-
Last visited
-
Days Won
5
Onizuka last won the day on October 23 2012
Onizuka had the most liked content!
About Onizuka
- Birthday 07/30/1984
Profil Bilgileri
-
Onizuka's Achievements
Newbie (1/14)
45
Framkieoi reacted to a post in a topic: Japonya'da Müzik
-
-
-
SailorMercury reacted to a post in a topic: İtiraf Köşesi
-
Cувєя efsanedir. :) started following Onizuka
-
konoha reacted to a post in a topic: Naruto'nun En Güçlü Karakteri Kim?
-
Elena Ulquiorra reacted to a post in a topic: One Piece'de En Sevdiğiniz Karakter Hangisi?
-
gerçekten muhteşem bir anime her güzel şey gibi bununda bir sonu vardı elbette ben bekardım bu animeye başladıgımda şimdi evliyim 3 yaşında bir oglum var :D yanlız gerçekten madarayı nasıl bitiricek anlamadım 660 yayınlandıktan sonra bayagı düşündüm ama ben birşey bulamadım bakalım kishi sensei ne yapıcak...
-
Soi Fon reacted to a post in a topic: Bleach - Bankai Yaratma
-
EndEverAfter reacted to a post in a topic: Sizce Ichigo'nun en güçlü, sağlam vs. hali..?
-
MinatoNamikaze reacted to a post in a topic: En nefret ettiğiniz anime karakteri.
-
Ödüllü 1. TürkAnime.TV Fan-Fiction SONUÇLANDI!!
Onizuka replied to 3n4bL3's topic in Türk Anime TV Etkinlikleri
katılan arkadaşlara başarılar.... -
Onizuka reacted to a post in a topic: Ödüllü 1. TürkAnime.TV Fan-Fiction SONUÇLANDI!!
-
Onizuka reacted to a post in a topic: Ödüllü 1. TürkAnime.TV Fan-Fiction SONUÇLANDI!!
-
-
-
-
kakashi neden rini öldürdü acaba cok dramatik en sevdigin arkadaşını öldürmek gercekten zor ... bakalım haftaya sebebini vericeklermi
-
Onizuka reacted to a post in a topic: Naruto (Spoiler İçerir)
-
Toprakezgi started following Onizuka
-
one piece deprem adamdan sonra sarmamaya başladı ya...
-
gelirse bu gece naruto 601 okucam inş...
-
aynen benim için bleach aizenden sonra bitti zaten 365 den sonrasını izlememiştim .... :) evet süper animeydi kimse agzını açıp tek kelime edemez ama bitti ..... aizenle birlikte bitmiştir bleach bence mangası bile okunmaz......(bence)
-
çok güzel olmuş eline saglık tatlım...... ;)
-
bende öyle tahmin ediyorum ama degişik şeylerde çıkabilir karşımıza bakıcaz artık..... ;)
-
güzelim ben bu animeyi izlemedim tavsiye edermisin edersende konusu ne kısaca ........??
-
sonu ....oktan bitmesinde karmakarışık biterse kötü böyle adam akıllı bi son hazırlasınlar.... narutoya yakışan bi final olsun.......
-
bak cengiz bu resimdekiler narutodan ilerde çıkıcaklar piyasaya muhteşem karakterdir dördüde............
-
tabiki eskilerin efsanesi knight..........:( bıraktım artık en son 82 priestim vardı vay bee hey gidi günler