Jump to content

CarryDesign

Üyeler
  • İçerik sayısı

    16
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

CarryDesign kullanıcısının paylaşımları

  1. Revenger animesinde ki Nio karakterini içeren bir tanıtım videosu yayınlandı. Revenger animesi Ocak 2023'te çıkış yapacağını duyurdu. Sizce fragman ve karakter nasıl?
  2. JoJo's Bizarre Adventure Stone Ocean 25 - 38 bölümlerinin 1 Aralık tarihinde Netflix'te yayınlanacağı açıklandı. JoJo's Bizarre Adventure Stone Ocean ve Jojo's Bizarre Adventure serisi hakkında ne düşünmektesiniz?
  3. Evet, mangayı okuyan herkes biliyor ki tüm olay kurguları bitti ve ortada bir şey kalmadı. Animeyi yapan şirket başka bir konu bulamadıkları için mangayı efsane bir son ile bitirdi. Peki ya siz Tokyo Revengers hakkında ne düşünüyorsunuz, finalini beğendiniz mi? (Spoiler vermeden anlatınız!)
  4. GEEKTOYS adlı şirket Dead Mount Death Play adlı animenin yapılacağını duyurmuştu ve mangadaki aşırı iyi sahnelerin animeye çevrilmesini bekleyenler bunun için havalara uçmuştu. Evet! Sonunda GEEKTOYS Nisan 2023 tarihinde Dead Mount Death Play animesini çıkaracağını duyurdu. Aşağıdaki trailerden animasyon, gölge kalitesine bakabilirsiniz. Sizce nasıl, eksik yerleri neler, beğenebildiniz mi duymak isterim.
  5. Liden Films Inc. şirketi Tokyo Revengers'da Tokyo Manji Gang kurucu üyelerinin geçmiş hayatlarını anlatacak ekstra 8 bölüm yayınlayacağını duyurdu.Spinoff serinin ilk bölümün adı Wounded Tiger olacak, ekstra bölümler ise Shonen Magazine üzerinden her hafta bir bölüm olacak şekilde yayınlanacaktır.
  6. Shingeki No Kyojin (Attack On Titan) The Final Season Part 3 hakkında MAPPA Co. Ltd şirketi yeni bir görsel, poster yayınladı. Shingeki No Kyojin (Attack On Titan) The Final Season Part 3'ün 2023 yılında çıkış yapılacağı duyuruldu. Görsel Kaynağı: https://twitter.com/anime_shingeki/status/1591757906269339648/photo/1 Çıkış Hakkında Bilgi Kaynağı: https://www.gamesradar.com/attack-on-titan-final-season-part-3-return-episode-88-release-date/
  7. CarryDesign

    Minik Haberler Anime/Manga

    Attack on TItan , hayranlarına sonunun bir süre önce yolda olacağına söz verdi ve dizi, sözünü yerine getirmeye hazır görünüyor. Geçtiğimiz günlerde hayranlar, dördüncü ve son sezonu Aralık 2020'de yayınlanmaya başladıktan sonra gözlerini diziye çevirdiler, bu yüzden şimdi final bombasını atmanın tam zamanı. Attack on TItan'ın arkasındaki ekip , manganın yaklaşık 12 yıllık yayınlandıktan sonra Nisan 2021'de sona ereceğini doğruladı. Attack on Titan , Hajime Isayama'nın serisinin son bölümünün 9 Nisan'da Kodansha'nın Bessatsu Shonen Magazine'de yayınlanacağını duyurdu. Yani dizinin 34. ve son cildi 9 Haziran'da Japonya'da raflarda olacak. Kaynak: https://comicbook.com/anime/news/attack-on-titan-manga-ending-april-2021/
  8. Bende sadece bir forumdan gördüm.
  9. Pek fazla bende o konuda hakim değilim kendi düşüncemi söyledim. İnternette okuduğum bilgiye göre Attack On Titan'ın Mangası Corona Virus yüzünden durduruldu ve uzun bir süre durdurulursa Manga bitene kadar bölümler gelmeye devam ondan sonra ise 2 haftada 1 olabilir Anime yada durdurabilirler Attack On Titan'ı.
  10. 4. Sezonun 3. Sezondaki gibi 2. Part olacağını sanmıyorum ama olursa Attack On Titan sevenler için iyi karşılanır.
  11. Aslında bakarsan grafik ışıklandırma olarak Mappa'yı tercih ederdim fakat Eren,Jean,Zeke,Reiner hariç Karakter Düzenlemesinde Wit'i tercih ederim.
  12. İzlediğim Animenin habire tekrar tekrar aynı bölümlerini izlemekten sıkılıyordum bu iyi bir habere benziyor. John Wick'in yazarı tarafından olması iyi birşey her Hellsing Animesi gibi Alucard 250 kişiyi birden öldürecek. Haber verdiğin için teşekkür ederim Trojax.
  13. CarryDesign

    Minik Haberler Anime/Manga

    •SON DAKİKA• 14. bölümün yayın tarihi, 15. bölümün yayınlanacağı gün olan 21 Mart olarak değiştirildi. Yani 21 Mart günü iki Attack On Titan bölümü izliyor olacağız!
  14. Evet dediğin gibi iyi bir iş çıkardı fakat ellerinde Jujutsu Kaisen'gibi bir anime var, Jujutsu'ya yoğunlaşacaklar. Attack On Titan'ın 16 Bölüm olması bunu doğrulayabilir sanırım.
  15. Anime yapmak çok zaman ve çaba gerektirir. Geçenlerde animenin nasıl yapıldığına dair bir dokümanı izledim ve ona harcanan iş miktarı bir kişiyi bile öldürebilirdi. Wit Studio'da bir yıl boyunca yapılacak bir anime var. Programları dolu. Vinland Saga (henüz izlemediğim) Wit Studio'nun tüm prodüksiyon zamanlarını harcadığı projelerden biri. Aslında Studios'un başka bir stüdyoya, gerekirse işlerini transfer edeceğini düşünmemiştim ama bu özel olay beni çok hoş ve biraz da üzücü bir şekilde çok şaşırttı. Wit Studio, animeyi Mappa stüdyosuna aktardı. Bu, anime izleyicilerinin bu yıl sezona gerçekten sahip olmasını sağlamak içindir. Manga da sona eriyor. Mappa'nın karakter tasarımlarına ve sahneye oldukça hakim olduğu görülüyor… Kamera işini Wit'in yaptığı gibi idare edip edemeyeceklerini bilmiyorum. Dürüst olmak gerekirse en iyisini umuyorum. Kaynak: https://www.quora.com/Why-isn-t-Wit-Studio-making-Attack-on-Titan-season-4
  16. Attack On Titan'ın 4. Sezon 14. Bölümünün Son 3-4 Dakikada Wakayama Bölgesinde 4.7 şiddetinde deprem oldu. Yeni bölümün ne zaman yayınlanacağı Pazartesi sabahından sonra belli olacak. NOT: Japonya Saatine Göre
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.