Jump to content

uurcan7

Banlı Üye
  • İçerik sayısı

    12
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

uurcan7 hakkında

  • Doğum günü 10/03/2000

Kişisel Bilgiler

  • Web Sitesi
    uurcan7.xyz

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Erkek
  • Konum
    Türkiye, Çanakkale

Son profil ziyaretçileri

534 profil görütülenme

uurcan7 üyemizin başarıları

  1. Sevgili TAÇE, Bu tür konuları TAÇE Konusu altında konuşmalı ve TürkAnime.tv İçerisindeki FORUM SON GÜNCELLEMELER Kısmında yer almayacak şekilde yapmalısınız. Çünkü açılan konulardan çok, Sizlerin çeviri konularınızı görmeye başlar olduk. Herhangi bir sinirlilik veya kin yok ortada. Yanlış anlaşılmak istemem. Lütfen bu dediklerimi değerlendirin.
  2. uurcan7

    Android uygulamasi

    PWA Eklemesi yapılırsa Native App+Responsive Website=Progressive Web App olacaktır. Bu sayede Muazzam özelliklere sahip bir İnternet Sitesi Yanında Programa Sahip Olunabilir.
  3. 2 Tane Öneride Bulundum Resimde de olduğu gibi linki olabildiğince kısa tutmaya çalıştım PWA Gerçekten detaylı ve zorlayıcı bir iş Ben bütün bu bilgileri bir araya getirirken 2 günümü harcadım Sizlerin de bu konuda sorun yaşamaması için rehberimi ilettim Umarım sorun olmaz. *DÜZELTME: Açıklama ekleyebildiğimizi fark ettim ve kısalttım. Yeni hali:
  4. uurcan7

    Site Önerilerim.

    Düzenleme: İzlediklerime Ekle! ve İzlemeyi Tamamladıklarım Butonlarına 1 Defa tıklayıp 1 Dakika Bekleyip Başka bir işleme geçiyoruz Sistem bu konuda aşırı yavaş ve 1 işten diğer işe tamamlanmadan atlamak önceki işin gidişatını bozuyor.. MyAnimeList den izlediklerimi kaydedeyim dedim üyelik almamı istedi.. Kafayı yememe ramak kaldı.
  5. uurcan7

    Varsayılan vs TAÇE

    Hiç bir animede ne yazık ki TAÇE-BD Görmedim, Sanırım TAÇE BD olarak iş yapmıyor
  6. uurcan7

    Varsayılan vs TAÇE

    BD Bildiğim kadarıyla Blu-ray disc demek Kaliteli bir görüntü sunuyor ve sansür ve sahne kesilmeleri BD bu ikisini kapsıyor BD takısına sahip bir fansubda sansür olmaz kesilen sahne olmaz ve kaliteli görüntü sunar Sadece çeviri içerir yani yanlışım varsa düzeltin lütfen.
  7. uurcan7

    Türk Anime Çeviri Ekibi [TAÇE]

    TAÇE Bir BD mi?
  8. uurcan7

    Varsayılan vs TAÇE

    Bir şey daha sormalıyım TAÇE bir BD mi?
  9. uurcan7

    Site Önerilerim.

    PWA Hakkında: Rehberimde manifest.webmanifest Hakkında sizlere bir uyarım olacak Doldurabildiğiniz her kısmı doldurun Geri kalan kısımları silin , Gibi etkenlere dikkat edin Aynı zamanda sitem şu anda kapalı.
  10. TAÇE = Türk Anime Çeviri Ekibi Olarak düşünüyorum, Fakat Bazı animelerde TAÇE'nin olmasına karşın Varsayılan Fansub'u da var Varsayılan isminden de olduğu gibi TürkAnime tarafından seçilen default fansub Varsayılan=TAÇE Olabilir mi? Düşününce mantıklı fakat her ikisinin olması bana garip geliyor Varsayılan varsa TAÇE olmamalı bana kalırsa. Varsayılan TAÇE'nin yeni adı olabilir TürkAnime içerisinde? Eğer bir hatam varsa ya da gözümden kaçan bir şey Bilgisizliğimden dolayı özür dilerim.
  11. uurcan7

    Site Önerilerim.

    Yanlış kısma konumu açtıysam, Üzgünüm. Gerekli kısmı göremedim.
  12. uurcan7

    Site Önerilerim.

    Forum Hakkında: Türk Anime TV 2010-2020 Yazısında ki 2020 kısmı 2021 Olarak değiştirilebilir, Bazı kısımlar çevirilmemiş onlar düzeltilebilir, Karanlık temada Bazı kısımdaki yazıların okunulabilirliği düşük Onlar düzeltilebilir, Favicon eklenebilir.
  13. Direk konuya gireceğim. Yazım kurallarıma dikkat etmeyiniz, Gerçekten Türkçe'de Kötüyümdür. *PWA: Sizler için PWA Kurulum Rehberimi Buraya Bırakıyorum: GitHub PWA Nasıl Kurulur? Rehberim. Sonrasında: Sitenizde İzlediklerime Ekle! ve İzlemeyi Tamamladıklarım Adlı butonlar aynı görevi yapıyor gibiler, İzlemeyi Tamamladıklarım Adlı buton gördüğüm kadarıyla tamamen işlevsiz. İzlediklerime Ekle! Butonu İse Yavaş Çalışıyor. Aynı zamanda Bir seride İzlediklerime Ekle! Dediğimizde Bölümleri otomatik bir şekilde tamamen izlediklerime ekle! 'meli, Fakat Eklemiyor Seriyi İzlediklerime Ekle! Dememize rağmen Bölümlerini halen kendimiz manuel olarak tek tek Eklememiz Gerekiyor Bu da XenForo da olduğu gibi Forum mantığında loadlamalar gerçekleştirdiği İçin 1 İşlemin tamamlanmasını beklemeden Diğer işleme Geçmek bir önceki işlemin gidişatını bozuyor. Yani, Sayfayı yenileyip diğerlerini de eklememiz gerekiyor. Muhtemelen 2 ReLoad ile tamamını ekleyebiliriz. Hızlı olmayı gerektiriyor aynı zamanda. Benim önerilerim bu kadardı Umarım ciddiye alınır. Bir sonra ki Konumda görüşmek üzere o zaman :) Forum Hakkında: Düzenleme yaptıktan sonra böyle bir hata aldım. Konuda bir mesajı düzenlerken Düzenleme Nedeni kısmını doldurdum ve Düzenlendi mesajını görüntüle butonuna bastım. Eklediğim not: İzlediklerime Ekle! hakkındaydı Tüm bölümleri izlediklerime ekle butonuna basarak eklersek hızlı bir şekilde, Hepsini ekliyor 1-2 dakika içerisinde. Fakat bazen HTTP ERROR 500 Hatası ile işlem son buluyor.
  14. uurcan7

    Coderlar tam olarak ne yapıyor.

    pek bir bilgim yok fakat muhtemelen hangi süre içerisinde çıkacak ne kadar duracak nerede duracak gibi yerleri belirliyorlardır kodlar ile
  15. uurcan7

    Darling İn The FranXX 2. Sezon gelecek mi?

    Gerçekten bunu sordun mu? 016=Hiro 002=Zero Two
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.