Jump to content

akaDante

Üyeler
  • İçerik sayısı

    4
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

akaDante kullanıcısının paylaşımları

  1. Günaydınlar, sınavların ertelenmesiyle gelen rahatlıkla bol bol her yere bakabileceğim sanırsam arada gelip 1 2 mesaj atıp kaçıyordum hemen.
  2. Çok boşlamışım burayı bi selam verip kaçayım dedim iyi geceler.
  3. Tsuki ga Kirei Tonikaku Kawaii Sakurasou no Pet na Kanojo Plastic Memories bunları izleyebilirsin istersen güzel serilerdir favorilerimden bir kaç tanesi :)
  4. O zamanlar fullmetal de veriliyordu çocuk aklım ne bilsin edward elricin erkek olduğunu uzun sarı saçlı birisi duruyor öyle ha birde tam kilise bölümlerinden biriydi din hakkında konuşuyordu bilim filan diye o yüzden çekiniyordum seriden o saatlerde izlemezdim :D
  5. tüh be kaçırmışım hayatımı dizi yapsalar 3 sezon izlenir yalan yok iyi geceler bu arada test bitsin yatacağım ben de.
  6. bu sınıf dost mevzusu benim başıma büyük bela oldu ya etrafında güveneceğin 1 2 tane dostunun olması gerekiyor her yolun sonunda yanında duracak yoksa çok inciniyorsun vakti gelince
  7. iyi geceler arkadaşlar forumu salacağım bugünlük ders, oyun filan derken erkenden bi iyi geceler mesajını patlatayım.
  8. Analitik Geometri çalışmam gerekiyor ama hala toparlanamadım müzik dinleyip forumda volta atıyorum sen?
  9. Selamlar
  10. Selamlar arkadaşlar Eren ben 17 yaşındayım tanındığım çoğu yerde Dante olarak çağırılırım bu yüzden kullanıcı adım akaDante. Yaklaşık 3-4 senedir anime izliyorum ilk izlediğim anime kidz n animez (doğru yazmamış olabilirim) de Narutoydu ve şansıma ki Gaara vs Lee bölümüydü. Bu bölüm sayesinde animeye başladım. En sevdiğim animeler Fullmetal Alchemist ve güncel olarak Jujutsu Kaisen. Başlıkta yazdığım gibi romantizm animelerine bayılırım iyi puanlı olan çoğunu da izlemişimdir. Şimdiden tanıştığıma memnun oldum. birkaç arkadaşta gördüm şimdi discord ismim ise akaDante#0031 bundan bahsetmem kurallara aykırı mı bilmem ama bu sayıyı isteyerek almadım discordun kendi verdiği tagı bu :(
  11. 2.sezonu beğenmedi benim arkadaşlar izleyeceksen haberin olsun
  12. Ezberi kuvvetli bir sayısalcı her şeyi yapabilir :D
  13. coğrafya başa dert ya iyi ki artık yok sadece ortalamamı düşürüyordu ders. iyi geceler bu arada
  14. Bu sezon aylardır süren açlığıma bir son getirdi. Kaliteli shounen mi dersin tadında romantizm mi dersin devam sezonları mı dersin gayet doyurucu hiçbir eksiği olmayan bir sezondayız güncel olarak takip ettiğim 6 tane anime var günlerim dolu geçiyor. İzlememiş olan arkadaşlar varsa eğer Jaku-Chara Tomozaki-kun izleyebilirler bu sezonun benim için beklenmeyenlerinden oldu. Seven deadly sins ve yakusoku no neverlanddan istediğim tadı alamadığımı belirteyim ama.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.