Jump to content

limonsuzsoda

Üyeler
  • İçerik sayısı

    9
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Erkek

Son profil ziyaretçileri

Son ziyaretçiler bloğu devre dışı bırakıldı ve diğer kullanıcılara gösterilmiyor.

limonsuzsoda üyemizin başarıları

  1. İnternette gördüğüm bir çok yabancı uyruklu anime reaksiyon kanalları filme verdikleri reaksiyonları patreon gibi sitelere yüklemeye başladılar üstelik YaBoyRoshi adındaki reaksiyon kanalı Sonyde yüzünden gerçekleşen hatadan dolayı filmi erken izlemeyi başardık yazdı. Biraz araştırma yaptıktan sonra Sonynin ps4 storeda belli bir süreliğine filmi stream ettiğini duydum. Yakın zamanda türkçe çevirisini görür müyüz?
  2. limonsuzsoda

    Konosuba 3.Sezon

    3. sezon çıkar mı bilmiyorum ama aynı yazarın başka bir eseri yeni çıktı " Sentouin, Hakenshimasu! " animeyi özetlemek gerekirsek zaten konosubanın uzayda geçen versiyonu; daha ilk bölümde sapık, komik kazuma gibi ana karakter / patlama gücüne sahip tatlı loli/ manyak mavi saçlı ismi "snow" olan kızı gördük bile
  3. limonsuzsoda

    Coderlar tam olarak ne yapıyor.

    yok sen kesinlikle dalga geçiyosun galiba gıpta ettiğim "coderinin çevirisinden başka bir şey yazmamışsın" yazısı üzerine yine çizdiğin okları coderin kelime anlamına gidiyor yok yani 3. sınıfta falan verilen okuduğunu anlama dersini de mi almadın aynı şekilde 2. resimde "coderin yaptığı bu şeylerden başka 3 şey yaz" cümleme *cümlemde belirtmeme rağmen!* ekstra bir şey eklemeyip verdiğin örnekleri tekrardan kare içine almışsın; ortaya sunacak bir argümanın yoksa boş işlerle uğraşma + ortaya sunduğum hiç bir argümana akıl karı bir yanıt verememiş olman açıkçası akıl almaz bir durum üstelik googlea "coderın sözlük anlamı" yazmayı biliyorsun :)
  4. limonsuzsoda

    Coderlar tam olarak ne yapıyor.

    güzel kardeşim cahil demişsin güzel hakaretlerini etmişsin ama coderin yaptıklarını yazmamışsın buyur yazda öğrenelim doğrusunu benim yazdıklarımdan farklısını; sen şimdi bana DualSub gibi uygulamaları kullanıp vlc dosyasına çeviri dosyası eklemekten ve videoyu 1080 convertlemekten kaliteli 3 coder işi sayabileceksen o zaman değişir iş + 3 kuruşluk beyninle coder kelimesini ingilizce sözlükte aratıp kelime anlamını yazmışsın ama böyle işlerde coder c++ c# açıp metin yazan değil benim dediğim işi yapan oluyor ( coder: üzerine yazan üzerine kodlayan gibisinden)
  5. limonsuzsoda

    Coderlar tam olarak ne yapıyor.

    işini düzensiz kalitesiz yapıyorsa uygulamalar sayesinde çevirmenin attığı çeviri dosyasını videoyla birleştiriyor kalite yapanlar ise az önce saydığım şeyin üzerine anime içerisindeki tabelalardaki japonca yazıları falan da türkçe çevirip üzerlerine koyuyolar
  6. my hero academia, çok kaliteli yazılmış bir seri değil ama gerek anlaşıla bilirlik animasyonları ve verdiği ders ile genç yaştaki izleyicilere iyi hitap edebilir.
  7. animelerin %99unda olduğu gibi haftada bir
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.