Jump to content

SSurvivoRR

Üyeler
  • İçerik sayısı

    45
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

1 Takipçi

SSurvivoRR üyemizin başarıları

  1. SSurvivoRR

    Sadece Anmecilere Özel Sosyal Medya Sitesi

    Template Yüzünden Sitenin Her Adımında Serverden Dosya Çekiyoruz O Yğzden 64 kBps'den Düşük Hızınız Varsa Siteye Giremezsiniz ... Teşekkürlerimi SUnuyorum :)
  2. SSurvivoRR

    Sadece Anmecilere Özel Sosyal Medya Sitesi

    Uyarılarınız İçin Teşekkür Ederim :) Ilgileneceğim .. Charmer Sen Kayt Olduğunda Başka Kayıt Olan Var Mı Diye Sisteme Girdim , Ust Kısımdan Üye Aradım , 2.Sayfaya Geçtiğimde Hata Ile Karşılaştım . Yani Arama Kelimemdeki Sonucu Vermiyordu . @SiyahBeyaz Senin Aldıın Hatayı ben localde Almadım Ama Ilgileneceğim . Ilk Betamız , Veritabanı Kayıtlarına Göre , 25 Beta Tester Ile Gerçekleşmiş :D 25 Kişiden Sadece 3 Kişi hata Bildirmiş . Kendilerine Teşekkür Ediyor , Bir Sonraki Betayı 4 Gözle Bekliyorum :)
  3. SSurvivoRR

    Sadece Anmecilere Özel Sosyal Medya Sitesi

    @charmer Bir Hatamı Bulmamı Sağladın . Çok Teşekkür Ediyorum :)
  4. SSurvivoRR

    Sadece Anmecilere Özel Sosyal Medya Sitesi

    Hadi Arkadaşlar Betaya , Bu Sistem Sizi İçin Yapılıyor , En Olmadı Bi Üye Olup Çıkın ... 15 Saniyenizi Alır :)
  5. Evet Arkadaşlar Uzun Zamandır Gereksiz Şeylerden Dolayı Bir Türlü Kullanıma Açamadığım Sitenin Sistemini Sonunda Çalışır Hale Getirebildim :D Beta Testi An Itibari Ile Başlamıştır ve En Az 48 Saat Sürecektir . 10.02.2015 - Gece Yarısında Sistemi Kapatmayı Düşünüyorum . Site Linki : http://kodogren.org/anime , Eğer Netiniz 96kBps'den Yavaşsa Siteye Girmenizi Önermem , 1 Saat Sayfa Güncellemesi Beklersiniz Ama Hepinizin 96 kBps'den Hızlı Interneti Olduğunu Düşünüyorum . Site Ile Ilgili Hataları http://kodogren.org/anime/submitticket.php üzerinden Bana Gönderebilirsiniz veya Buradan Yazabilirsiniz . Hepinize Eğenceli Bir 2 Gün Diliyorum :) Şimdiden Ilk Açık Betamıza Katılan Herkese Çok Çok Çok Çok Teşekkürlerimi Sunuyorum :)
  6. SSurvivoRR

    Sadece Anmecilere Özel Sosyal Medya Sitesi

    Arkadaşlar Sonunda Sistemi Çalışır Hale Getirebildim :D Beta Testi An Itibari Ile Başlamıştır ve En Az 48 Saat Sürecektir . 10.02.2015 - Gece Yarısında Sistemi Kapatmayı Düşünüyorum . Site Linki : http://kodogren.org/anime , Eğer Netiniz 96kBps'den Yavaşsa Siteye Girmenizi Önermem , 1 Saat Sayfa Güncellemesi Beklersiniz Ama Hepinizin 96 kBps'den Hızlı Interneti Olduğunu Düşünüyorum . Site Ile Ilgili Hataları http://kodogren.org/anime/submitticket.php üzerinden Bana Gönderebilirsiniz veya Buradan Yazabilirsiniz . Hepinize Eğenceli Bir 2 Gün Diliyorum :) Şimdiden Ilk Açık Betamıza Katılan Herkese Çok Çok Çok Çok Teşekkürlerimi Sunuyorum :)
  7. SSurvivoRR

    Sadece Anmecilere Özel Sosyal Medya Sitesi

    WTF !! Sunucu Yüzünden İçerisindeki COOKIE Atama Motoru Hata Veriyor . Bu Sorunun Gemesi İçin PHP Versionunun Yükseltilmesi Gerek . Sunucu Şirketine Mail Attım . Bu Süre İçerisinde Bende Durmadan Siteyi Yazmaya Devam Edeceğim . Sorunlar İçin Sizden Özür Diliyorum . :( :( :(
  8. SSurvivoRR

    Sadece Anmecilere Özel Sosyal Medya Sitesi

    Eyvalah Hocam , Saolasın . Beta İçin Uğraşıyorum Keşke Size Ilk Halini Gösterebilsem Ama Şimdide Başka Bir Hata Çıktı Yine Sunucu Kaynaklı 4 Saat Uyudum Sadece Yetiştirebilmek İçin , Gözleriimden Uyku Akıyo . Ama Bitirmeye Çalışıyorum ..
  9. SSurvivoRR

    Sadece Anmecilere Özel Sosyal Medya Sitesi

    Sanıyorum Ki Ben Anlatamıyorum Kendimi Size :) Sorun Tutması Yada Tutmaması Değil Benim İçin . Benim Onu Yapmış Olmam . Sadece Ben Kullansamda Önemli Değil . Bu Kendimi Geliştirmek İçin Yazdığım Bir Scriptti . Bende Boş Boş Bir Site Yapmayım Bari Bir Felsefesi Mantığı Olsun Dedim ve Olay Burdan Geldi . Sitenin Tutması Yada Tutmaması Önemli Değil , Dediğim Gibi :)
  10. SSurvivoRR

    Sadece Anmecilere Özel Sosyal Medya Sitesi

    Merhaba Arkadaşlar . Dun Gece Itibari Ile Sitenin Ilk Betalık Hali Bitti Aslında . Gece 00:00da Betayı Başlatmak Istiyordum . Lakin siteyi Yazarken Kullanmış Olduğum Nesne Tabanlı Mysqli PHPnin 5.3 surumunde Gelmiş , Sunucum Ise 5.2.12 Surumunu Kullanıyor . Bu Yüzden Hiçbir Veritabanı İşlemi Yapılamıyordu. Yarın Bileciğe Gideceğim , Yolda Dosyaları Guncelleyeceğim ve Bir Aksilik Olmazsa Gece İtibariyle Beta Başlayacak . Daha Önceden Kapalı Beta Yapmak Istemiştim . Ama Sanırım Açık Beta Yapacağım. Herkesi Bekliyorum. Yarın Duruma Göre Bir Duyuru Daha Yapacağım . Fakat , Betacılar Yarın Gece Itibari Ile Hazır Olsunlar . Beta Pazar Gecesine Kadar Sürecek . Pazar Gecesi Kapatılacaktır . Bilginize Sunarım . Şimdiden Herşey İçin Teşekkür Ediyorum Takip Edenlere ...
  11. SSurvivoRR

    Sadece Anmecilere Özel Sosyal Medya Sitesi

    Evet Arkadaşlar , Bir Geliştirme Sürecinin Daha Ardından Tekrar Merhabalar , Neler Mi Yaptım , Çoooook Küçük Bir Settings ve Admin Sayfası , Birde Sorunları Iletebileceğiniz Bir submitticket Sayfası . Yani , Uzun Lafın Kısası . Scriptimiz Hazır . Eğer Bir Sorun Olmazsa Birkaç Gün İçerisimde Ilk Betasına Başlayacağız . Ilk Beta Gelmeden Önce Küüçük Bir Ekleme Daha Yapılmalı , Ardıklarımızı Bulacağımız ve Takip Edebileceğimiz Bir Arama Sayfası . Bu Adımdan Sonra Ilk Beta Devreye Girecek ve En Basit Haliyle Sizlere Sunulacak . Sizde Yaklaşık Olarak 3 Gün Sistemi Inceleyip Hatalarını Arayacaksınız ve Bulduğunuzuda submitticket.php veya Bu Konu Üzerinden Bana Iletebileceksiniz . Henüz Bu Scripte Bir Sistem Diyemem Çünkü Hayalimin Çok Çok Çok Gerisinde , Lakin Dediğim Gibi Bu Sadece Temelleri Konu Alan Bir Başlangıç . Adım Adım Büyüyüp Sonunda Mutlu Sona Ulaşacağız :)
  12. SSurvivoRR

    Sadece Anmecilere Özel Sosyal Medya Sitesi

    Arkadaşlar Sizi Oyalıyorum Sanmamanız İçin Projenin Resimlerini Paylaşıyorum . En Başından Beri Sürpriz Olsun Istemiştim Ama Madem Beta Yok Resimlere Bakın En Azından . Her Zaman Söylediğim Gibi , Eklenmesini Istediğiniz Şeyleri Buradan Yazabilirsiniz :) Anasayfa : Profil Sayfası : Mesajlar : Giriş Ekranı : Ilk Olarak Soracağınız Soruarı Ben Şimdiden Yanıtlayım , 1 - Bu Hali Çok Küçük Değil Mi ? Hani Wikiler , Wallpaperlar ? Bu Hali Şu An Sadece Sosyal Medya Kısmının Bitmesi İçin Yapılmış Bir Adım Dediğim Gibi Her şeyi Silmek Zorunda Kaldım ve Mail Kısmınıda Sabahtan Beri Kodluyorum . Bu Hale Gelmek İçin Yaklaşık 5 Saat Aralıksız Kodlama Yapmak Zorunda Kaldım ... Ana Sosyal Medya Şablonu Bittiği Anda Wikilere , Ardındanda Wallpaper Sayfalarına Geçeceğim :)& :); :))& :); 2 - Bazı Sayfalar Kötü Görünüyor ve Site Çok Sade ... Evet Bunların Bende Farkındayım . Çoğu Sayfa Proje Temeli Bittikten Sonra Yeniden Düzenlenecek . Özellikle Anasayfadaki Durum Güncelle Kısmından Çok Rahatsızım ... Site Aldığım Template Halinden Çok Çok Çok Sade Lakin Bunlar Projenin Hızlıca Bitmesi İçin , Template'deki Herşey Güncellemeler Ile Eklenecek :) Takip Edin , Destek Olun ... Zaten Bunları Yapanlara Teşekkürlerimi Sunuyorum Tekrar :)
  13. SSurvivoRR

    Sadece Anmecilere Özel Sosyal Medya Sitesi

    Uzun Bir Sürenin Ardından Herkese Merhabalar Arkadaşlar :) Bu Başlıkla Ilgilenmediğimi Sananlar Olabilir . Ama Aksine Hergün Bakıyorum . Henüz Dün Gece 5-6 Saatlik Bir Araştırma Yaparak ve 5-6 Saat Kod Yazarak Anasayfadaki Listeleme Sorununu Çözdüm (Çokda Basitmiş :() . Neyse , Lakin Bu Sorun Yüzünden Profil ve Anasayfa Dışındaki Herşey Silindi :( Daha Doğrusu İşe Yaramaz Hale Geldi . Bu Halinde Bir Beta Istemiyorum . Bu Yüzden Site Beni Tatmin Edene Kadar Betaya Çıkmayacak . (Bu Beta Olayıda Yılan Hikayesine Döndü :( ) Neyse , Bugünlük Ekleyeceklerim Bu Kadar . Şimdi Kodlamaya Başlıyorum . Sizinle Daha Sık Görüşmek İçin Can Atıyorum . Sizde Bu Sırada Eklenmesini Istediğiniz Özellikleri Buradan Bana Ulaştırabilirsiniz :)
  14. SSurvivoRR

    Sadece Anmecilere Özel Sosyal Medya Sitesi

    Daha Önceden Söylediğim Gibi Finallerimden Dolayı Kodlama Yapmıyorum 2 Hafta Daha Yapmayacağım Katiyen , Daha Sonra Sorun Giderildiği Anda Çıkacak :)
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.