Jump to content

Moonchild

Üyeler
  • İçerik sayısı

    3
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Kadın
  • İlgi Alanları
    Anime, Manga

Moonchild üyemizin başarıları

  1. Moonchild

    One Piece bu saatten sonra başlanır mı ?

    One Piece'e başlamak için belli bir zamana ihtiyaç yok ,bana göre bir yıl sonra da on yıl sonra da başlanır çünkü çok kaliteli bir anime ve manga. O kalitesinden yıllar bir şey götürmüyor .Ben geçen yılın sonlarına doğru başladım şu an ara verdim ( 950 küsurlu bölümlerdeyim ) bölüm dolsun ve hikayesi bitsin diye. Çok güzel bir anime gerçekten .
  2. Bu aralar spor animelerine taktığımdan onlardan tavsiye vereyim -Haikyuu(Voleybol) -Baby Steps (Tenis) Prence Of Tennis (İlk sezonu iyiydi ) Kuroku No Basket (Basketbol) Major serisi (Beyzbol konulu ben de hala devam diyorum sevdim güzel bayağı ) En favori animelelerimden biri olan Naruto (ileride çocuğum olursa onla beraber izlemek isterim yani) One Piece animesini de tavsiye ederim ama çocuğun yaşına uygun olur mu bilmiyorum harika bir anime . Attack on Titan çok güzel bir anime ama çocukların yaşına uygun değil. Lovely Complex de güzel bir romantik komedi animesiydi. Aklıma bunlar geldi şimdilik.
  3. Disqus hesabıyla yorum yaptığım animelerden bildirim gelince, tıklamak istediğimde bildirime beni ana sayfaya yönlendiriyor , yorum yaptığım anime bölümüne yönlendirmiyor .Yaklaşık bir aydır böyle sanırım bu durum. Yoruma gitmek için arama kısmından animeyi aratıp bölüme tıklamam gerekiyor. Bu sorun ya da durum belki güvenlikten dolayı öyledir bilmiyorum ama çok zahmetli oluyor .Farklı sitelerde denedim oluyor mu diye , disqus'tan kaynaklı bir durum değil ,geçmişi verileri filan sildim ama hâlâ bu duruma devam ediyor .Buna bir çözüm getirebilir misiniz acaba site yetkilisi/yetkilileri ? Teşekkür ederim.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.