Jump to content

narsus

Üyeler
  • İçerik sayısı

    1
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Erkek

Son profil ziyaretçileri

369 profil görütülenme

narsus üyemizin başarıları

  1. İyi gecelerr. Bu nasıl bir olay beynim yandıı Aşçı bahçıvana, bahçıvan şoföre, şoför uşağa sonra hepsi uşağa gibi :D Senin alakan yok ama suç sana kalmış sonunda. Kötü olmuş senin için , geçmiş olsun :/
  2. İyi gecelerr..
  3. Ahh teşekkür ederim. Sana da geçmiş olsunn :) Teşekkür ederimm :) Ben de öyle umuyorum ama pek iç açıcı geçmedi :/ Bu arada SAO'ı kesinlikle bitirmelisin bence :)
  4. Ben de çok yorgunum vallahi. 4 farklı sınava girdim bugün. Kafam patlamak üzere cidden.
  5. Herkese iyi akşamlarr! Nasılsınız millet? :)
  6. İyi gecelerr :))
  7. Valla 5-toubun dışında bildiğim Bokutachi wa Benkyou ga Dekinai var ders çalışmalı olan. Ders çalışmaya odaklı olan çok bilemiyorum ama istersen çok fazla okul animesi ve slice of life önerebilirim :) Bu arada şarkı kendimi mazoşist gibi hissettirdi neden bilmiyorum fakat güzel gaza geldm nedense :D
  8. İyi geceler kendine dikkat et :))
  9. İyi olduğumdan değil de işte alışkanlık olmuş iyiyim demek :)) İyi diyelim iyi olalım.
  10. Valla ben de yeni geldim ama bence sıkıntı yok :) Baksana herkes sıcak kanlı zaten. İyi akşamlar herkese :) Nasılsınız?
  11. Herkese selam arkadaşlar! Adım Yiğit , 17 Yaşındayım ve daha 2 ay önce anime izlemeye başladım. 2 ayda yaklaşık 30 anime serisi bitirebildim. Fakat çok bilindik , efsane denilen animelerin neredeyse %90'nını izlemedim daha. Hem animeler hakkında konuşabileceğim hem de arkadaşlık edebileceğim birilerini arıyorum :) Uygun gören varsa İnstagram veya Twitter hesabını yazarsa ben kendisine ulaşabilirim :) Biraz uzun oldu fakat Minna! Yoroshiku Onegaishimasu!
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.