Jump to content

RiseRevolution01

Üyeler
  • İçerik sayısı

    29
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

RiseRevolution01 hakkında

  • Doğum günü 11/01/2006

Kişisel Bilgiler

  • Hakkımda
    9. sınıf anime bağımlısı ergen.

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Erkek
  • Konum
    Aksaray/Merkez
  • İlgi Alanları
    Anime, manga okumak, İngilizce, Japonca, kedi videoları, müzik dinlemek, bateri (dinlemeyi seviyorum hiç çalmadım), uyumak, waifu.

Son profil ziyaretçileri

589 profil görütülenme

RiseRevolution01 üyemizin başarıları

  1. RiseRevolution01

    Merhaba animeye yeni başladım

    Boku no Pico izleme. İğrenç bir espiri o. Yeni başladıysan, Attack on Titan, Hunter x Hunter, Toradora, Tokyo Ghoul bunları önerebilirim. Ayrıca bir tavsiye vereyim. Manga okumaya başla şimdiden. İnternette manga okumak için siteler var. Özellikle Tokyo Ghoul'un mangasını okumanı öneririm. Animesini seven var ama eksik sahneler var. Hunter x Hunter 100 150 bölüm bir şeydi ama korkutmasın gözünü. Bir arkadaşım birkaç günde bitirmişti. Sarıyor yani. Ben de sevmiştim.
  2. Başlayayım bi. Umarım dediğiniz gibi klişeler yoktur. Özellikle sadece kız öğrencilerin olduğu okula gidip, kızlardan dayak yemesine rağmen hiçbir şey yapmayan tipte bir karakter değildir. Ki olduğunu sanmıyorum yazdıklarınıza göre.
  3. RiseRevolution01

    Ohto Ai Çeviri Ekibi

    Hayırlı olsun. Umarım hızla gelişirsiniz.
  4. Top 3'e girmesi kalitesinden dolayı mı şişirdikleri için mi? Hani kusura bakma ama daha 2. 3. bölümlerdeyken top 3'e girdiyse o animenin kalitesini değil, kitlesini ve balon olduğunu belirtir. Ayrıca onu AoT yazarken 4. sezon yazmayı unutmuşum. Diğer 3 sezon başyapıt fakat 4. sezon kesinlikle rezaletti. Süre sıkıntısı vardı fakat sonuca bakarsan çok kötüydü. Eğer süre, bütçe gibi etmenlere göre yargılarsan animeleri şu ana kadar oluşturulmuş tüm listeler yıkılır. Sonuca bak. Kötü müydü? Kötüydü. Gerek müzikleri, gerek çizimler, gerek CGI (WİT ile aynı müzik işlerini halleden biliyorum ama kötüydü opening dışında). Ayrıca animelerden bir profesyonel gibi anlamasam bile 118 seri bitirmiş biri olarak az çok anlarım. Ayrıca sence bu sezonun Fullmetal Alchemist'i geçme ihtimali neydi :D O toxic kitle 1 puan vermeseydi düşer miydi sence sırası Fullmetal Alchemist'in? Ha bu arada animelere puana göre sıralanıyor. Kitlesi ile alakalı gene. Bir animenin kitlesi daha iyi insanlardan oluşurken diğer animenin kitlesi toxic kitleden oluşuyorsa o iyi kitlesi olan anime altta kalır belirteyim :)
  5. Çeviri için teşekkürler.
  6. Darling in the FranXX SAO AoT (Güzel ve sevdiğim bir anime fakat aşırı abartılıyor. Özellikle son sezonu. Öylesine kötü bir işi yüceltmenin ne mantığı var?) Re:Zero
  7. RiseRevolution01

    İstanbul'da Geçen Manga

    Sadece Japoncası olduğu yazıyor.
  8. Mangasına başlayayım mı sizce? Çok heyecanlandım.
  9. Videoyu önceden izlemiştim. Ayrıca ilk baştaki; İfade tam olarak beni yansıtıyor. Evden çıkma ihtiyacı duymam alışveriş dışında. Malum korona döneminde olduğumuz için hiç çıkmıyorum neredeyse artık. Haftalarca dışarı çıkmamıştım birkaç ay önce. Ama rahatsız da etmiyor. Ailem zorlamasa çıkmam. Ayrıca sınavlarımız olurken arkadaşlarımla dolaşmak yerine köşeye geçer telefona bakardım. Kalabalıktan nefret ederim çoğu zaman. Korona olmasa bile sevmezdim. Ama bazen istiyor kalabalık olmasını. Güzel geliyor. Ha düzgünce sohbet edeceğim birini bulursam 1 saat falan sohbet ederim. Bir keresinde bir arkadaşla 45 dakika telefonda konuşmuştum (önceki telefonda toplam 48 dakika konuşmuştum ama birkaç ay önce sadece arkadaşlar 45 dk konuşmuştum :D ) Annem anlamıyor olsa bile anime/manga hakkında konuşmayı çok severim. O konuşmaz ama dinler. Fazla uzun olmuş özür dilerim :D Huyum bu, boş yaparım bayağı bir.
  10. Ben de ilk anime izlemeye başladığımda harem ecchi delisiydim. Şimdi gördüğüm yerde kaçıyorum onlardan. Ufak bir ecchi bile bunaltıyor. Ayrıca o zamanlar bende o tagları severdim. Önerebileceğim tek anime: Trinity Seven. Haremin içinden geçmiş, ecchi manyağı, beyninin yanacağı bir anime. Çok sevmiştim. 2 tane filmi de var.
  11. Anime izlemenin yaşı yoktur :D Aslında güzel bir yaş. Hayatının en iyi yıllarından bana göre. Yeni sezonu çıkacak olan. Shield Hero, Tensei Shitara Slime Datta Ken, Hataraku Saibou, Dr. Stone, Re: Zero (bunu beğenmedim ama biraz izle seversin belki). 1. sezonu başlayanlar için: Redo of Healer (ağır ecchi ve hentai var), Wonder Egg, Mushoku Tensei, Tatoeba Last Dungeon, Horimiya, Jujutsu Kaisen (bunu izlemedim ama çok seviliyor).
  12. Nisan ya da Temmuz olması lazım. Çıksa da izlesem ya çok merak ediyorum animeyi :D Edit: Tam emin değilim. 2 farklı yerden baktım.
  13. Hepsini izleyeli aylar oluyor. Hepsini beğendim. Tekrar izlemek için indirmek istiyorum ama karar veremedim. En az 2'sini izlemiş olanlar sizce hangisi daha iyi olur? 1- Ryuuou no Oshigoto! 2- Bunny Girl Senpai 3- Sewayaki Kitsune no Senko-san Açıkçası 3. ilk tercihim olurdu ama diğerlerini de seviyorum. O yüzden seçin lütfen :(
  14. RiseRevolution01

    Attack on Titan (138. Bölüm spoiler)

    Biliyorum ama dediğim gibi anlaşma yapıp sadece Marley askeridir kral kraliçe falan onları öldürüp ülkeyi ele geçirdikten sonra durmaya ikna etselerdi daha iyi olurdu bence :D Ama senin dediklerinde mantıklı.
  15. RiseRevolution01

    Attack on Titan (138. Bölüm spoiler)

    6 Nisanda yeni bölümü. Bölüm hakkında, aot genel olarak çok kötüye gitti. İnsanları öldürdü diye Eren'i öldürelim yoksa daha fazla insan ölecek diye düşman oldular. Lan siz bilmiyorsunuz sanki Marleyin yaptıklarını. Eldianın geçmişini de öğrendiniz. İdrak mı edemediniz artık ne kadar lanet bir ırk olduklarını? Erenle anlaş, Marleyi yok et, yürüyüşü durdur, Eren'i titanın içinden çıkar. Bu kadar zor muydu arkadaş? Mikasa'ya gelirsem. Yahu Eren seni kurtarmak için çocuk yaşında neler neler yaptı. Sonrasında olanları yazmama gerek bile gerek yok. Ne var en azından sen taraf değiştirsen. Levi sana güveniyor zaten. Onu bir kılıç darbesiyle ya da tekmeyle öldürürsün. Altındaki titanı ya bir şekilde kontrol edip sürersin ya da onu da öldürüm ODM cihazıyla Eren'in yanına gidersin. Zaten dünya üzerinde ikinizden güçlü birisi yok. Bir olun rahat yaşayın işte niye bu kadar zor yolu tercih ettin ki? Armin'i ya öldürün ya tutsak edin ya da onu da yanınıza çekin. Bu kadardı. Gerçi zaten sadece Marleyi yok etseniz yeteceği için Eldialıları öldürmenize gerek yoktu. Gerçi anlattıklarım ile Isayama abimiz ters düşüyor galiba ama olsun :D
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.