Jump to content

Gloweee

Üyeler
  • İçerik sayısı

    24
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

Gloweee kullanıcısının paylaşımları

  1. Gloweee

    Anime İstek ve Önerileri

    Merhaba arkadaşımın isteği üzerine buradayım dediğine göre güzel waifuların olduğu güzel bi romantizm animesi arıyormuş bilen varsa söyleyebilir mi? Not:DxD ve Date A Live izledi ve bitirdi kendisi
  2. Gloweee

    Anime İstek ve Önerileri

    Süper güçlerle ilgili anime önerebilir misiniz??
  3. Gloweee

    Anime İstek ve Önerileri

    Hepsi izlediğim ve güzel bulduğum animelerdi yine de teşekkür ederim.
  4. Gloweee

    Anime İstek ve Önerileri

    Romantizm-Fantastik anime önerebilir misiniz?(Harem olmaması tercihim-ecchi farketmez)
  5. Gloweee

    Anime İstek ve Önerileri

    Merhaba iyi forumlar. Sana önerebileceğim 3 tane anime var istediğin gibi hiçbirinde harem yok. Ben hepsini çok beğendim umarım sen de beğenirsin. Ao no Exorcist baya duyduğum ama biraz geç izlediğim bu üçlüden en çok sevdiğim animedir. Şeytanlar falan da var baya eğlenceli. Phantom World arkadaşımdan öneri almıştım o zamanlar da fazla listemde anime yoktu. Ben de izledim oldukça güzeldi. Owari no Seraph bunu da forumdan buldum izledim güzeldi. Umarım izleyip beğenirsin.
  6. Gloweee

    Anime İstek ve Önerileri

    Merhaba , iyi forumlar. Söylediğin gibi olan 2-3 anime izledim umarım sen de izlersin, beğenirsin. Kiznaiver, konusunu oldukça ilginç bulduğum animelerden. Tam olarak romantizm ön planda da değilken arka planda da değil. Bilim Kurgu olsa da yine de sevecepini düşünüyorum. Guilty Crown'ı mutlaka izlemişsindir ama ben yine de yazıcam. Erkek ana karaktetle kız ana karakterin arasında oluşan bağ, animede arka planda da kalsa yine de güzeldi. Nanatsu no Taizai'yi de mutlaka izlemişsindir de yine de yazıyorum izlemediysen diye. Şu anda 2. Sezonunda olmama rağmen bence oldukça güzel, saran bi seri. Romantizm ama baya arka planda. 2. Sezonda daha çok hissediliyo gibi. Yazımı buraya kadar okuduğun için teşekkür ederim. Umarım yazımı yararlı bulmuşsundur.
  7. Gloweee

    Anime İstek ve Önerileri

    Öncelikle teşekkürler cevabın için. İlk önerdiğin 5 animeden 4 ünü izleyip bitirdim güzeldiler . No Game No Life serisini izledim ama filmini görmemişim söylediğin için teşekkürler. Diğer önerdiğin 3 animeden de 1'ini izledim diğerini de bi sezonunun izleyip bıraktım. Kami Nomi zo Shiru Sekai'yi izlemedim onun da hikayesi güzel gibi yakın zamanda bakmaya çalışacağım. Teşekkür ederim.
  8. Gloweee

    Anime İstek ve Önerileri

    Aksiyon/Fantazi/Bilim Kurgu/Doğaüstü Güçler (Hepsi olmak zorunda değil biri bile olsa yeter) bulunan Romantizm ağırlıklı (ecchi farletmez) anime önerebilir misiniz? Nedense çok romantizm izleyesim geldi
  9. Gloweee

    Anime İstek ve Önerileri

    Monogatari diye bahsettiğin seri Bakemonogatari ve Monogatari Series : Second Season değil mi ?
  10. Gloweee

    Anime İstek ve Önerileri

    Bu aralar genelde romantizm veya fantastik animeler izliyorum baya sardılar. İzlemeye değer olan fantastik ve romantizm animeleri önerebilir misiniz? Nası olduğu farketmez içinde aksiyon olsa da olur yaşamdan kesitler olsa da olur. Lütden bana biraz güzel anime önerin....
  11. Gloweee

    Anime İstek ve Önerileri

    Horimiya da güzel dram yok . Bi de Ano natsu de matteru var dram var biraz da bilim kurgu var.
  12. Merhaba arkadaşım bu ekran fotoğrafını internetten bulmuş merak etti sordu bana bu bi animeden mi? Animedense hangi animeden ve kim olduğunu bilen varsa söyleyebilir mi?
  13. Gloweee

    Yeni bir animeciden selamlar

    Hoşbuldum <3.
  14. Gloweee

    Yeni bir animeciden selamlar

    Hoşbuldum bilgilendirme için teşekkür ederim.
  15. Gloweee

    Yeni bir animeciden selamlar

    Önerilerin için teşekkürler ben de burdan bir kaç tanesini izledim ve dediğin gibi oldukça güzel animeler izlemediğim animelere de bakmaya çalışacağım önerilerin için teşekkür ederim.
  16. Gloweee

    Yeni bir animeciden selamlar

    SAO Smartphone Slime Ariferuta bi de tate no yuusha bi de danmachi yi de izledim izlemediklerime de bakarım teşekkür ederim.
  17. Gloweee

    Yeni bir animeciden selamlar

    Demon Slayer bi de SAO yu izledim ama diğerlerini izlemedim onlara da bir bakarım teşekkür ederim.
  18. Gloweee

    Yeni bir animeciden selamlar

    Hoş bulduk. Bakacağım öneri kısmına da.
  19. Gloweee

    Yeni bir animeciden selamlar

    Tamam teşekkürler. İzlemek istyodum ama izlememiştim izleyeceğim.
  20. Gloweee

    Yeni bir animeciden selamlar

    Tavsiyelerin için teşekkürler hepsine bakacağım. Zaten listedekilerin çoğunu izlemiştim ama hepsi bana göre kaliteli.
  21. Merhaba anime izlemeye başlayalı 2-3 ay oldu ve epey sardı normalde yt de dolaşırdım ama arkadaşımın önerisiyle anime izlemeye başladım ve baya sardı romantik komedi olur fantazi olur dram olur izliyorum bir şeyler en son Black Clover izlemeye başladım onun dışında re:zero the rising of the shield hero Kono subarashi Darling in the franXX Falan izledim önerilerinize açığım
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.