Jump to content

seregsir

Üyeler
  • İçerik sayısı

    3
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

seregsir kullanıcısının paylaşımları

  1. Merhaba arkadaşlar,duyduğuma göre Japonya'da olan deprem sebebiyle AOT 4.sezon 14.bölüm ertelenmiş bu haber doğru mu? Doğruysa yeni bölüm ne zaman gelecek bir bilgisi olan var mı?
  2. seregsir

    Anime Piyano Cover

    Çok beğendim elinize sağlık,benim piyano coverları içerisinde en sevdiğim "Tokyo Ghoul-Unravel" parçası nedense piyanoda ayrı bir güzel onu da çalarsanız çok güzel olur.Bu arada anime izlemeye yeni başlamışsınız sanırım daha çok shounen animeleri izlemişsiniz,"Shigatsu wa kimi no uso,Given" gibi müzikal animeleri de izlemenizi öneririm
  3. İzninizle ben artık gideyim yemek yiyip ders çalışmam lazım,yarın tekrar gelirim. Size iyi sohbetler
  4. Evet haklısın bir ara oturup adam akıllı bir düşünmem lazım.
  5. Selam :)
  6. Genel olarak bir hedefim yok diyebilirim yapabileceğim en yüksek puanı yapmaya çalışıp ona göre seçim yapmayı düşünüyorum,zamanında çok hedef koydum ama hep değişkenlik gösteriyor en iyisi bu gibi. Bu arada elektrik-elektronik iyimiş :)
  7. Madem konuşuyoruz tanışalım istersen :), ben Buğra 18 yaşındayım dediğim gibi mezun senemdeyim,boş vakitlerimde de anime,manga,forum filan dolanıyorum
  8. Şu an YKS'ye hazırlanıyorum mezun senemdeyim,boş vakitlerimde de anime filan izliyordum sonra dedim foruma bir gireyim güzel bir yermiş,seninle ortak zevklere sahip insanlarla konuşmak iyi oluyor.
  9. hmm anladım,ben de öyle sohbet etmek için girmiştim evde canım sıkıldı fakat sadece ikimiz varız galiba :D
  10. hoş buldum, buralarda yeniyim sanırım burası insanların tanışıp kaynaştığı yer
  11. selamlaaar :)
  12. Merhaba,ben Buğra,18 yaşındayım ve bir YKS öğrencisiyim,boş vakitlerimde anime izliyor ve manga okuyorum,yaklaşık 9-10 aydır sürekli olarak anime izliyorum daha önceden Death Note'yi izlemiştim fakat bu benim animeye başlamama vesile olmamıştı. Anime izlemeye bu pandemi sürecinde evdeyken One Punch Man izleyerek başladım birkaç kısa animeden sonra uzun soluklu bir anime olan Naruto'ya başlayıp bitirdim. Şu an güncel olarak Jujutsu Kaisen ve Shingeki No Kyojin animelerini takip ediyor ayrıyeten Food Wars animesinin son sezonunu bitirmek üzereyim. Manga olarak ise; Shingeki No Kyojin mangasında güncelim,Jujutsu Kaisen mangasında 53.bölümdeyim,Jujutsu Kaisen mangasında güncel olup Kimetsu No Yaiba mangasını da bitirmek istiyorum. En sevdiğim Anime ise; "Shigatsu Wa Kimi No Uso"dur. Bunun sebebi benim de piyano çalıyor olmam olabilir emin değilim ama ilk izlediğimden beri diğer hiçbir animede aynı duyguları yaşamadım,aynı zamanda hayatıma çok güzel klasik müzik parçaları katmış bir animedir.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.