Jump to content

ExTremTR

Üyeler
  • İçerik sayısı

    7
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Belirtilmedi

Son profil ziyaretçileri

Son ziyaretçiler bloğu devre dışı bırakıldı ve diğer kullanıcılara gösterilmiyor.

ExTremTR üyemizin başarıları

  1. ExTremTR

    ( 12 / 12 ) Tokyo Ghoul

    mükemmel
  2. ExTremTR

    High School DxD 5. Sezon Haberleri

    Shinmai Maou no Testament var bir tek okul tagı eksik ama :P
  3. Saenai Heroine no Sodatekata Ben kişiliği bu kadar itici bir MC görmedim. İlk sezonununa zorla katlanarak izledim. İkinci sezona başlamadım bile MyAnimeListteki tek dropped animem.
  4. ExTremTR

    balon anime'ler ve balon yarışması

    Demon Slayer (R+ olmasına rağmen yaş ortalaması küçük izleyici kitlesi yüzünden çok şişirilmiş bir seri olduğunu düşünüyorum.) Monogatari Serileri One Punch Man Tensei shitara Slime Datta Ken (Eğlenceli, ve popüler hatta MyAnimeList karaoke yarışması bile var ama sıradan bir isekai animesinden pek bir fark olduğunu görmedim. SAO'daki gibi doğuştan aşırı güçlü her şeye tek atan bir ana karakter var.) Sword Art Online Tokyo Ghoul
  5. ExTremTR

    Minik Haberler Anime/Manga

    Sinema ve BD arasında 8 ay var iyi ki sinema çekimini izlemişim yoksa beklenilecek bir süre değil
  6. Donanım Hızlandırma yüzünden kaynaklanan bir sorun olduğunu düşünüyorum. (Aşağıdaki yöntemi denedim bende sorun gitti.) Chrome Ayarları > Gelişmiş > Sistem > Donanım Hızlandırmayı kullan'ı kapatmayı denemisin? Bu geçici bir çözüm o ayar ekran kartını kullanarak Chrome'un performansını arttırıyor. Sürekli olarak kapalı tutmanı önermem.
  7. Aynı sorunu bende son zamanlarda sıklıkla yaşayama başladım. Tam ekrana aldığım zaman video bozuluyor ardından ekran simsiyah oluyor ve sayfayı yenilemeden eski haline gelmiyor umarım yakın zamanda düzelir. Geçici çözüm olarak farklı kaynaklardan izlemeyi deneyebilirsin.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.