Jump to content

ybo

Üyeler
  • İçerik sayısı

    5
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Erkek

Son profil ziyaretçileri

170 profil görütülenme

ybo üyemizin başarıları

  1. ybo

    Anime İstek ve Önerileri

    teşekkürler
  2. ybo

    Anime İstek ve Önerileri

    teşekkürler
  3. selamlar, bu ara romantik, okul, yaşamdan kesitler, komedi, dram karışık olan animelere baya sardım. Baya bir araştırdım fakat alttaki örneklerdeki gibi anime bulamadım. Sizlerden öneri almak için foruma kayıt oldum. Toradora, The Pet Girl of Sakurasou, My Teen Romantic Comedy, Teasing master takagi San, Golden Time, Bunny Girl Sepnai tarzı romantik/dram/komedi anime arıyorum. kafama göre bir türlü anime bulamadım. önerileriniz var mı?
  4. ybo

    Anime İstek ve Önerileri

    Teşekkürler, izlemeye başlayacağım.
  5. ybo

    Anime İstek ve Önerileri

    Gördüm fakat pek trailerinden ısınamadım ama bakacağım. Cevabın için teşekkürler. Toradora-Golden Time tarzında çizimi olan, karakterlerin birbirine olan güveninin yavaşça oluştuğu, yeri geldiğinde dramatik sahnelerin olduğu, yeri geldiğinde komik sahnelerin olduğu bir anime arıyorum.
  6. ybo

    Anime İstek ve Önerileri

    selamlar, bu ara romantik, okul, yaşamdan kesitler, komedi, dram karışık olan animelere baya sardım. Baya bir araştırdım fakat alttaki örneklerdeki gibi anime bulamadım. Sizlerden öneri almak için foruma kayıt oldum. Toradora, The Pet Girl of Sakurasou, My Teen Romantic Comedy, Teasing master takagi San, Golden Time tarzı romantik/dram/komedi anime arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum :)
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.