Jump to content

windlike

Üyeler
  • İçerik sayısı

    10
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Belirtilmedi

Son profil ziyaretçileri

Son ziyaretçiler bloğu devre dışı bırakıldı ve diğer kullanıcılara gösterilmiyor.

windlike üyemizin başarıları

  1. Teşekkürler. Kalite animeye kaliteli çeviri bekliyoruz. Kolay gelsin
  2. windlike

    epey yalnızım

    Güzel oyunlar ayıptır söylemesi full achievement bitirdim onları hahababb Aklıma gelenleri yazayım: Seçim odaklı dersen çok yok zaten; detroit güzel. late shift ve the complex aynı yapımcı güzel oyunlar. Live novellar var xnote güzel, go go nippon eğiticidir japon şeyler seversen Hikaye+biraz/çok oynanış dersen; klasikler zaten, the last of us falan işte. Remember me çok iyidir oynanış ağıtlıklı ama, Tokyo dark güzel. Medium güzel yenilerden. Nier automata bahsetmeme gerek yok oynamışsındır. Final fantasy serisi, sıra bazlı sevmiyorum dersen 13 iyidir ama hikayeye çok bağımlı tek yönlü. To the moon. Forgotten anne. Distraint 1 ve 2. Skyrim serisi efsanedir Bol oynanış+hikayesi güzeller; ilk sıraya tomb raider, lara croft takıntım var, hikayesi basittir. Ff15. Shadow tactics. Assassins creed serisi. Witcher. Ori Son olarak da mmorpg, the elder scrolls online. Hikaye bakımından çooook zengin ana hikayeden zone hikzyelerine hatta kısa öykü tadında hiksyeler bol özellikle dlc zone ları çok zevkli. Çok ingilizce ister. Mmorpg olduğu için de sınırsız oyun süresi sunar zaten.
  3. windlike

    epey yalnızım

    Hikaye bazlı candır. Yalnızlığa da birebir. Sen tek başına asansöre binmeyi öğrendiğin dönemlerde heavyrain, beyond two souls çıksın diye gün sayardım. Ayrıca isaac +300 achievement :D Yeni dlc + multi-player modu geldi gözümüz aydın hahahah
  4. Pretender yazmışsın şimdi bana niye hatırlattın hahahahha
  5. windlike

    Asosyallik ve içe dönüklük hakkında

    Evet, dışadönüklük ile sosyallik sanılanın aksine birbirlerinden farklı kavramlar. Birbirlerini etkileseler de tam bir orantıdan babsedemeyiz. Mesela ortamda gayet aktif ve gruba yön veren o gayet 'sosyal' kişi kendiyle daha çok zaman geçirmeyi tercih ettiği için (içe dönük) gözünüze görünmüyor olabilir ya da sürekli sizle takılan en küçük olayda paylaşamadan duramayan dışadönük kişi kahveciden kahvesini alırken teşekkür edemiyor, yabancıya yol soramıyor (asosyal) olabilir.
  6. Bende de romantizm, dram ilk sıralarda, cidden çok severim. Tsuki ga kirei son bölümü izledikten hemen sonra konuyu görüp geldim. Çok duyarım çevremden. Ben de; Derim. Ne düşünüyorsun?
  7. Merhaba Sitenin tablet versiyonunda üst kısımdaki navigasyon barında sıkıntı var. Ara butonu kaymış. Uzun zamandır böyle, farketmediğinizi düşündüğümden bilgilendirmek istedim.
  8. Hoşgeldin, ben de romantizm-dram severim. Tsuki yi izlememiştim bugün başlarım tenks.
  9. 7 sayfa yorum insanlar güzel içerikleri çoktan belirtmişlerdir. Ben anime önerisinde bulunmayacağım. Bunlar haricinde sıra dışı olabilecek ve genelde ilk başta akla gelmeyen seriler vardır ancak eğitici içeriği tartışılır. Örnek: Aku no hana Ama bir çocuğa yönelik gelişiminde etkili olması amacıyla -eğlence için değil- anime izleteceksen, ana karakterlerin aşırı güçlü veya yıkık olmamasına özen göstermelisin. Ayrıca karakter gelişim aşamalarında "shortcut" ya da "montaj" diyeceğimiz tekniklerin kullanılıp öğrenme aşamasının hızla geçildiği ve anime tabiriyle ana karakterin bir anda "upgrade" alıp güçlendiği animelerden de kesinlikle uzak durulmalı. Duygusal gelişim açısından da aile ve dostluğun öneminin vurgulandığı animeler, hayvanların iyi kullanıldığı ya da ana karakterlerin hayvanları olduğu animeler güzel iş yapabilir.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.