Jump to content

blaze

Üyeler
  • İçerik sayısı

    1
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

blaze kullanıcısının paylaşımları

  1. Teşekkür ederim, kesinlikle katılıyorum tavsiyene, deneyeceğim. :)
  2. Sonunda rahatlamış olmanıza çok sevidim. (: Umarım uykunuzu düzene sokabilirsiniz ikiniz de çok zorlanmadan. Ben de bir süredir çok daralmış hissediyordum bahsettiğiniz bu monotonluktan dolayı ve kendimi bir işe vermek istediğimde de verim alma konusunda pek başarılı olamıyordum :D motivasyonumu kaybettiğimi düşündüm ama sadece momentum eksikliği sanırım bu. Ve gerçekten de adapte olmaktan başka şansımız yok, yine de hem gerçek anlamda hem de psikolojik olarak bir rutin inşa etmeye çalışmak çok işe yarıyor. :)
  3. Teşekkür ederim. :) Aklımda bulunduracağım bunu. Geçmiş olsun ikinize de, umarım hemen iyileşirsiniz, kendinize dikkat edin. :)
  4. Hasta değilim, sadece çok iyi uyuyamadım dün gece, o yüzden erkenden uykum geldi şimdi. Çok zorlamadan yatarım zaten muhtemelen yakında. :) Açıklamayı az önce gördüm ama benim için de pek bir şey değişmiyor, yine de terapi seçeneği çok iyiymiş. :D
  5. Kulağa zor geldi, geçmiş olsun. :) İyi gidiyor, biraz yorgun hissediyorum sadece ama onun haricinde her şey yolunda. :) Senin?
  6. İyi akşamlar. :) Ben iyiyim, ya sen nasılsın, nasıl gidiyor?
  7. blaze

    Dijital Çizimi Nasıl Öğrenebilirim

    Merhaba, psyge000. Bir süredir dijital çizim yapan biri olarak (ve etrafımda buna ilgi duyan arkadaşlarımdan da duyduğum kadarıyla) çizim kabiliyetin hangi seviyede olursa olsun dijital çizim yaparken tableti iyi kullanmanın en önemli noktası Photoshop'u kullanmayı kavramaktan geçiyor. Bu konuda çekilmiş olan Türkçe videolara da denk gelmiştim, ama eğer İngilizcen iyiyse bu konudaki İngilizce kaynaklardan ve videolardan yararlanmanı tavsiye ederim. İzlemen gereken videolar aslında senin çizimlerinin konsept ve tarzına göre farklılık gösterecektir, fakat yine de bu konuda genel anlamda detaylı açıklamalar yapan Adobe Creative Cloud gibi kanallara mutlaka göz at. Eğer çizimlerin hakkında daha detaylı bir bilgi verirsen daha çok yardımcı olmaya çalışabilirim. :)
  8. Boyamak istediğim birkaç figür ve portre için eskiz yapıyordum, bittiler şimdi. :)
  9. Biraz dinleniyordum sadece, bir şeyler çiziyorum. Afiyet olsun şimdiden. :)
  10. Hoş bulduk, teşekkürler :) İyiyim, ikinizin de iyi olmasına sevindim. Neler yapıyorsunuz?
  11. Sanırım kalınlaştırmak için kalınlaştırmak istediğin cümleleri seçip ctrl+B yapman gerek (ya da yazarken yukarıdaki B tuşuna tıklayarak ayarlayabilirsin). Renk için de altı çizili bir A harfi var yine mesajları yazdığımız yerin yukarısında, ona tıklayarak renk seçmen gerekiyor. :) İyi gidiyor her şey, sen nasılsın? :- )
  12. Sağ üstteki (kendi fotoğrafının göründüğü) sekmeye tıklayıp ''Engelli Üyeler'' yazan yerden engelli kullanıcılar listene kullanıcı adını ekleyerek engelleyebilirsin
  13. Teşekkür ederim :) İlginçti gerçekten de, nedeni hakkında hiçbir fikrim yok ama cinsel içerikli/tehdit içeren mesajlar gönderiyordu.
  14. O kadar fazla Antalyalı olduğunu bilmiyordum :- ) Sınava hazırlanıyorum ben şu anda Ben raporlamıştım onu, o yüzdendir muhtemelen. Kişisel mesajlaşmayı kullanarak rahatsız edici mesajlar gönderiyordu da bir süredir.
  15. Belki de aynı yerde oturuyoruzdur, bilmiyorum. Antalya'dayım ben. İyiyim :) Teşekkür ederim, sen nasılsın, her şey yolunda mı?
  16. Burada da aynı şey oldu :) Uykumu açtı benim de, güzeldi. Günaydın herkese :- )
  17. Teşekkür ederim :) ben de iyiyim, bir şeyler izleyerek vakit geçiriyorum sadece şimdilik. Ya sen?
  18. Ben de öyleyim, dert etme :) Her şey yolunda, sen nasılsın ve neler yapıyorsun?
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.