Jump to content

darkreaper07

Üyeler
  • İçerik sayısı

    209
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

  • Kazandığı günler

    1

İletiler bölümüne darkreaper07 kullanıcısının eklediği dosyalar

  1. Oyunu kadar iyi olmasını umuyorum. Red'le oynamak çok zevkliydi. :D Onu bir anime karakteri olarak görmek gerçekten çok iyi olacak. Bu arada Pokemon, Pocket Monsters'ın kısaltılmasıdır. Çoğu kişi pokemonu animeyle tanıyıp değerlendirdiği için günümüzde ilgisi azalmakta. Bence bu oyunların satışının artmasına da yardımcı olabilir. Zaten Pokemon X-Y satışına yakın başlıyor seri. :D

  2. Çizgi romanını güzel Spider-man'in. Çizigi romanı okumuş olan Andrew Garfield gibi bir oyuncunun bu karaktere bürünmesi büyük şans. Asıl kötü olan taraf hikayenin çok kaliteli olmaması. Bu arada herkes Marry Jane'nin Spiderman'in ilk sevgilisi olduğunu düşünüyor. Ama gerçek şu ki ilk sevgilisi Gwen Stacy olmuştur. Ayrıca Gwen Stacy, Black Cat(kara kedi-felicia hardy) değildir.

    Gwen az bilinmesinin sebebi çoğumuz daha doğmadan önce green goblin tarafından öldürülmesidir.

  3. Mangasını ya da oyunu animeye uyarlasalar çok daha iyi olurdu. En azından kaliteli birkaç dövüş görürdük (Red vs Gold gibi). Bu arada bu 6. sezon değil 6. generation(region da ayrıca). Gen 6 pokemonları çok iç açıcı değil.(özellikle starterları çok dandik) Pek de çok şey beklemiyor insan!

  4. Ulquiorra süperdir ama nedense Stark'ı çok seviyorum. :D Bu arada güzel anket olmuş.

    Yorumun için saol. Ben de Stark'ı severim. Ama harcandığını düşünüyorum. Eğer animede gösterilen gerçek güçleri ise Barragan Stark'I yenebilir.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.