Jump to content

Grompartos

Üyeler
  • İçerik sayısı

    2
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Erkek

Son profil ziyaretçileri

Son ziyaretçiler bloğu devre dışı bırakıldı ve diğer kullanıcılara gösterilmiyor.

Grompartos üyemizin başarıları

  1. Bende sosyal etkinliklerden bayağı nefret ederim bir kere bana sosyal etkinlik görevi vermişlerdi piknik falan geziyi rezil etmiştim o zamandan beri gezi olsun piknik olsun hepsinden nefret ederim. He bu arada sizin gecenin köründe dışarı çıkıp gezmek istediğiniz oluyor mu?
  2. Cidden asosyal (Yalnız kalmayı tercih eden insanları) çok iyi tanımlamışlar. Test de %88 içedönük çıktım o kadar değil de genellikle içedönük olduğum doğrudur. Genellikle dışarıda değil de internetten arkadaşlarım ile çok rahat konuşurum. Genellikle tek olmak çok hoşuma gider eğer misafirlikte kalabalık bir yerde isem direk oranın balkonuna çıkarım ve düşünürüm ne zaman eve gideriz acaba diye. Arkadaşlarım beni dışarı çağırdığında hemen onları nazikçe reddederim. Dışarı nadiren çıktığımda da 10 dakikadan fazla dışarıda kalmam ve arkadaşlarım ile dışarıda çok rahat konuşamam. Kalabalık yerlerde çok iyi hissetmem ve ortamdan ayrılmak isterim eğer birisi benim orda kalmamı ısrar ederse 5 dakika kalırım ve sonra hemen oradan kaçarım. 2 3 arkadaşım var ve hepsi ile tanışırken çok zorlandım annem ile her zaman sorun yaşıyorum herkes bana asosyal diyor bana biraz dışarı çıkıp arkadaş edinmemi söylüyorum ben de sinirlenmemek için boş veriyorum. Anime izlemek çok hoşuma gider ve eğer anime izlerken beni rahatsız ederse çok huysuz ve sinirli davranırım. Neyse çok uzun oldu bu buraya içimi dökmek cidden kendimi iyi hissettirdi o zaman bu kadar.
  3. Selam sitede dolaşırken canım sıkıldı ve bu konuyu açtım neyse. Kurallar: -Anime isimi yazmak yok yani 5 kelime ile örneğin ore dake haireru kakushi dungeon falan yazmak yok. -5 kelime ile anlattıktan sonra sakın anime ismi yazmayın ona topluluk karar verecek. -Hiç bilinmeyen ya da çıkmayan animeleri anlatmayın. Bu kadar cevaplarınızı bekliyorum.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.