Jump to content

excalibur

Üyeler
  • İçerik sayısı

    9
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

excalibur kullanıcısının paylaşımları

  1. excalibur

    Selamlar.

    Hoşgeldin batu bol bol anime izlemen dileğiyle iyi forumlar diliyorum :)
  2. excalibur

    sa aranıza yeni bir animeci katıldı

    Hoşgeldiniz sayın animeci :)
  3. Çok teşekkür ederim yorumun için evet bi tur ön bi izlenimim oldu gerçekten türkiyede bu kadar anime sevdalısı olması çok güzel ?
  4. Çok teşekkür ederim yorumun için beni onurlandırdın daha yeni olduğum için mekaniğine alışmaya çalışıyorum konular ve alt konulara göz atıyorum.Alıştığım zaman umarım size faydalı içerikler paylaşabilirim tekrardan teşekkür ederim umarım hayatında daha başarılı olursun ?
  5. Çok teşekkür ederim hemen orayada bi bakarım ?
  6. Teşekkür ederim bu arada iyi forumlar diliyorum ?
  7. Teşekkür ederim artık ordayım biraz geç yanıt verdim anca müsait olabildim başarılar bu arada ?
  8. Hoşbuldum teşekkür ederim tekrardan istersen başarabilirsin müzikte destek alamadığım zamanlarda olmuştu sonra oturuyor cidden tavsiye ederim bir enstürman çalmandan ziyade sevsen bile yeterli bence ama onuda tavsiye ediyorum kesinlikle farklı bi deneyim oluyor eğer tamamladığında seçim yaparken arada kalırsan yeniden danışabilirsin güncel olanlara yetişemedim bi süre ara vermiştim ama 2002 2018 arasındaki her türden anime için öneride bulunabilirim destek olduğun yanıt verdiğin için teşekkür ederim iyi forumlar ?
  9. Teşekkür ederim ya vize dönemi başlıyoda ağırlaştırdılar konuları onlarla uğraşıyorum son senem inşallah kurtulucaz siz neler yapıyorsunuz
  10. Günaydın tüm herkese umarım güzel bir gün geçirirsiniz
  11. Merhabalar arkadaşlar öncelikle ismim onurhan 23 yaşındayım müzikle ilgileniyorum bi diğer ilgim japon kültürü yaklaşık bunun 13 senesinden fazlası animeyle geçti sanırım 9.sınıftayken türkanimeyle tanışmam ama haksızlık etmişim kayıt olmadığımdan böyle bir radikal karar neden aldım bilmiyorum ama uzun süre ardından aranıza bende katılmış olmak istedim teşekkür ederim şimdiden 100 ün üstünde anime bitirdim sadece bu kanal aracılığıyla çevirmen arkadaşlara teşekkür ederim öncelikle. Her türlü izlemediysem öneri anime veya manga tavsiyesi alabilirim özellikle bir tarzım yoktur hepsini seviyorum genelde şimdiden teşekkürler arkadaşlar
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.