Jump to content

Raikiri

Çevirmen
  • İçerik sayısı

    12
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

  • Kazandığı günler

    1

Raikiri kullanıcısının paylaşımları

  1. Raikiri

    ( 24 / 24 ) Jujutsu Kaisen (TV)

    Teşekkür ederiz
  2. Raikiri

    Merhaba çizimlerime bir bakabilir misiniz

    Çok anlamıyorum daha çok dijital çizimle ilgileniyorum o nedenle bilen arkadaşlar çok iyi eleştiriler yapabilir eminim ki. Ama Eren çizimini çok beğendim gerçekten. Daha iyi yerlere gelirsin umarım .
  3. Geçmiş olsun
  4. Meh diyelim. Bugün ayın 4'ünde teslim etmem gereken 10 sayfalık bir ödevim olduğunu öğrendim moraller bozuldu biraz . İyiyim, sen nasılsın Capri?
  5. Herkese merhaba. Nasılsınız?
  6. Rakudai Kishi'den bahsediyorsan evet bitti. Ben turnuva arc'ından sonraki savaş olaylarını falan beğenmediğim için bıraktım ama. No Game No Life'tan bahsediyorsan, bilmiyordum. İndirip okurum.
  7. Mangasını okuyanlar beğenmemiş diye duydum evet, ben sadece animesini izlediğim için izleyeceğim üzülmem diye düşünüyorum.
  8. İstanbul'da 70 TL'den başlıyor en ucuz mangalar. İngilizceler çok pahalı. Ben de Gotubun no Hanayome 10. cildi alacaktım 110 TL'ye arkadaşlarım beni böyle durdurdular . Türkçe'sinin çıkmasını bekliyorum... Ya da dolar düşse de kalan 2-3 zevkimiz de kaybolmasın .
  9. Herkese günaydın, nasılsınız? Yakusoku No Neverland'in ilk sezonunun finalini kahvaltı yaparken izleyeyim dedim, sabahın köründe gözyaşılı kahve içtim... Gün üzgün başladı umarım böyle devam etmez.
  10. Tünaydın Ari, nasılsın?
  11. Günaydın günaydın, keyifler nasıl?
  12. @pegasusejderBu arada pega abi ben de Genshin'e başladım Adventurer Rank 25 oldum bugün. Takım kısmında zorluk çekiyorum ne yapsam diye, çok karıştı her şey. Discord'dan takımımın ekran görüntüsünü atsam yardımcı olur musun ?
  13. Hoşgeldin :)
  14. Vay, biraz zaman gerek demek
  15. Bu arada yazdığımız mesajların altındaki gif'leri ve İçeriği Görüntüle yazan yere tıkladığımızda çıkan şeyleri nasıl ayarlıyoruz? Biraz özelleştirme hastasıyım da değiştirebileceğim her şeyi değiştiriyorum .
  16. Selam Burun, 1 saat sonra da ben geldim . Herkese iyi akşamlar, nasılsınız?
  17. Herkese günaydın. Nasılsınız?
  18. Günaydın. Anime de Wakaru Shinryounaika serisini bitirdim, senpai'ler kontrol edip düzenlendikten sonra yüklenir muhtemelen. Ama psikoloji ile aşırı ilginiz yoksa tavsiye etmiyorum izlemeyi. +18 ecchi falan biraz. Şimdi TAÇE'nin yarıda kalan projelerinden birisini çeviriyorum Myself;Yourself diye. O da normal slice of life animesi şu ana kadar meh diyebilirim. Bu sezon çıkacaklar arasından Yuukoku No Moriarty 2. Sezon'u istedim dün ama daha onay gelmedi bakalım. Sanırım şuan elimde olan işi bitirince bir karara varırlar.
  19. Teşekkür ederiiim . Çevirmen olma süreci sancılıydı o dönemde uğrayamadım gomen . Şuan iyiyim, her şey de iyiye doğru gidiyor. Sen nasılsın? Aynı zamanda seninle de görüşememiş olduk. Nasıl gidiyor?
  20. Doğru, o zaman TenSura manga diyelim .
  21. Afiyet olsun.
  22. İyiyim . Haftasonunu en verimli nasıl geçiririm diye plan yapıyorum. Siz neler yapıyorsunuz?
  23. İyi akşamlar, nasılsın? Solo Levelling
  24. Günaydın, geçmiş olsun.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.