Jump to content

chiEFE06

Üyeler
  • İçerik sayısı

    0
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

chiEFE06 kullanıcısının paylaşımları

  1. Baya uzun süre olmuş buralara gelmeyeli, Tekrardan merhabalar herkese
  2. Öyle oldu biraz. Aslında eskiden bilgisayar başında oturduğum ve canımın sıkıldığı her an buraya uğrardım. Artık canımın sıkılmasını engelleyecek daha çok aktivitem var. Ama özledim buraları.
  3. Günaydınlar herkese
  4. Bu kadar önemsediğini, mutlu olduğunu bilseydim her yazdığımı bir Türkçeciye kontrol ettirirdim :)
  5. Neler mi yaptım? Güzel soru. Yapmak istediğim şeyleri yapmaya devam ediyorum. Gitara başlamıştım 2-3 hafta öncesinde onun pratiğini yapıyorum. Piyanoya zaten devam. Bu aralar çok sık Valorant oynamaya başladım arkadaşlarımla. Dedim madem oynuyorum boş yere oynamayayım. Oyunları kayıt almaya başladım. Editleyip YTye yüklemeyi planlıyorum. Yani benim için her şey yolunda şu anda. Senin cephende işler nasıl gidiyor?
  6. Hoş buldum. Benim de zaten taze kandan pek bir farkım yok :)
  7. Selamlar herkese. En son uğradığımda 1890 sayfalardaydık şu anda 2105 sayfa var. Pek çok şey kaçırmışım anlaşılan.
  8. Eveet. Uyandığımda beri 24 saat geçti. Uykusuz ilk 24saatim galiba. Uyumalıyım artık iyi geceler..
  9. Yeni başladığım animenin finaline yaklaşmamış olsam bugün de sabahlardım ama 8. bölümdeyim 5 bölüm kaldı bitmesine, bitirir uyurum.
  10. İyi geceler..
  11. Şu anda yaptığım şey tam olarak o. Derslerim hariç hayatıma daha çok önem vermeye çalışıyorum. Çünkü ileride belli bir dönemde okul harici hayatıma ayıracak vaktim çok daha azalabilir. O yüzden şu anda vaktim varken tamamını kendimi geliştirmeye, eğlenmeye harcıyorum. Herkese de boş vaktini böyle değerlendirmeye çalışmasını tavsiye ederim.
  12. Persona serisi var tam olarak anime oyunu sayılmaz ama idare eder. DMC serisi de güzel ama daha önce oynadığın oyunlara göre farklı biraz, alışırsan eğlenirsin ama.
  13. Afiyet olsun
  14. Tam adını andım geldin. Hoşgeldin..
  15. O zaman söylediklerime bakmasan da olur :)
  16. İzlemiş olma ihtimalin bir hayli yüksek ama Just Beacuse de izleyebilirsin.
  17. Yazık olmuş da en başta gerek yoktu zaten. Az sonra almanca dersinin başlayacak olması dışında bir sorun yok gibi
  18. youtu.be linkini koymak yerine youtube.com/watch?v=... diye devam eden linklerden koyman lazım
  19. Hige wo Soru. Soshite Joshikousei wo Hirou. diye bir anime başladı geçenlerde, bakabilirsin ama bir bölümü var sadece.
  20. Bugün de iyiyim çok şükür. Senin cephende durumlar nasıl?
  21. Yani gececi olduğum doğru da erken kalkıp erken yatmasını da bilirim. Karantinadan önce öyleydi zaten en geç 7.30da kalkardım. Şimdi okul daha da uzak 7de kalkmam lazım. Ama ne yazık ki beni erken kaldıracak okulun başlamasına daha çok var gibi
  22. Ayıp :)
  23. Unuttum günaydın yazmayı. Bilgisayarın başında oturuken uyku bastırınca uyumuştum bir baktım saat 2 uyandığımda. Uykum da gelmedi oturdum öyle. Günaydın herkese..
  24. Sabahlamaya devam... Sabahladığım çoğu gecenin aksine bugün ne izleyecek animem ne de oynayacak oyunum, konuşacak arkadaşım var. Boşu boşuna sabahı bekliyorum.
  25. En erken kalkıp ilk günaydını yazıcaktım ama uyuya kalmışım bugün. Sabahlarım herhalde bu vakitten sonra artık. Eh uyanmadan günaydın yazmakta ayıp olur. İyi geceler hepinize..
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.