Edit 2: Yine yetisemedim. :(

    Ghetto icin:

    http://vignette4.wikia.nocookie.net/gintama/images/0/0d/Kamuibebop.jpg/revision/latest?cb=20140203132225.

    Kamui... Acimasizca gercekleri o soguk gulusuyle soyledi. :ph34r:

  7. Kaien-donooo.

    Spoiler

    BM1N7L.jpg

     

    Bu da asıl istedigin karakter oldugu icin.

    [sp

    Edit: Telofonda spo. kodu yazinca boyle gec kaliniyor. :( 2. Spo. Yu tamamlamadan yorum attim bir de yetiseyim diye. :D 2 dk ya duzeltirim yorumu. :(

    Edit2:

    Asil yaratik

    20081025071613!Teresa_Claymore.jpg

    Manyak kiz karakter istiyom. :wub:

  8. Sarada Naruto' nun cikmasa bile herif fazlasiyla babalik yapiyor. :D

    Naruto' dan beklerim. Sasuke' den beklemem. Karin' in kizi cikarsa o derece sacma olur yani. :mellow:

    Bir de masadaki gen Karin' in degil Sasuke' ninmis... Bu sefer de shoujo anime olur. O ne oyle insani cileden cikartan yanlis anlasmalisindan olaylar. :angry:

    Yalniz bunlar coluk cocukla bir aradayken olmuyor boyle. :( Keske cocuklar hikayenin basindan beri bu sekilde tasarlansaydi. Cocuklar varken yine Naruto, Sasuke, 'Sakura' gormek baydi cidden. Akatsuki davalarini hic demiyorum. Bolumler gectikce cocuklara olan merak da azaliyor. :mellow: Ne biliyim Bolt cool, farkli bir karakter olsaydi falan... Naruto' larin veletken yasadiklari kucuk olaylari, gorevleri ozlemisim. Onlari goreydik. :( Hemen agir bir olayla atladilar mangaya.

  9. Sağ 0.25 sol 0.75 miyop :P Sarada öyle ise Bolt'da byakugan açar bence.

    Bi zahmet acsin. Ahsgdgd

    Naruto' dan boyle bolum beklemezdim. Turk dizileri gibi olmus, Kishimoto Sensei kusura bakmasin. Ahahshd

    Kizin gozleri bozuk diye ona acidilar. Sasuke de İtachi gibi pislik yapiyo kizi nefretle guclendirmeye calisiyo. Beynimle olusturmadigim bu sacma teori bile daha mantikli. :angry: Sasuke' ye etmedigim kufur -kimseye pek etmem- kalmamis olabilir ama Sarada Karin' in kizi olabilemez. :mellow:

    He sey olabilir. Bu manyak kadin psikopata baglayip Sasuke' den DNA vs. artik ne zikkimsa alip kendine çakma Sasuke yapmis olabilir. Ahshdhsh

    Sarada anliyorum yasadiklarin kolay degil, Sakura da annelikten bi sey anlamiyo. Ama o kadar buyutmus seni o sozler ne? Gelecek bolumde Naruto agzina carparsa hic sasirmam bak. Ya da Naruto Sasuke' den daha iyi baba oldugunu tekrar gostersin/gozumuzun icine soksun diye mangakan seni kurban etti. :(

    Sarada' nin arkadasi ergen mergen ama guldum kiza. Ajdhsgdg Orochimaru' ya verdigi tepki superdi

  10. Burası biraz ölmüş gibi ama olsun yazmadan edemedim. 

    Yaoiyi pek sevmiyorum ya da bilmiyorum genelde rastladıklarım bana hardcore geliyor ama shounen ai tercihimdir genel olarak. 

    Yaoi-shounen ai hiç hoşlaşmadığım bir türdü sonra bir deneyeyim diyerek Love Stage'i izledim. Ardından mangasına geçtim ve sonrasında da Koisuru Boukun okudum. Yaoi olarak sevdiğim mangaların başında ama biraz aşırı gelmiyor değil tabii. Animesini izledim ama pek sevmiyorum 2 bölüm zaten o da malumunuz.  :hehe-onion-head-emoticon: 

    Sonrasında ne oldu bilmiyorum ama bir sempatidir aldı başını gitti. Fanartlardan çıkamaz oldum. Tabii bunlar uzun vadede gerçekleşti. Ardından Junjou'yu, Sekai-ichi'yi ve Hybrid Child'ı benim için aşırı hızlı bir zaman diliminde bitirdim. Kihkihkih.  :embarrassed4-onion-head-emotico 

    Ardından doujinshi denen lanetli ama bir o kadarda güzel olan şeyi keşfettim. Cidden dikkatli olmak lazım ya bu macerada o kadar iğrenç şeylerle karşı karşıya geldim ki. İnanın R-18 yazısını ilk gördüğüğmde 18 yaş altı sandım. Ama öyle böyle değil yahu, çok felaket şeyler gördüm. Nasıl kapattığımı bilmiyorum. Daha sonrasında kapak resimlerinde r-18 yazısı arayıp durdum, fenaydı yani. O simgeyi bulmadıklarımı okudum, o kadar şeker bir şeyki dj, tabii adam akıllı bulunca.  :lol: 

     

    Haikyuu'da en sevdiğim çiftler:

    Iwaizumi Hajime x Oikawa Tooru

    Kageyama Tobio x Hinata Shouyou

    Bokuto Koutarou z Akaashi Keiji

    Ve Kuro'yu Tsukki, Daichi ve Kenma ile shipliyorum. Sonra Tsukki'yi ayrı olarak Yamaguchi'yle, Daichi'yi de Sugawara ile shipliyorum, bu nedir?  :cool-onion-head-emoticon: 

     

    Free'den kayıtsız şartsız RINHARU! 

    Garip olabilir  ama Makoto ile Sousuke'yi de shipliyorum. 

    Rei ve Nagisa'yı söylememe gerek yok herhalde.

    Seride hetero bir çiftde shipliyorum, ay çok tatlılar söylemeden edemeyeceğim. Gou ve Seijuro!

    e47a55615cabbe22b27e499e602758c2.jpg

     

    Öhhöm.

    KnB henüz izlemedim ama eminimki orda da bolca shipim olacak.  -_-

     

    Ha bu arada kimse paylaşmamış. Hetalia hiç öyle gözükmesede en büyük fandomlardan biridir. Özellikle de BL'ye bayağı bir yatkındır. Zaten benim BL'ye alışmam Hetalia fandomu sayesinde olabilir. Madem kimse paylaşmamış, ben de sizi kocamaaan Hetalia BL arşivime boğayım part part. Umarım canlanır burası^^

     

    Anime ülkelerle alakalı olduğu için garip gelebilir ama siz fujoshisiniz canım, alışırsınız.  :lol:

     

    Karşınızda UsxUk, sayısız OTPlerimden biri olur kendisi. UsUk'da Amerika seme olsa da aslında ben UkUs'u daha çok seviyorum. İngiltere'yi seme görmek daha hoş geliyor. Part 1 olarak UsUk-UkUs spamlayayım^^

     

    Amerika mavi gözlü, gözlüklü ve bir anteni olan şapşirik. İngiltere ise müthiş kaşları ve yeşil gözleri olan şirinlik.

     

    tumblr_npocewnqvz1rbywyzo4_500.jpg

     

    5b53c1d52da72daf7e8baaa8a6efa683.jpg

     

    tumblr_npocewnqvz1rbywyzo5_500.jpg

    tumblr_npocewnqvz1rbywyzo7_500.jpg

    tumblr_npocewnqvz1rbywyzo3_500.jpg

    tumblr_npochl8e361rbywyzo4_1280.jpg

     

    tumblr_npochl8e361rbywyzo5_500.jpg

     

    tumblr_npochl8e361rbywyzo7_500.jpg

     

    bfcb192e44d00222476f465d36119dbc.jpg

     

    a613cb8d08347b1bf2f5c7705d17b83f.jpg

     

    221b62b515817e644188386798ad684c.jpg

     

    def3887dab30495c7e0a89901cedc996.jpg

     

     

     

     

     

    Harry Potter au!

     

    tumblr_npochl8e361rbywyzo2_1280.jpg

     

    9ce90f580589e09facebec8555865ac9.jpg

     

    tumblr_npochl8e361rbywyzo3_500.jpg

    tumblr_npochl8e361rbywyzo6_500.jpg

    tumblr_npocewnqvz1rbywyzo6_500.jpg

     

    Hetalia'nın en sevdiğim şeylerinden birisi aşırı derecede malzemesi olması. Mesela karakterlerin 2p denilen tam tersi kişilikli halleri, nyo denilen genderbend halleri, gakuen denilen lise öğrencisi halleri, karakterlerin kendilerine ait isimlerinin olması vs. vs. Bu da Gakuen konularından en rastlandık olanı, ilk yaşamlarında ülke olan karakterlerin Gakuende karşılaşması.. 

     

    tumblr_npochl8e361rbywyzo8_500.jpg

     

    Bunlarda son üçer sayfalık dj

     

    tumblr_npochl8e361rbywyzo1_r1_500.jpg

     

    tumblr_npocewnqvz1rbywyzo1_500.png

     

    tumblr_npocewnqvz1rbywyzo2_500.png

     

    --

     

    tumblr_npocewnqvz1rbywyzo8_1280.jpg

     

     

     

    tumblr_npocewnqvz1rbywyzo9_1280.jpg

     

    tumblr_npocewnqvz1rbywyzo10_1280.jpg

     

     

     

    Umarım tekrar canlanır burası. Dökecek arşivim var çünkü. Birde o kadar yazmışım, beni de ekleyin dememişim.

    Ekler misiniz lütfen?  :embarrassed1-onion-head-emotico 

    Hoşgeldin. :lol:

    Doujinshilere bakmadim hic. Bi' onyargi var bende, belki de fan yapimi oldugu icindir. Ozellikle cizimleri amator kalicakmis gibi hissediyorum. :/

  11. Valla hehe :) Senin cümleleri defalarca okuyup biraz zor anlıyorum. Eminim sende aynen benimkileri bir kaç sefer okuyup zor anlıyorsundur. :) Umarım burayı chat gibi kullanmamışızdır,rahatsız oldum şimdi :)

     

    Aslında dediğim gibi bazı animeler çıkıyor farklı farklı konularda,güzel şeylerde çıkıyor. Benim merak ettiğim acaba turkanime çıkan animelerin ne kadarını sitelerinde yayınlıyabiliyor? Bana turkanime'nin altyazi.org'dan altyazıları alıp gerekli işlemleri yapıp turkanime'ye ekliyor diye biliyorum.Gerçekten fansublar turkanimeye yardım ediyormu acaba? Yoksa fansublarda divxplanet'tanmı alıyorlar?  Tekarar konuya dönersem dediğim gibi,turkanime'yi biraz karıştırdığında hep ünlü animelere bakmaktansa biraz siteyi kurcaladığında farklı animelerde var. Turkanime'ye çok saygı duyuyorum bu kadar insanla uğraşıyorlar,güzel iş çıkarıyorlar. Bir sürü anime yüklü sitede. Bir kaç yıldır

    turkanime'den izlemekteyim ve memnunum tebrik etmekteyim :) 

     

    Dediğim gibi rahatsız oldum umarım chat gibi olmadı.

    Sonucta konu hakkinda konustuk, fazla uzatilmadigi surece sorun olmaz.

    Ek olarak igneleyici sekilde tartisilmasindan hoslanmadim bende. Su uyuz gulucukleri yazimin sonuna ekleyeyim de icimde kalmasin.

    Ja nee

    :) :) :) :) :)

  12. Sende kendine göre haklısın tabe.Bazı animelerde otaku karakterlerde yapıyorlar oralardan görüyoruz :)

    Ama bence yinede yanlış olan otaku gibi bir kelimeyi bu şekilde kullanmak.Çünkü ben o kelimeye çok büyük saygı duyuyorum ^_^ anime izliyorsan animeciyim diyeceksin :) yada ben anime izliyorum diyeceksin.

    Artık konu kalmadı.Ama hala farklı konulu şeyler yazılıp çizilip yapılıyor.Mesala Türkanime.Tv'yi biraz karıştırınca çok güzel şeyler karşına çıkabiliryor :)

    Yanlis olabilir ama artik yaptirim gucu olan o tur insanlara Japonlar oyle diyor. Ne kastettigim anlasiliyor zaten. Turk biri icin kullanmam o kelimeyi...

    Artik bir yilda 173631625535 animeden 5-6 alti tane orjinal anime cikmasi olay. Yoksa "Eiiiy artik hic duzgun anime yok puuu." deniyor kimse. İslenmemis konu olmamasi yuzeysel, her seyin ecchiye, kliseye baglandigi anime cikarmalarinin dogru oldugunu gostermez. :) :)

  13. Arkadaşım aslında ben bu otaka konusu açıldığında düşünmekteyim.Otakuyum diyor insanlar ama bence otaku değiller.Şimdi benim bildiğim şudur OTAKU:Animeler hakkında çok şey bilen,animeleri forumlarda falan araştıran,çok fazla anime izliyen(yaklaşık gününün 5 saat falan anime izliyen insan) kişi değilmidir?Şimdikiler bir naruto izliyor shippuden falan ben otakuyum.Nasıl yani? :) anlatabildimmi? Ben çocukluğumdan beri türk kanallarında çizgi film izlerim yaşım 33 ama türk kanallarından ben gençken ve çocukken anime furyası başladığında anime izlemeye başladım.o zamanlar çizgi filmdi animenin adı :) anime'nin adı anime olduğunu slam dunk adlı animeyi 5 sene önce belki o kadarda olmadı naruto'nun tahminimce ilk bölümleri idi o zaman öğrendim :) sonra bir sürü anime izledim kimini 1 bölüm kimi 5 bölüm bazı serileri bitirdim.Ama hiç bir zaman ben OTAKUYUM demedim :S ayrıtetten animelerin bütün konular birbirine benziyor.bir animeye bakıyorum konusuna 10 tane daha aynı konudan çıkmış anime var :)

    Benim bahsettigim otakular Japon olanlar. Başta dedigin gibi dusunulsede sonradan hastalik olarak goruldugunu, takintili kisilere soylendigini biliyorum. Yani eve tikilip anime izleyen, tum parasini anime esyalarina yatiran insanlar icin.

    Burda soyledigimiz otakuyu "anime sever" den kisa ve kulaga daha hos geldigi icin kullaniyoruz.

    Tabii ki animelerde benzer noktalar olur ama orjinal ve kaliteli animelerin bu kadar nadiren cikmasi normal bir durum degil.

  14. Son iki bolumu okudum. Onlar icin icimi dokecegim. Teori falan yok yani. :D

    Cok hizli okudugum icin yanlis anlamis olabilirim ama Sarada, Sakura'nin da Sasuke' nin de kizi degilmis gibi duruyor. Yine de kiza boyle soylendigi icin sorumluluklari var, yaptiklari ayip...

    Sakura' yi gormek istemiyorum lan. :(

    Hayir yani kendisiyle ilgilenen ailesine en simarik davrandigi, ergenlik yaptigi zamanlari hic mi hatirlamiyor? Sarada' nin halini dusunsun biraz... Hadi Sasuke' den bir sey beklemiyorum. Soguk kisiligi ortada Zaten yolculuktan kizi gormneyen kim olsa baglari zayiflar. Ama Sakura hep bu kizlaydi, her ne kadar kizsakta kalpsiz biri degil. Anca simdi mi anladiniz kizla konusulmasi gerektigini? Bravaa size.

    Naruto kizla 2dk zaman gecirdigi halde ikisinden de iyi ebeveynlik yapti. İcim gitti. :(

    İsmini aklinda tutamadigim Sarada' nin ergen arkadasi var bir de. Ailesi yaninda ve simariklik yapiyor. Normal iradeli birisi olsa iyice uzulur haline, o kizin yaninda duramaz. Kizin yaninda sakin davrandigi icin Sarada' yi ayri sevdim. Empati yapinca daha cok aeviliyor bu kiz.

    Bir de kiz hic ilgilenmedigi halde babasini bulmak icin yola ciksin, hokageyi dinleyecek cesaret gostersin o kadar ugrassin ama Sasuke tanimasin, hatta kilic ceksin?! Yinedr Sarada nedenleri bulmaya calissin o kargasada sakin kalsin. :( Allah' tan Sasuke kizi shirukenden korudu. Yoksa kiz o şok 2. , 3. virgulunude accakti.

    Sarada' nin arkadasina da ayri guldum yalniz. Ahshsgdg Yetiskinlerden akilli davrandi, "Git ozur dile." didi. Herkes dovus serdinde bu kenarda cips yiyip anime izler gibi izliyor, rahatliga bak. :D Oysa benim burda Sarada icin icim parcalandi. :wacko:

    Zimbali adam Obito durumuna benziyor. "Tobi, Obitodur." diyenlere kizan coktu, Obito' nun iyi karakter oldugu vs. soylenmisti, zaten oldugu aoylenmisti. Tobi' icin " Madara' nin kucuk kardesidir." gibi tahminde bulunanlar vardi. Sonra n'oldu herif Obito cikti. Cok sacma ve zorlama gelmisti bana acikcasi. :(

    Az once MangaTurk' u okudum.

    Simdi de bu zimbali adama "Uchiha Shisui olabilir." diyenler var. Bir tarafta da "Gozunun tekini Danzo aldi, digerini de İtachi' ye verdi intihar etti." diyenler var. Yine sacma sekilde olaylar Shin-Shisui olursa (Bak isimler bile benziyo Tobi-Obito gibi. :( ) ... Kelimelerin bittigi an, o zaman yasayacagim hayalkirikligi ofke karisimi duyguyu ifade edemiyorum.

  15. Aslında yazık adamlara bence bizler,daha doğrusu japonyadakiler anime izlesin diye anime yapıyorlar.Doğru düzgün para almıyorlar bide üzerine adamların yaptığı animeleri beğenmiyoruz.Ben bir ressamdan manga çizim dersi alıyorum.Öğretmenim çok iyi olmasına rağmen,farklı bir teknikle kolay bir çizim yapmama rağmen çok zorlanıyorum adamlar sayfalar yapıyorlar bence emeklerine yeterince değer verilmiyor.Bide bu şekilde düşünün :(

    Aslinda daha vahim. Begenmemeyi gectim, otakular sacma sapan kliseler isteyip yon veriyorlar bir anlamda. Degeri bilinmeyen kaliteli seriler de var.

    Japonlarin keyfi bilir acikcasi. Kendilerine zarar veriyorlar resmen. Kore dizilerine benzerler sektor bitmese bile. Sacma sapan kaliplara zorlanip, ozgur olamadan anime cikarirlar. Orjinal seyler nadiren cikar, digerleri birbirinin aynisi olur. Sayginlik denen sey kalmaz. Kore Dizisi denince insanlar direk burun kivirip iyilerinin de hakkini yiyor. Animelerde de ileride boyle olabilir. Yine de her malin alicisi var. Otaku gibi olan fangirller sag olsun devam ediyor. Bir seyler olmazsa animeler icin de durum bu olacak gibi. :/

  16. Okudum geldim. :D

    Her yaziyi/resmi ayri ayri sevdim. :lol:

    Anime t-shirtlu yazidaki samimilik beni benden aldi. :D Lise 2. sinifta anime dedigimde "Halime" anlayan cikmisti, ne anemisi. Ahsbshdh

    Naruto yazisinda cok sasirdim ozellikle. Herkes izlememis olsa

    bile karakterlerin isimlerini hepimiz biliyoruz. Bildigimiz seyleri haliyle o kadar cok duyduk ki, bikkinlik hissettigim zamanlar oldu... Yine de keyif aldim yazidan. Animeyi izlerken hissettigim duygulari yazida tekrar yasadim. Gozlerim yasarcak sandigim anlar oldu. Bilmiyorum belkide ilk goz agrim oldugu icindir ama Naruto' yu sevmeyenler de bu sozlere bir sans vermeli.

    Her yazidan ayri ayri bahsetmek istiyorum ama bu kadar spoiler yeter. :D

    Emeginize saglik. 2. sayiyi merakla bekliyorum. ^^

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.