Jump to content

Muteki

Üyeler
  • İçerik sayısı

    35
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

  • Kazandığı günler

    2

Muteki kullanıcısının son zaferi 3 Nisan 2021

Muteki en beğenilen içeriğe sahiptir

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Erkek
  • İlgi Alanları
    https://youtu.be/ruCbOOnrXb8
    Umarım link koymak yasak değildir :/

Son profil ziyaretçileri

Son ziyaretçiler bloğu devre dışı bırakıldı ve diğer kullanıcılara gösterilmiyor.

Muteki üyemizin başarıları

  1. Muteki

    Anime İstek ve Önerileri

    SAO , NGNL-Zero , Danmachi , Rakudai Kishi no Cavalry , izlediklerimden yalnızca bunları buldum . Umarım beğenirsin (izlemediysen en azından birkaç bölüm bakmanı tavsiye ederim)
  2. Muteki

    Anime İstek ve Önerileri

    Ao no Exorcist ve Owari no Seraph animelerini izledim , Phantom World'a da bir göz atarım
  3. Muteki

    Anime İstek ve Önerileri

    Fantastik animeler arıyorum , popüler olanları izledim ve harem animesi olmazsa güzel olur yinede bildikleriniz varsa göz atarım .
  4. Muteki

    Anime İstek ve Önerileri

    Aklıma yalnızca Overlord geldi , bildiğin varsa bana da söyler misin ? Fantastik dünyalar falan ilgimi çekiyor fazlasıyla .
  5. Muteki

    Anime İstek ve Önerileri

    Tam olarak romantizm ağırlıklı olmayabilirler ama şunlara göz atman iyi olur: Danmachi , Darling in the FranXX , SAO , Bunny Girl Senpai , NGNL Zero Ek olarak bunlara da göz atmanı öneririm: Kaguya-sama , Love Comedy Wa Machigatteiru , Kami Nomi zo Shiru Sekai Yazdıklarım izlediğim animeler umarım senin de hoşuna gider , bazı yönleri kötü olsa da yine de izlemeye değer diye düşünüyorum .
  6. Muteki

    Anime İstek ve Önerileri

    Rakudai Kishi no Cavalry , Owari no Seraph , Chain Chronicle Üçüne bir göz at , sevebilirsin .
  7. Muteki

    Anime İstek ve Önerileri

    Teşekkür ederim , hemen bakacağım önerilerine Pek manga okuyan birisi değilim ama ilgi çekici duruyor , bir ara göz atarım .
  8. Muteki

    Anime İstek ve Önerileri

    Domestic na Kanojo & Tsurezure Children & Nijiiro Days gibi bildiğiniz animeler var mı ? (Romantizm ve Okul animeleri)
  9. Muteki

    Anime İstek ve Önerileri

    Yenileri izlemediysen şunlar var: Tensei shitara Slime Datta Ken Mushoku Tensei: Isekai Ittara Honki Dasu Death March kara Hajimaru Isekai Kyousoukyoku Choujin Koukousei-tachi wa Isekai demo Yoyuu de Ikinuku you desu! Isekai Cheat Magician Isekai Maou to Shoukan Shoujo no Dorei Majutsu İlk ikisi benim tavsiye edebileceğim/beğendiğim diğerleri izleyip de beğenemediğim animeler ama her insanın zevkleri aynı olacak diye birşey yok , bu yüzden bir göz atmayı unutma .
  10. Muteki

    Anime İstek ve Önerileri

    Tokyo Ghoul 1. Bölüm
  11. İzleyip beğendiğim animelerin ardından bunlara benzer animeler var mı diye arayıp izlediğim animeler , bir kısmı pek popüler değil ve bunun sebebini anlıyorum: Death March to the Parallel World Rhapsody How Not to Summon a Demon Lord Tatoeba Last Dungeon Mae no Mura no Shounen ga Joban no Machi de Kurasu Youna Monogatari Sakurasou no Pet na Kanojo 100-man no Inochi no Ue ni Ore wa Tatteiru Choujin Koukousei-tachi wa Isekai demo Yoyuu de Ikinuku you desu! Umarım bu animeler için benimle aynı fikirde olanlar vardır .
  12. Muteki

    Anime İstek ve Önerileri

    Princess Connect! Re:Dive ve Uchimusume haricinde diğerlerini biliyorum ama yinede teşekkür ederim :)
  13. Muteki

    Anime İstek ve Önerileri

    Banada loncaların olduğu canavarlarla savaşılan (ana karakterin güçlü veya güçsüz olması önemli değil) bir anime önerebilecek var mı ? Daha önceden de istedim de karakterleri aptal olmayan bir anime var mı ?
  14. Muteki

    Anime İstek ve Önerileri

    BOFURI ve Accel World'ü izlemedim , diğerlerini izledim . BOFURI'i birçok defa gördüm güzel gibiydi ama ana karakteri kız olan animeleri izleyemiyorum erkek olduğumdan empati vs. yapmakta zorlanıyorum o yüzden bu tür animeleri izlemiyorum , bilim kurgu tarzı da pek favorim değil Daha fazla bildiğin anime var ise önerilere açığım her zaman
  15. Muteki

    Anime İstek ve Önerileri

    Dostum senin öyle bildiğin anime varsa bana söyler misin ? 2 haftadır istiyorum ve herhangi bir sonuç elde edemedim ;( Danmachi , Goblin Slayer Umarım 2 anime önermemde sakınca yoktur , Danmachi tam da istediğin türde diyebilirim , Goblin Slayer istediklerinle benzer ama ana karakterimizin güçlenmesini vs. göremiyoruz yinede izlemeni tavsiye ederim How Not to Summon a Demon Lord , Overlord Demon Lord oyundaki en güçlü karaktere sahip kişinin oyun dünyasına çağrılmasıyla başlıyor güzel bir animedir , Overlord oyun animesi ana karakterimiz güçlü ama ilerde karşısına güçlü kişilerin çıkacağını düşünüyoruz (yeni sezon gelirse) izlemediysen izlemeni öneririm en azından 1. sezonu senin için yeterli olur
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.